klomen ve ovitrelle iğne kullanan varmı

bence bu ilaçların öncesinde yumurta takibi yaptırmalısın ya herşey çok normalse,neden vücudunu bu şekilde yorasınki,hadi 6ay değil 6 yıllık deden anlarım,ama yok yani bence iyi bir doktor araştır,kadın doğum bu riske atmaya gelmez,hem yaşın küçük,hem çok kısa bir evlilik,hemde senin söylemlerine bakılırsa sorunun yok yumurtlamayla ilgili,mutlaka takibini yaptır,ilaç kullanmak için ciddi sebeplerinin olamsı lazım daha öncede yazdığım gibi ben çok kullandım ama ben pkoluyum

dr klomen verdi sonra yumurta takibi başlattı.ama ne bi hormonal test yaptı ne de başka bişey.bide iltihabı kuruttuğumuz ay glukofen verdi o ay hamile kalmadım sonra hemen bu tedaviye başladı.tabi ilaçlar mahvedio beni bünyem zayıf biraz.Bursa'da yaşıyorum ve gittiğim dr burda herkesin gidip çok memnun kaldığı biri.bende güzel bi elektrik aldım ama tabi bu yetmio.

hormon testi yapılmadan sana teşhis konulmadan başlanması saçma,kısa yoldan hamile kalmanı sağlamaya çalışmış galiba,belkide dr maddi açıdan kendini düşünmüştür hani çamur atmak istemem,benim dr tedavi öncesinde 2ay yumurta takibi yaptı ama yumurtam ya oluşmadı ya büyümedi pko olduğum belliydi ama aynı şeyleri oda söyledi,sonrasında rahim filmi çektirtti emin olmak için tüplerden,ben bukadar şeyden sonra klomenle başladım,bu ilacı kullanırken yapılan takip sadece yumurtanın istenilenden fazla büyümemesi için,yoksa kiste dönüşüyor,ben öyle çok klomen kullandımki sayısını bilmiyorum,iğneler aşılama,ondan sana bukadar rahat konuşuyorum,çok genç olduğun için,hiçbir hormon tahlili yapılmadığı için,bir rahatsızlığın varsaki bunu sana söylerdi böyle bir teşhiste konulmadığı için endişelendim açıkçası en önemliside bukadar sorun yok görünürken sebepsiz yere bukadar genç ve 6aylık evli birine nasıl böyle bir tedavi uygulanır anlamadım,klomenin içeriği belli çünkü

Son düzenleme:
bu konuda bende tedirginim ama dr.un para için yaptığını sanmıyorum çünkü ilk muayeneden sonra bi daha ısrarla sormama rağmen ücret almadı hiç toplamda 4 kez gittim.yaranın varlığı beni ciddi anlamda rahatsız edio o konuda baskı yapıyorum dr.a acaba bi an önce hamile kalıp daha sonra müdahale edebilmek için mi bu kadar acale edio diye bile düşündüm.bende hiç kist miyom falan yokmuş şimdi bu ilaç yüzündeen oluşursa bide onlarla uğraşıcam

kontrol altında tutuyormuşya olmaz inşallah,onlar ciddi şeyler olmuyor ama uğraşıyorsun tabi,neyse sen kalbini bozma kullan bakalım belki hemen hamile kalırsın hayırlısı olsun

hamile kalmazsam bu ay ara vericem zaten.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah çocuk özlemi çeken herkese hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah

hamile kalmazsam bu ay ara vericem zaten.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah çocuk özlemi çeken herkese hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah

öyle tabiki inşallah ama eşinde sende daha çok küçüksünüz,olur daha acele etme bence,gezmene eğlenmene bak,daha çok yenisiniz kendinize zaman ayırın önce,sonrasına bakarsınız

öyle tabiki inşallah ama eşinde sende daha çok küçüksünüz,olur daha acele etme bence,gezmene eğlenmene bak,daha çok yenisiniz kendinize zaman ayırın önce,sonrasına bakarsınız

orası öyle tabi ama biz acıkcası genc ebeveyn olmak için hemen evlendik:)bişey sormak istiyorum yalnız iğneden 36 saat kadar sonra dayanılmaz ağrım oldu benim omuriliğim 2ye ayrılcaK sandım,böyle bi acı görmedim ben.bide gaz sorunu olan insanım ve dün akşam yani 36 saat kadar sonra o da coştu belden aşağım felaketti ne oturabildim ne yatabildim bu niye böyle oldu?herkes de bu şekilde mi oluyor?

yumurtanın çatlaması belki seni bukadar rahatsız etmiştir,ben sayısını hatırlamıyorum çok kullandım ama böyle birşey yaşamadım,demekki kişiye göre değişir,madem erken anne baba olmak istiyorsunuz allah gönlünüze göre versin

kazazade,bişey sormak istiyorum diğer forumlarda baktım ama göremedim sen hamile kaldın mı?nasıl sorsam diye düşündüm bunu sormanın farklı yolları yok sanırım

kazazade,bişey sormak istiyorum diğer forumlarda baktım ama göremedim sen hamile kaldın mı?nasıl sorsam diye düşündüm bunu sormanın farklı yolları yok sanırım

aslında çok yerde yazıyorum ama denk gelmedin demekki,benim mucize bir oğlum oğlum var,çok tedavi gördüm aşılamalar yaptırdım olmadı,artık tüp bebeğe karar vermiştik,çok üzüldüm,ben pkoluyum adet günüm hatta ayım belli değildir,adet görmediğim 3.ayda hamile kaldım 3yaşında bir oğlum var,

