• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen ve ovitrelle iğne kullanan varmı

Herkese merhaba...

bebiş isteyen ama pko yüzünden tutturamayanlardanım... beni en iyi, kader arkadaşlarım olan sizler anlarsınız.. :(((((
pko konusunda iyi olan, bir devlet hastanesinde dr tavsiyeniz var mı?

offff.. nereden başlamalıyım bilmiyorum..

daha doğrusu eczacım araştıracak,gebelik testi gibi yapılıyormuş,yumurtanın çatlamaya yakın olduğu günü yada çatladığı günü belirliyormuş,çift çizgi çıkıyormuş,ateş ölçümüde bizim için çözüm değil,aklıma başka birşey gelmiyor,gün aşırı ilişkiye girmekte zor biraz
hayırlısı inş.hakımızda...
Herkese merhaba...

bebiş isteyen ama pko yüzünden tutturamayanlardanım... beni en iyi, kader arkadaşlarım olan sizler anlarsınız.. :(((((

hangi şehirdesin?

Herkese merhaba...

ben istanbulda değilim,hastane konusunda yardımcı olamam ama allah yardımcın olsun,hepimizin derdi aynı,allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

kazazade merhaba,nihayet döndüm kırmızıları da gördüm :( iğnenin 16.gününde adet oldum 15.günü kan testi yaptırdım aldım cevabımı zaten.yalnız bişi sorcam adetim zift gibi geldi resmen bu iğneden falan mı oluo?sende kullanmışsın sanırım senin de öyle olmuş muydu?sökülmedi bide doğru düzgün bugün 4.günüm bitti nerdeyse ama ben 4-5 ped kullandım hep simsiyah geldi.naptı bu ilaçlar iğneler bana ya:(:(:(

kazazade merhaba,nihayet döndüm kırmızıları da gördüm :( iğnenin 16.gününde adet oldum 15.günü kan testi yaptırdım aldım cevabımı zaten.yalnız bişi sorcam adetim zift gibi geldi resmen bu iğneden falan mı oluo?sende kullanmışsın sanırım senin de öyle olmuş muydu?sökülmedi bide doğru düzgün bugün 4.günüm bitti nerdeyse ama ben 4-5 ped kullandım hep simsiyah geldi.naptı bu ilaçlar iğneler bana ya:(:(:(

hoşgeldin,iyiki geldin,insan alıştığı kişileri arıyor,aman ne olacak insanın hormonlarını istem dışı,zorla çalıştırıyorlar,normal,benimkide her seferinde her çeşit geldi,birde işin tuhaf kısmı adet görmek için çabaladığın zaman gelmez bekler durursun,tedavide ise gün sekmez tam vaktinde gelir nasıl oluyorsa,hayırlısı olsun bakalım,bende şu inciri kullanıyordumya doktora gidip baktırdım yumurta oluşmuşmu diye ama yok yok yok,bende ne yapacağını şaşırdım,bakalım bırakmadan içmeye devam edeceğim yinede,sende üzülme inşallah bu ay güzel şeyler olur

bende yumurtlama oluyo bildiğim kadarıyla daha önce klomensiz oluşmuştu ama çatlama olmuyo sanırım.bide bildiğim kadarıyla pco'da yok yani hiç kistim yokmuş.kafam iyice karıştı neyim var benim ya :(

bende yumurtlama oluyo bildiğim kadarıyla daha önce klomensiz oluşmuştu ama çatlama olmuyo sanırım.bide bildiğim kadarıyla pco'da yok yani hiç kistim yokmuş.kafam iyice karıştı neyim var benim ya :(

yumurtan oluyoda yeteri kadar büyüyormu,eğer büyüyorsa neden klomen veriyorlar,eğer tek sorun çatlamaysa sadece çatlamasına yardımcı olmaları gerek bence,benimde kafam karışık biraz,benim bir oğlum varya mesela o tedavi görmediğim zamanda doğal yolla oldu,demekki yumurtam oluşuyo,büyüyo ve çatlıyo,ama adet düzenim bozuk olduğu için gününü bilemiyorum,topu topu şansın 1gün ya,bence ben o günü tutturamıyorum diye düşünüyorum artık,adetim düzensiz ama pko değilim,hiç kistik yapım yok,prolaktin,fsh hiçbir zaman çok yüksek olmamış,hatta normalin en üst düzeyinde olmuş en fazla,yani bende senin gibiyim,ne yapacağımı bilemiyorum,boşunamı kullandım okadar ilacı,iğneyi diye düşünüyorum bir taraftan,ben soruyorum neyim var benim diye,bakalım adet gördükten sonra yine hormon tahlili yaptırıp bakmak istiyorum duruma

bugün adetimin 5.günü bel ağrısından ölüyorum.ilaç içicektim nolur nolmaz diye test yaptım silik çizgi var.hormonlarım benle oyun oynuo anladım ben...

arkadaşlar merhaba!!
bende nisan ayında klomen kullandım yumurtam 21mm olduğundada çatlatma iğnemi oldum, yani 27 nisanda iğnemi oldum.. adet tarihim 13 mayıs..
bende hiç ama hiç biiiirrrr belirti yok maalesef.. :(((((( ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı.. ümidimi kesmiş durumdayım.. ama yinede emin olmak için bi kan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum!! yinede insanız işte bi belirti olmasada umutlanıyoruz :14: adetime 6 gün var..
böyle hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar varmıdır acaba??
bu arada daha önce ilk klomen kullandığımda iğne kullanmadan hamile kaldım ve bütün belirtileri fazlasıyla yaşadım ama dış gebelikle sonuçlandı....:43::43::43::43::43:
ben bu ay yine klomen kullandım %90 olur gözüyle bakıyodum ama olmadı :14::14: kafam çok karışık..

