• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve ovitrelle iğne kullanan varmı

Merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 2 kez düşük yaptım son 1 yıldırda kendiliğinden çocuk olmuyor bu ay klomen kullandım yarın da ovirelle iğnem var bu ay da olmassa artık soğan kürünü ve icir kürünü yapacağım.Kadının birinin soğan kürü sayesinde tüpleri bağlı olmasına rağmen hamile kalmış dr saraçoğlu söyledi
Rabbim tüpleri açık olanlara yardım etsin ne diyelim Burada ki bütün arkadaşlarımın inşallah Büyük Allahım hayırlı sağlıklı bebekler versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gelişmeleri yazarım

adet düzensizliğinmi var tüplerinmi kapalı Ben biraz önce bir sayfada hayıt tohumu ile 2.ayda hamile kalan birini okudum. Bende 1 aydır kullanıyorum. Klomeni çok kullandım ben ama bir türlü olmadı aşılamada yaptırdım olmayınca olmadı.Allah yardımcın olsun.bol şans

Yok hiç bir sorunum yok ne düzensizliğim var nede tüplerim kapalı 2 kez hamile kaldım ama erken FTA oluştu sonradan tüplerim kapandıysa bilmiyorum bu ay olmassa rahim içi filmi istedi dr bakalım sonuç ne olacak ben guatr hastasıyım etkisi varmı bilmiyorum ama dr umda herhangi bir şey söylemedi tabi birde yaş sorunu var 36 yaşındayım bu gidişle tüp bebek tedavisi görünüyor galiba ama bakalım hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
Yok hiç bir sorunum yok ne düzensizliğim var nede tüplerim kapalı 2 kez hamile kaldım ama erken FTA oluştu sonradan tüplerim kapandıysa bilmiyorum bu ay olmassa rahim içi filmi istedi dr bakalım sonuç ne olacak ben guatr hastasıyım etkisi varmı bilmiyorum ama dr umda herhangi bir şey söylemedi tabi birde yaş sorunu var 36 yaşındayım bu gidişle tüp bebek tedavisi görünüyor galiba ama bakalım hayırlısı olur inşallah

merhaba ben pkoluyum adetimin nezaman geleceği belli olmaz,3 ayı geçince mecburen ilaçla getirtirim,öyle çok klomen iğneler çatlatma iğneleri kullandımki 3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı,hastaneden eve dönüş yolunda nekadar çok gözyaşı döktüm tabi yaşayan bilir,ben haziran ayında adet gördükten sonra(aşılama yaptırmıştık)tedaviyi bıraktım tüp bebeğe karar verdik yapılacak birşeyde yoktu,okadar yoruldum ve yıprandımki...daha sonraki aylar adet görmedim,eylül ayının sonunda adetim gelsin diye ilaç kullandım,en geç 10 gün içinde mutlaka gelirdi,ekim ayına girdik yok gelmiyor 15i oldu yok,öyle üzülüyorumki artık ilaçla bile gelmiyor diye,ben çaresiz doktora gittim kasımın 2sinde doktor bana 2 aylık hamilesin dedi,çocuk artık bezelye tanesini geçeli çok olmuş,ultrasonda bakarken elini kaldırdı,sanki rüyadaydım ve uyanmaktan korktum,sana tavsiyem düzenli ilişki,ya tutarsa,şimdi 3 yaşında oğlum var,bu kezde 2.si için uğraşıyorum,ben anneliği tattım,darısı tüm isteyenlerin başına,paha biçilemez birşey.....umudunu hiç yitirme ben hiç adet görmeden kaldım,allahım bana bir mucize verdi inş sanada verir,ama eğer yine hamile kalamazsan tüpbebeği bir an önce dene derim zaman geçiyor ve boşa geçirilecek zaman yok,bende 33 yaşındayım,42 yaşında doğuranları biliyorum sana bol şans

