Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de de yumurtlama sorunu var. 4 ay klomen kullandım yumurtlama oldu ama sonuç olmadı..doktor önce rahim röntgeni çekelim diyor..sonra gene ilaç tedavisi olmadı aşılama...ben daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım. malesef düşük yaptım..şimdide yumurtlama sorunum var. mesala ben doktora ilk gittiğimde yani klomene başlamadan önce, yumurtam gelişmişti, . bu ay klomeni bıraktım..az önce doktordan geldim bu sefer gelişmemiş dedi..
benim merak ettiğim benim doktorum 4 aydan sonra kesti klomeni..acaba bu ilaç tek sefermi kullanıyor..yani bir kaç ay ara verip tekrar klomene başlayan varmıdır aranızda ve hamile kalan.....kızlar lütfen cevap verin...umut en önemli şeyy
slm kızlar aranıza yenı katıldım.4.5 senelık evlıyım.fakat bı yavrumuz olmadııkı sene tedavı gördum masraflar arttıgı ııcn tedvıyı yarıda bırakmak zorunda kaldım.bı kaç ay önce yenıden basladım .klomen sonrasında da catlatma iğnesı vuruldum .doktorum ayın yedısınde progeston hapı verdı sımdı onu kullanmaktayım..yanı anlıcanızz beklemedeyım..dularınızı eksık etmeyın cumanız mubarek olsun...
hoş geldin canım yaş kaç sorunun ne açıklarmısın
klomen ve ovitrelle iğne kulanıpta cocuğu olan varmı polikistik overli hanımlar buraya gelin konuşalım fertieşelim bizi bizden daha iyi kim anlar
4-5 denemeden sonra tedavi bırakılıyor bi sonraki aşama yani aşılamaya geçiliyor.Benim durumumda sizin ki gibi bir düşükte ben yaptım ama klomen kullanmadan hamile kalmıştım sonra ara verip tekrar kullanmaya başladık ama olmadı bakalım bu son denemem olmazsa aşılamaya geçicez..Allah yardımcımız olsun..
cümleten merhaba kızlar.bende sizi yeni bulanlardanım.2 yıllık evliyim.pco hastasıyım ,1sene önce kendiliğinden bi kaç denemeyle gebe kaldım.8 haftalıkken kalbi durdu ve küretej oldum.şimdi 1 ay denedim olmadı.şimdi klomene başladım.bukadar çok kişinin aynı şeyleri yaşadığını düşünmediğim için kızdım kendime sizi bulunca. beni anlayacak insanlara ihtiyacım vardı.klomeni 5 tane kullanıcam yarın sonuncusu. sat 07 mart. yumurta takibindeyim.bilgilerinizi ve desteğinizi istyorum.sizi şimdiden çok sevdim:)
slm kızlar aranıza yenı katıldım.4.5 senelık evlıyım.fakat bı yavrumuz olmadııkı sene tedavı gördum masraflar arttıgı ııcn tedvıyı yarıda bırakmak zorunda kaldım.bı kaç ay önce yenıden basladım .klomen sonrasında da catlatma iğnesı vuruldum .doktorum ayın yedısınde progeston hapı verdı sımdı onu kullanmaktayım..yanı anlıcanızz beklemedeyım..dularınızı eksık etmeyın cumanız mubarek olsun...
burayı uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.ben de geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum hatta dr 2 yumurtan var ikiz olabilir dedi ama hiçbiri olmadı.çok üzgünüm.aşılama nedir onu bilmiyorum.onu da mı denesem acaba?çok ümitlenmiştim pazartesi ya da salı gidicem dr a bakalım ne diyecek((