Klomen ve ovitrelle çatlama iğnesi sonrası mikrocipli asilama

Bnbrpek

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
21
12
8
31
Merhaba arkadaşlar,
2 yıldir çocuk denemeleri hep hüsran bu ay mikrocipli aşılama önerdi doktorum adetin 3. Gününden itibaren klomen ve bı kaç vitamin kullandım bugün çatlatma iğnesi olucam 36 saat sonra mikrocipli aşılama yapılacak bu şekilde gebe kalan var mı aranızda

Ben yaptırdım fakat tutmadı ondan sonra iyi bir doktora gittim bana klomenle aşılama yapan varmı hala diye dalga geçti . Klomen ile yapılan aşılamanın tutma şansı çok düşükmüş .

Merhaba arkadaşlar,
2 yıldir çocuk denemeleri hep hüsran bu ay mikrocipli aşılama önerdi doktorum adetin 3. Gününden itibaren klomen ve bı kaç vitamin kullandım bugün çatlatma iğnesi olucam 36 saat sonra mikrocipli aşılama yapılacak bu şekilde gebe kalan var mı aranızda
Ne durumdasın canım

Ne durumdasın canım
Bugün aşılamanın 12. Günü evde idrar testi yaptım cuma günü kan testi istedi doktor ama dayanamadım yaptim bı şekilde çıktı hiçbisy anlamadım bozuk galiba

Eklentiler

• IMG20221108110401.webp
    IMG20221108110401.webp
    34 KB · Görüntüleme: 79
Ben yaptırdım fakat tutmadı ondan sonra iyi bir doktora gittim bana klomenle aşılama yapan varmı hala diye dalga geçti . Klomen ile yapılan aşılamanın tutma şansı çok düşükmüş .
Peki hangi ilaçla aşılama oluyomuş. Çünkü benim doktorda klomen verdi

Merhaba arkadaşlar,
2 yıldir çocuk denemeleri hep hüsran bu ay mikrocipli aşılama önerdi doktorum adetin 3. Gününden itibaren klomen ve bı kaç vitamin kullandım bugün çatlatma iğnesi olucam 36 saat sonra mikrocipli aşılama yapılacak bu şekilde gebe kalan var mı aranızdaç

Merhaba sonuç aldınız mı ? Çipli aşılamanın normal aşılamadan ne farkı var acaba, ücreti nedir .

Back
X