merhaba ben pkoluyum adetimin nezaman geleceği belli olmaz,3 ayı geçince mecburen ilaçla getirtirim,öyle çok klomen iğneler çatlatma iğneleri kullandımki 3 kez aşılama yaptırdım ama olmadı,hastaneden eve dönüş yolunda nekadar çok gözyaşı döktüm tabi yaşayan bilir,ben haziran ayında adet gördükten sonra(aşılama yaptırmıştık)tedaviyi bıraktım tüp bebeğe karar verdik yapılacak birşeyde yoktu,okadar yoruldum ve yıprandımki...daha sonraki aylar adet görmedim,eylül ayının sonunda adetim gelsin diye ilaç kullandım,en geç 10 gün içinde mutlaka gelirdi,ekim ayına girdik yok gelmiyor 15i oldu yok,öyle üzülüyorumki artık ilaçla bile gelmiyor diye,ben çaresiz doktora gittim kasımın 2sinde doktor bana 2 aylık hamilesin dedi,çocuk artık bezelye tanesini geçeli çok olmuş,ultrasonda bakarken elini kaldırdı,sanki rüyadaydım ve uyanmaktan korktum,sana tavsiyem düzenli ilişki,ya tutarsa,şimdi 3 yaşında oğlum var,bu kezde 2.si için uğraşıyorum,ben anneliği tattım,darısı tüm isteyenlerin başına,paha biçilemez birşey.....umudunu hiç yitirme ben hiç adet görmeden kaldım,allahım bana bir mucize verdi inş sanada verir,ama eğer yine hamile kalamazsan tüpbebeği bir an önce dene derim zaman geçiyor ve boşa geçirilecek zaman yok,bende 33 yaşındayım,42 yaşında doğuranları biliyorum sana bol şans

mart ayında klomen ve çatlama iğnesi oldum bugun itibari ile kan testimde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını da biran önce duyarım allahım isteyen herkese nasip etsin

mart ayında klomen ve çatlama iğnesi oldum bugun itibari ile kan testimde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını da biran önce duyarım allahım isteyen herkese nasip etsin

işte süper bir haber bu,inşallah duyarsın allah gönlüne göre vermiş,kucağına aldığın günüde görürsün inşallah

işte süper bir haber bu,inşallah duyarsın allah gönlüne göre vermiş,kucağına aldığın günüde görürsün inşallah

çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin nolur müslümanın müslümana duası kabul görürmüş Alllahım inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağıma almayı da nasip etsin
Benim de duam Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın

çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin nolur müslümanın müslümana duası kabul görürmüş Alllahım inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağıma almayı da nasip etsin
Benim de duam Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın

amin anne olmak müthiş bir duygu,ben oğlumun herşeyini yazmıştım,sende yaz ilk kalp atışını duyduğun günü,ilk dişini,ilk sözcüğünü,herşeyini yaz bence,hamileyken doktorun ne söylediğini her ay yazmışım,şeker testi,renkli ultrason tarihi herşey yazılı,hatta abartıp ilk mama sandalyesine oturduğu günü,yürütece bindiği günü,ilk ek gıdasını yazmışım ama şimdi bana mükemmel geliyor,ilk güldüğü gün bile var,ilk ayakkabısı dahil,büyük mutluluk,bunu herkese tavsiye ediyorum

arkadaşlar çoğu zaman umutsuzluğa kapılıosunuz ama ufak da olsa bi umut vermek ve bu fikrimi sizlerle paylaşmak istedim 3 yıl tedavi görüp bebeğine kavuşamayan insanlar tanıdım itibar edemeyebilirsiniz ama bazen çok basit bi nedenden bebek olmayabiliyor bunuda ancak eski ebeler anlıor 7 yıl tedavi sonucu olmayıp allahın izniyle olanları tanıyorum isteyene yardımcı olmaktan mutluluk duyarım ist nesl,

amin anne olmak müthiş bir duygu,ben oğlumun herşeyini yazmıştım,sende yaz ilk kalp atışını duyduğun günü,ilk dişini,ilk sözcüğünü,herşeyini yaz bence,hamileyken doktorun ne söylediğini her ay yazmışım,şeker testi,renkli ultrason tarihi herşey yazılı,hatta abartıp ilk mama sandalyesine oturduğu günü,yürütece bindiği günü,ilk ek gıdasını yazmışım ama şimdi bana mükemmel geliyor,ilk güldüğü gün bile var,ilk ayakkabısı dahil,büyük mutluluk,bunu herkese tavsiye ediyorum