bende 3 kez kullandım.. bu ay sonuncusuydu. ayın 10 unda adet olmam gerekiodu ama olmadım. bir sevinç bir sevinç tabi bnde . hemen ertesi günü kan tahlili yaptırdım ama sonuç malesef negatif. bugün ayın 15 i ve ben hala adet olmadım.. psikolojik tabi hep,, o kadar kafaya taktımki, gece gündüz adet olmayayım die dua ettim. olamadım hala:) dr demesine göre bu ay son aydı, olmazsa bi rahim filmi çekelim dedi. bakalım hayırlısı...

papatya nerde hangi doktora gidiyorsun bilmiyorum ama tetkikler tam olarak yapılmadan neden klomene iğneye başlatmış ki seni doktor.rahim filmi diyosun yani bu film çekilmeden sonucuna bakılmadan olmaz diye biliyorum.

Kızlar merhaba ben geçen sene pregly çatlatma iğnesi ile gebe kaldım hemde tek yumurta ikizi ama düşük oldu.İğnemi oldum 2 ay adet gördüm 3.ay etkı etmıs olmalıkı iğneden 2 ay sonra hamıle kalmıstım.şimdi klomen kullandım bu sefer otriville iğne oldum göbekten ve 5 gün ilişki verdi doktor şimdi iğne olalı 4 gün oldu ve kasıklarım da ağrılar var.fakat iğnenin acıklamalarına gore zaten ıgne olunca bu normalmıs hatta agrı iyimiş yumurta catlaması ımıs ama ılk ıgneyı oldugumda hıc agrım olmamıstı.

birde önemli olan benim akıntım vardı doktor baktı rahımde enfeksıyon varmıs onu temızledı once bır makıneyle sonra ıgne verdı.
ilk hamileliğimde 13.gün ilişkiye girmiştik ve altıma yastık koyup yarım saat kalmamıstım.Kısmet sımdı beklıyorum yıne umutla...

klomen ve ovitrelle iğne kulanıpta cocuğu olan varmı polikistik overli hanımlar buraya gelin konuşalım fertieşelim bizi bizden daha iyi kim anlar

Cnm öncelikle inan neler yaşadığını okadar iyi anlıyorumki anlatmam 2 senedir hasretimm çikolta kisti ve polikistik overim varr buna rağmen rabbim bebek verdi ama birgün olsun ümidimi kesmeidm çünkü rabbim istemesi yeter ne hastası olursan ol yeterki rabbim ol desin doğru dürst bir tedavi göremdim açıkcak her dr. farklı koştu glukopaj kullandım hergün birtane sonra dr. birgün klomen verdi ilk zmaanlar klomen hep kist yaptı olmadı sonra farklı bir dr. gittim 2 sene sonra oda klomen kullandı ama kist yapmadı yumurtalarım biri 18 m biri 17 m oldu ve çatlatma iğnesi olsum 36 saat sonra iilişkidedi ve ilişkide bulunduk okadar cnmm inşallah aydınlatmışımdırr çok öpüyorum rabbim tez zamanda isteyen herkeze ve saanda nasip etsin

herkese merhaba, uzun süredir sizi takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş.ben de pko luyum. geçen ay ilk kez ovitrelle iğne oldum. bu ay klomen ve ovitrelle. iğneden 24 saat sonraki ilişkiden sonra ağrım oldu. komik gelicek belki size ama ilişkiden 2 saat sonra eşimi yataktan kalksın diye elinden çektim ve sancı başladı. iğneden 36 saat sonraki ilişkide de ağrı oldu.umut fakirin ekmeği ya belki hamile kaldım da tutunamadı diye düşündüm.benzer bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.sizleri tanımasam da aynı kaderi paylaştığımz için şimdiden seviyorum:)

Kızlar merhaba ben geçen sene pregly çatlatma iğnesi ile gebe kaldım hemde tek yumurta ikizi ama düşük oldu.İğnemi oldum 2 ay adet gördüm 3.ay etkı etmıs olmalıkı iğneden 2 ay sonra hamıle kalmıstım.şimdi klomen kullandım bu sefer otriville iğne oldum göbekten ve 5 gün ilişki verdi doktor şimdi iğne olalı 4 gün oldu ve kasıklarım da ağrılar var.fakat iğnenin acıklamalarına gore zaten ıgne olunca bu normalmıs hatta agrı iyimiş yumurta catlaması ımıs ama ılk ıgneyı oldugumda hıc agrım olmamıstı.

birde önemli olan benim akıntım vardı doktor baktı rahımde enfeksıyon varmıs onu temızledı once bır makıneyle sonra ıgne verdı.
ilk hamileliğimde 13.gün ilişkiye girmiştik ve altıma yastık koyup yarım saat kalmamıstım.Kısmet sımdı beklıyorum yıne umutla...

kardes seninle ozel konusmak isterim bende tedavi goruyorum nasil gorusebiliriz

Ben de klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Ama tutturamadık... :(
Şimdi progesteron kullanıyorum, adet olunca klomene tekrar başlayacağız.. :(

Merhabalaaar, uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Araniza katildigim icin mutluyum. İnsallah Allah yavrucuklarinizi kucaginiza almanizi nasip eder.
Ben bu ay 12. Gunumde otriville vurdurdum. Sonrasinda da esimin yogun calismasindan dolayi ancak 1 kere iliskiye girebildik. Ama simdi reglim 2 gun gecikti.
Erken gebelik testleriyle drar testi yapmistim ama sonuc negatif cikmisti. Kasiklarim agriyor, geciyor. Regl olamiyorum. Normalde adetim hic sasmaz hatta erken olurdu. Negatif idrar testine ragmen umudum var.
9 aydir deniyoruz. Nasip kismet...

Back
X