kazazade merhaba,çok geçmiş olsun kıyamam kuzucuğabugün iğneden 8 gün sonra ve adetime 6 gün varken dayanamayıp test yaptım ve çok silik çizgi çıktı.sonra hemen sonuc veren daha farklı bi testle denedim ama idrarımı da henüz yapmıştım onda bişey cıkmadı.kafam cok karıştı cünkü iğneden dolayı pozitifse neden 2.ci de cıkmadı.yok eger değilse 6 gün varken pozitif cıkabillir mi?dr.umu aradım iğneden dedi ama biraz baştan savma konustu 2.si negatifti falan bişey diyemedim.yarın gidip kandan yaptırcaktım ama iğne 10 gün etki edebilio nasıl beklicem bilmiyorum.bugün tuhaf bişey yaşadım o yüzden almıştım testi hayırlısı artık
bugün de dayanamadım yaptım yine aynı.yarın şehirdışına gezmeye gidicem 2-3 gün öyle geçer hiç değilse dayanamazsam pazartesi günü kandan baktırıcam.bugün baktırsam da iğnenin 9.günü hala ondan dolayı yanılma ihtimali var.ptesiye kadar sıkıcam dişimi artık:)salı günü de regl günüm zaten
teşekkür ederim canım benim.senin kuzucuk nasıl oldu?
aman sorma şükür bugün iyi,çok küçük ya,serumu iğnesi ilacı çok zor oldu,tabi çocuk hasta nazı kaprisi ayrı,ben çok yorulmuşum,ama en azından ben onun oda benim yanımda,inşallah bir an önce sende annelik duygusunu tadarsın
amin inşallahhastalıklarla ugrasmak gercekten zor,hele minicik bi çocuga o iğnelerin serumların yapıldıgını görmek içimi dağlıyo resmen.anne olunca naparım bilmiyorum Allah sana kolaylık miniğe de hastalıklardan uzak uzun bi ömür versin:):)
kazazade merhaba,çok geçmiş olsun kıyamam kuzucuğabugün iğneden 8 gün sonra ve adetime 6 gün varken dayanamayıp test yaptım ve çok silik çizgi çıktı.sonra hemen sonuc veren daha farklı bi testle denedim ama idrarımı da henüz yapmıştım onda bişey cıkmadı.kafam cok karıştı cünkü iğneden dolayı pozitifse neden 2.ci de cıkmadı.yok eger değilse 6 gün varken pozitif cıkabillir mi?dr.umu aradım iğneden dedi ama biraz baştan savma konustu 2.si negatifti falan bişey diyemedim.yarın gidip kandan yaptırcaktım ama iğne 10 gün etki edebilio nasıl beklicem bilmiyorum.bugün tuhaf bişey yaşadım o yüzden almıştım testi hayırlısı artık
merhaba kader arkadaşım
çatlatma iğnesinin içeriğinde hcg hormonu var bu yüzden testte ikinci çizgiyi görmüş olabilirsin.
Iğne vurulduktan sonra 15 gün beklemelisin test için.
Inş.hakkında hayırlısı olur.
merhaba arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim 5 yıldır çocuk istiyoruz.bu süreç içinde 1 iğneli yumurtalama takibi+3 kere iğneli aşılama oldum.hiçbirisi tutmadı....bunlara rağmen tüp bebeğe niyetlendiğim zamanlarda biri kimyasal 2 kere doğal gebelik yaşadım maalesef bunlar da düşük oldu..düşükle ilgili çok detaylı olmasa da kan testleri yaptırdım sorun görünmedi....
şimdi 3 seneden sonra ilk kez tedaviye başlayacağım.gittiğim dr.gebelikte tanıştığım bir doktro ama çok tecrübeli biri güveniyorum kendisine..
3 ay klomen tedavisi verdi.olmassa konuşuruz dedi..
Klomene adetin 5.günü sabah 1 akşam 1 olarak başlayacağım.
O süreçte ilişki serbestmiş.
Sonra ilaç bitince 4 gün yumurtalıklarını dinlendireceksin,ilişki yok dedi.
Sonrasında gün aşırı 2 kere ilişki deneyeceksiniz dedi.
haklısın acele ediyor ama beklemekte çok zor,haklı ne deyim,biz nekadarda söylesek kolay değil,ben söylüyorum ama bende aynı şeyleri yaptım,insanın elinde değil
allah yardımcın olsun çok zor,inşallah herşey yolunda gider,ben kürlere başladım,bakalım faydası olacakmı,ilk kez deniyorum,incir+havuç kürü,çok kişi faydasını görmüş,kimbilir belkide vesile olur
bu arada seni tebrik ederim inş.rabbim bizlerin de yüzünü güldürür.
Ben az önce daha evvel yazdığım bir yazıyı kopyaladım.
Klomeni kullandım bitti,çalışmalara yeni başladık.
Doktor günaşırı 2 kere dedi ama akşam biz birini zor yaptık afedersin hem yorgunluk oluyor çalışıyoruz,hem de bilince ödev olduğunu isteksizlik oluyor özellikle bende...
inşallah
ben de incir kürü yapıyordum ama çok düzenli değil o yüzden sanırım fayda göremedim.
Siz 2.yi istiyorsunuz galiba di mi?
Bu arada ben çatlatma iğnesi kullanmıcam dr.sadece ilaçla deneyelim dedi.
Bugün adetin 15.günü dünden itibaren kasıklarımda şişkinlik ağrılar oluyor.
ben düzenli yapıyorum,çok işe yaradığını okudum diğer sitelerde,tedaviler insanı yoruyor işte,hormonlar istem dışı çalışıyor,yazık nasıl ağrımasın,ben pkoluyum,mucize bir oğlum var,tamamen mucize
Allah bağışlasın ben de pko'luyum.
bakalım inş.bu ayı en azından kistsiz atlatırım,iğne kullanmayacağımdan çatlama olacakmı olmayacakmı onu da bilmiorum.
hayırlısı olsun inşallah bir an önce daha fazla beklemeden bebeğini kucağına alır,kokusunu duyarsın,ben adet görmeden hamile kaldım,hemde en son haziranda adet görmüştüm,eylülün ilk haftası hamile kalmışım ve hiç adet olmadan,yani pkoluların bebekleri aslında olur ama yumurtanın olup çayladığı günü bilmiyoruz ve bu sadece 1 gün,o günü yakalamkta kolay değil,nereden bilelim,ben tesadüfen denk getirmişim işte,aslında pkolular normal yollada hamile kalabiliyor ama şu yumurtanın aktif süresi çok az,bunun için ovulasyon testlerinden araştırıyorum belki işe yarar,
amin inş.cnm ya...
evet benim hamileliklerim de hiç beklemezken olmuştu ikiside tüpe niyetlenmişken oldu.. hatta ilkinde farlutal içtim günümyine geçtiydi.ilaç bitti 10 gün geçti yok meğersem ben hamileymişim..değerim 15'ti çok yeni bir hamilelikti biz pkoluların gerçekten günü belli değil sıkılmadan ügnaşırı ilişki şart bizde
araştırmalarından bana da bahsedebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?