Kesinlikle yazacağım zaten bir bloğum var orda her anını resimleyip her anını paylaşıcam bir günlük gibi ama önceliğim şu anda kalp atışlarını duymak çünki 2 kez hamilelik yaşadım ve 2 sinde de duyamadık inşallah bu kez öyle olmaz 2 hafta sonra belli olur oda sanıyorum inşallah bir sorun çıkmaz duanızı eksik etmeyin Allah isteyen herkese versin sizinkine de uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin

Kesinlikle yazacağım zaten bir bloğum var orda her anını resimleyip her anını paylaşıcam bir günlük gibi ama önceliğim şu anda kalp atışlarını duymak çünki 2 kez hamilelik yaşadım ve 2 sinde de duyamadık inşallah bu kez öyle olmaz 2 hafta sonra belli olur oda sanıyorum inşallah bir sorun çıkmaz duanızı eksik etmeyin Allah isteyen herkese versin sizinkine de uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin

bence bu kez duyacaksın allah onu sana bağışlasın,evinin neşesi olsun inşallah

merhaba arkadaşlar 3 aydır seraphone +ovitrelle uygulanıyor. artık çok sıkıldım. her doktor aynı tedaviye yeniden başlıyor. sizce tüp bebeğe gitmelimiyiz

merhaba arkadaşlar 3 aydır seraphone +ovitrelle uygulanıyor. artık çok sıkıldım. her doktor aynı tedaviye yeniden başlıyor. sizce tüp bebeğe gitmelimiyiz
bende defalarca bu tedavileri gördüm,sonuca ulaşmak için sıkılma diyeceğim ama öyle değil işte bende bıraktım tedaviyi,3.aşılamadan sonra,sen hiç aşılama yaptırdınmı,tüp bebekten önce aşılama denemen gerek

ben 3 yıllık evliyim aşılama hiç denenmedi. doktorumuz eşimin spermiyogramı kötü çıkarsa aşılama yaparız dedi. iyi çıkarsa aşılamanın bir faydası yok dedi. bizde tahlil sonucunu bekliyoruz.

ben 3 yıllık evliyim aşılama hiç denenmedi. Doktorumuz eşimin spermiyogramı kötü çıkarsa aşılama yaparız dedi. Iyi çıkarsa aşılamanın bir faydası yok dedi. Bizde tahlil sonucunu bekliyoruz.

neden aşılamanın faydası yokmuş neden öyle dediki,burada çoğumuz aşılama yaptırmıştır,bende dahil,zaten asıl sperm iyi çıkarsa yapılır aşılama,kötü çıkarsa direk tüp bebek,hatta iyi çıkarsa aşılamayla hamile kalınır,gerçi ben kalamadım,eşimim sperm sayısı normal değerlerdeydi,hareketliliğindede problem yoktu,ama hamile kalamıyordum,3kez aşılama denedim olmadı,aşılamaya rağmen olmadı

ben hiç tüp bebek denemedim aşılama da olmadı hiç, doktor şöyle açıkladı durumu: eğer spermler iyiyse zaten normal ilişki ilede o oranda gebe kalabilirmişim, ancak spermler kötüyse: yıkanan ve hareketlileri seçilen spermlerden aşılama yapılacağı için bir faydası olabilirmiş.
spermler iyiyse ve gebelik olmuyorsa tüp bebeğe gönderecek. ozaman muhtemelen sorun benim organlarımdaki yapışıklıklardan (endometriozis nedeniyle) diyeceğiz. durum böyle