Allah bağışlasın,ay sorarken içim pırpırdı pot kırıp seni incitirim diye nasıl mutlu oldum anlatamam:):)

sağol tatlım çok incesin,bak sen çok düşünceli iyi bir anne olacaksın,hiç tanımadığın insanı bile incitmekten korkuyorsun,allahım tez vakitte sanada anne olmayı nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim

amin çok sevindim böyle düşünmene:)çok hassas bi konu insan alacağı cevaptan korkuyor,ben daha yolun başındayım insanlar ne acılar çekiyor bu uğurda

merhaba ;

ben de aynı dertten muzdaribim... bu klomende 2.ayım. ve en son çarşamba akşamı kontrole gittim. yumurtam 19.2 mm idi(klomen bittikten 2 gün sonra) doktor bu gece çatlar dedi. eşim sperm testi yaptırmadığı için iğne yazmıyorum dedi. şubat ayında da rahim filmi çektirdim ve allaha şükür tüplerim açık çıktı... ancak rahimde yara var...ama doktor gebeliğe engel değil dedi.ve doğum sırasında kaybolacağını söyledi... adetin 3.günü yaptırdığım testte dhea-s04 yani erkek tipi kıllanma hormonu biraz yüksek çıktı. haşimatotroidim var ama hormon ilacıyla normale indi. pko var bende de... bunun için metformin yani insülin direnci düşürücü ilaç kullanıyorum glifor... 7-8 kilo da fazlam geçen ay 3 yumurtam oluşmuştu üçüde çatladı ama tutmadı. bu ay bir büyük bir de küçük yumurta var...büyüğü çatladıysa küçüğününde sonradan büyüyüp çatlama durumu var mı bilmiyorum... şu an beklemedeyim...yarın progestana başlayacağım.10 gün sürüyor...geçen bittikten 7 gün sonra adet oldum... yani bir 2 hafta daha heyecanla bekleyeceğim... küçücükte olsa ümit var ama eşimle 3 gün üst üstte beraber olduğumuz için sperm hem azdı hemde ne bileyim... yine umutsuzlandım bir ara... hatta hiç ağlamamışken bu ay ilk defa bu kadar çok içlendim... hiç korunmadım 9.ay bu ay allah bize de nasip etsinnn kızlarrrrr....

merhaba .. klomeni ilk kullanısım günde 1 - 5 gündü.. hamile kaldım ve ilk gebeliğimdi..ama ne yazıkki 6 haftalıkken bozulmus bir kese ile kürtaja gitti bedenim.. yıkıldım üzüldüm mahvoldum hayallerim umutlarımda bitti.. bu olayın üstünden 4 ay geçti suan tekrar klomen kullanıyorum bu defa günde 2 .. etrafımda benimle birlikte hamile kalanlar doğurmaya yaklastı .. ama üzülmüyorum Rabbimin vardır bir bildiği .. atlattım cok şükür iyi kötü herseyi ardımda bırakarak .. yeni umutlar etrafında yeniden bir yola cıktık ama ne olur bilmiyorum .. olsada heyecanım kalmadı açıkcası ( bugün 11.gün .. 13.gün kontrolüm var ..Allah herkezin gönlüne göre versin okadar zorki.............

amin çok sevindim böyle düşünmene:)çok hassas bi konu insan alacağı cevaptan korkuyor,ben daha yolun başındayım insanlar ne acılar çekiyor bu uğurda

tabiki öyle bende çok acı çektim canım yandı,burnumun direği sızladı,ama allah mucizemi verdi bana,şimdi çok hasta,4gün hastanede yattık,onun için yoktum,adeti bekle bekle olmadı,hastanede oldum,bugün 3.günüm ama incire başlayacağım hayırlısı görüşürüz,sen neler yaptın

bende pkoluyum işte pkolular biraz zor hamile kalıyor,benim mucize oğlum adet görmediğim 3.ayda oldu,yani adet görmeden hamile kaldım,allah yolunu açık etsin umudunu yitirme,sormak istediğin birşey varsa sor,yardımcı olmak isterim

tabiki çok zor,bende aynı şeyleri yaşadım hiç kolay değildi,şu an umutsuzluğa düşmende umutlanmanda gayet normal,insancıl şeyler bunlar,allah yardımcın olsun

canım bende 4 ay önce klomeni ilk kullandığımda hamile kaldım ama maalesef dış gebelikle sonuçlandı benimkide canımın nasıl yandığını anlatamam asla tarifi yok çünkü 2 senedir bu haberi bekliyodum :2:.. bu ay bende yine kullanmaya başlıyorum yarın ve şunuda çok merak ediyorum klomenle ilk seferde hamile kalan yine hemen kalırmı klomenle acaba?? yani daha kolay olurmu?? kafamda binbir soru işareti =S allahım hakkımızda hayırlısını versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…