yaranın yakılması rahim kanallarında daralma yaptığı için gebeliği baya zorlaştırıyomuş onu araştırdım,doğum yapmayan kadınlara yapılmıo genelde.ama ilaçlara neden bu kadar erken başladığını bende anlamadım sağ tarafta 2 tane yumurta oluştu klomenden sonra normal boyuta gelince (20mm civarı),hemen iğne verdi vurulmazsam çatlamaz mı dedim yok çatlama olmaz dedi.ben korunmayı bırakmadan bir ay önce ertesi gün hapı almıştım sanırım bu yüzden biyolojik dengem bozuldu.o ay 3 kez regl oldum başka dr.a gitmiştim o zaman tam yumurtlama zamanımdı ve gayet güzel hem de o ilaca rağmen büyümüştü.ama o dr.da yarayı görmedi o yüzden iltihap baya ilerledi.hepsi birbirinden tutarsız kısacası
dr klomen verdi sonra yumurta takibi başlattı.ama ne bi hormonal test yaptı ne de başka bişey.bide iltihabı kuruttuğumuz ay glukofen verdi o ay hamile kalmadım sonra hemen bu tedaviye başladı.tabi ilaçlar mahvedio beni bünyem zayıf biraz.Bursa'da yaşıyorum ve gittiğim dr burda herkesin gidip çok memnun kaldığı biri.bende güzel bi elektrik aldım ama tabi bu yetmio.
bu konuda bende tedirginim ama dr.un para için yaptığını sanmıyorum çünkü ilk muayeneden sonra bi daha ısrarla sormama rağmen ücret almadı hiç toplamda 4 kez gittim.yaranın varlığı beni ciddi anlamda rahatsız edio o konuda baskı yapıyorum dr.a acaba bi an önce hamile kalıp daha sonra müdahale edebilmek için mi bu kadar acale edio diye bile düşündüm.bende hiç kist miyom falan yokmuş şimdi bu ilaç yüzündeen oluşursa bide onlarla uğraşıcam
hamile kalmazsam bu ay ara vericem zaten.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah çocuk özlemi çeken herkese hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah
öyle tabiki inşallah ama eşinde sende daha çok küçüksünüz,olur daha acele etme bence,gezmene eğlenmene bak,daha çok yenisiniz kendinize zaman ayırın önce,sonrasına bakarsınız
orası öyle tabi ama biz acıkcası genc ebeveyn olmak için hemen evlendik:)bişey sormak istiyorum yalnız iğneden 36 saat kadar sonra dayanılmaz ağrım oldu benim omuriliğim 2ye ayrılcaK sandım,böyle bi acı görmedim ben.bide gaz sorunu olan insanım ve dün akşam yani 36 saat kadar sonra o da coştu belden aşağım felaketti ne oturabildim ne yatabildim bu niye böyle oldu?herkes de bu şekilde mi oluyor?
kazazade,bişey sormak istiyorum diğer forumlarda baktım ama göremedim sen hamile kaldın mı?nasıl sorsam diye düşündüm bunu sormanın farklı yolları yok sanırım
Allah bağışlasın,ay sorarken içim pırpırdı pot kırıp seni incitirim diye nasıl mutlu oldum anlatamam:):)
sağol tatlım çok incesin,bak sen çok düşünceli iyi bir anne olacaksın,hiç tanımadığın insanı bile incitmekten korkuyorsun,allahım tez vakitte sanada anne olmayı nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim
amin çok sevindim böyle düşünmene:)çok hassas bi konu insan alacağı cevaptan korkuyor,ben daha yolun başındayım insanlar ne acılar çekiyor bu uğurda
merhaba ;
ben de aynı dertten muzdaribim... bu klomende 2.ayım. ve en son çarşamba akşamı kontrole gittim. yumurtam 19.2 mm idi(klomen bittikten 2 gün sonra) doktor bu gece çatlar dedi. eşim sperm testi yaptırmadığı için iğne yazmıyorum dedi. şubat ayında da rahim filmi çektirdim ve allaha şükür tüplerim açık çıktı... ancak rahimde yara var...ama doktor gebeliğe engel değil dedi.ve doğum sırasında kaybolacağını söyledi... adetin 3.günü yaptırdığım testte dhea-s04 yani erkek tipi kıllanma hormonu biraz yüksek çıktı. haşimatotroidim var ama hormon ilacıyla normale indi. pko var bende de... bunun için metformin yani insülin direnci düşürücü ilaç kullanıyorum glifor... 7-8 kilo da fazlamgeçen ay 3 yumurtam oluşmuştu üçüde çatladı ama tutmadı. bu ay bir büyük bir de küçük yumurta var...büyüğü çatladıysa küçüğününde sonradan büyüyüp çatlama durumu var mı bilmiyorum... şu an beklemedeyim...yarın progestana başlayacağım.10 gün sürüyor...geçen bittikten 7 gün sonra adet oldum... yani bir 2 hafta daha heyecanla bekleyeceğim... küçücükte olsa ümit var ama eşimle 3 gün üst üstte beraber olduğumuz için sperm hem azdı hemde ne bileyim... yine umutsuzlandım bir ara... hatta hiç ağlamamışken bu ay ilk defa bu kadar çok içlendim... hiç korunmadım 9.ay bu ay allah bize de nasip etsinnn kızlarrrrr....
merhaba .. klomeni ilk kullanısım günde 1 - 5 gündü.. hamile kaldım ve ilk gebeliğimdi..ama ne yazıkki 6 haftalıkken bozulmus bir kese ile kürtaja gitti bedenim.. yıkıldım üzüldüm mahvoldum hayallerim umutlarımda bitti.. bu olayın üstünden 4 ay geçti suan tekrar klomen kullanıyorum bu defa günde 2 .. etrafımda benimle birlikte hamile kalanlar doğurmaya yaklastı .. ama üzülmüyorum Rabbimin vardır bir bildiği .. atlattım cok şükür iyi kötü herseyi ardımda bırakarak .. yeni umutlar etrafında yeniden bir yola cıktık ama ne olur bilmiyorum .. olsada heyecanım kalmadı açıkcası( bugün 11.gün .. 13.gün kontrolüm var ..Allah herkezin gönlüne göre versin okadar zorki.............
merhaba .. klomeni ilk kullanısım günde 1 - 5 gündü.. hamile kaldım ve ilk gebeliğimdi..ama ne yazıkki 6 haftalıkken bozulmus bir kese ile kürtaja gitti bedenim.. yıkıldım üzüldüm mahvoldum hayallerim umutlarımda bitti.. bu olayın üstünden 4 ay geçti suan tekrar klomen kullanıyorum bu defa günde 2 .. etrafımda benimle birlikte hamile kalanlar doğurmaya yaklastı .. ama üzülmüyorum Rabbimin vardır bir bildiği .. atlattım cok şükür iyi kötü herseyi ardımda bırakarak .. yeni umutlar etrafında yeniden bir yola cıktık ama ne olur bilmiyorum .. olsada heyecanım kalmadı açıkcası( bugün 11.gün .. 13.gün kontrolüm var ..Allah herkezin gönlüne göre versin okadar zorki.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?