Arkadaşlar merhB,
Eşimle 6 aydır korunmuyorduk ama gebe kalmadım.kasıklarım da çok ağrı olduğu için dr.a gittim hem rahim ağzında yara vardı hem de yumurtalıklarım da iltihap.önce iltihabı kuruttuk,yaraya daha önce doğum yapmadığım için müdahale edemedi.glukofen verdi daha sonra adetin 4.günü çağırdı klomen verdi o bitti dün de çatlatma iğnesi vuruldum.ben 23 eşim 25 yaşında şunu sormak istiyorum;dr.umdan genel olarak memnunum ama bu ilaç ve iğneleri verirken herhangi bi teşhis belirtmedi.bu tedavinin ne gibi yan etkileri var?çünkü normalde regl ve yumurtlama günlerim çok sancılı geçio bunlar daha da kötü yapar mı?

Arkadaşlar merhB,
Eşimle 6 aydır korunmuyorduk ama gebe kalmadım.kasıklarım da çok ağrı olduğu için dr.a gittim hem rahim ağzında yara vardı hem de yumurtalıklarım da iltihap.önce iltihabı kuruttuk,yaraya daha önce doğum yapmadığım için müdahale edemedi.glukofen verdi daha sonra adetin 4.günü çağırdı klomen verdi o bitti dün de çatlatma iğnesi vuruldum.ben 23 eşim 25 yaşında şunu sormak istiyorum;dr.umdan genel olarak memnunum ama bu ilaç ve iğneleri verirken herhangi bi teşhis belirtmedi.bu tedavinin ne gibi yan etkileri var?çünkü normalde regl ve yumurtlama günlerim çok sancılı geçio bunlar daha da kötü yapar mı?

daha sancılı olurmu bilemiyorum ama neden bukadar çabuk ilaca başladıki onu anlamadım,infertilite hastalarına uygulanır genelde,zaten durumun belli,iltihap sona ermişki iltihap hamile kalamamanın en büyük sebebi zaten,sperm geçişi açısından,rahim ağzındaki yaraya neden müdahale edilemiyormuş,hiç böyle birşey başıma gelmedi bununla ilgili birşey söyleyemeceğim,daha önce doğum yapmamakla ne alakası varki,sonuçta evli bir kadınsın,nedenini banada yaz merak ettim,ilaçlara gelince klomen yumurtlama düzeni olmayan,uzun aralıklarla yumurtlayan ki bazı kadınlar senede 1kez yumurtlar yada yumurtası olupta yeterli büyüklüğe gelmediği zamanlarda yumurtaya takviye için verilir,anladığım kadarıyla sende bu tür sorunlar yok,yumurtlaman düzenli sancılıda olduğuna göre çatlama sorununda yok,vardır bir bildiği ama neden o ilaçları kullandığını anlamadım,daha çok gençsin 6ayda çok kısa bir süre,

yaranın yakılması rahim kanallarında daralma yaptığı için gebeliği baya zorlaştırıyomuş onu araştırdım,doğum yapmayan kadınlara yapılmıo genelde.ama ilaçlara neden bu kadar erken başladığını bende anlamadım sağ tarafta 2 tane yumurta oluştu klomenden sonra normal boyuta gelince (20mm civarı),hemen iğne verdi vurulmazsam çatlamaz mı dedim yok çatlama olmaz dedi.ben korunmayı bırakmadan bir ay önce ertesi gün hapı almıştım sanırım bu yüzden biyolojik dengem bozuldu.o ay 3 kez regl oldum başka dr.a gitmiştim o zaman tam yumurtlama zamanımdı ve gayet güzel hem de o ilaca rağmen büyümüştü.ama o dr.da yarayı görmedi o yüzden iltihap baya ilerledi.hepsi birbirinden tutarsız kısacası

Back
X