Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı inş.hakımızda...daha doğrusu eczacım araştıracak,gebelik testi gibi yapılıyormuş,yumurtanın çatlamaya yakın olduğu günü yada çatladığı günü belirliyormuş,çift çizgi çıkıyormuş,ateş ölçümüde bizim için çözüm değil,aklıma başka birşey gelmiyor,gün aşırı ilişkiye girmekte zor biraz
Herkese merhaba...
bebiş isteyen ama pko yüzünden tutturamayanlardanım... beni en iyi, kader arkadaşlarım olan sizler anlarsınız..((((
pko konusunda iyi olan, bir devlet hastanesinde dr tavsiyeniz var mı?
offff.. nereden başlamalıyım bilmiyorum..
Herkese merhaba...
bebiş isteyen ama pko yüzünden tutturamayanlardanım... beni en iyi, kader arkadaşlarım olan sizler anlarsınız..((((
pko konusunda iyi olan, bir devlet hastanesinde dr tavsiyeniz var mı?
offff.. nereden başlamalıyım bilmiyorum..
kazazade merhaba,nihayet döndüm kırmızıları da gördümiğnenin 16.gününde adet oldum 15.günü kan testi yaptırdım aldım cevabımı zaten.yalnız bişi sorcam adetim zift gibi geldi resmen bu iğneden falan mı oluo?sende kullanmışsın sanırım senin de öyle olmuş muydu?sökülmedi bide doğru düzgün bugün 4.günüm bitti nerdeyse ama ben 4-5 ped kullandım hep simsiyah geldi.naptı bu ilaçlar iğneler bana ya
![]()
bende yumurtlama oluyo bildiğim kadarıyla daha önce klomensiz oluşmuştu ama çatlama olmuyo sanırım.bide bildiğim kadarıyla pco'da yok yani hiç kistim yokmuş.kafam iyice karıştı neyim var benim ya![]()
bende 3 kez kullandım.. bu ay sonuncusuydu. ayın 10 unda adet olmam gerekiodu ama olmadım. bir sevinç bir sevinç tabi bnde . hemen ertesi günü kan tahlili yaptırdım ama sonuç malesef negatif. bugün ayın 15 i ve ben hala adet olmadım.. psikolojik tabi hep,, o kadar kafaya taktımki, gece gündüz adet olmayayım die dua ettim. olamadım hala:) dr demesine göre bu ay son aydı, olmazsa bi rahim filmi çekelim dedi. bakalım hayırlısı...
klomen ve ovitrelle iğne kulanıpta cocuğu olan varmı polikistik overli hanımlar buraya gelin konuşalım fertieşelim bizi bizden daha iyi kim anlar
Kızlar merhaba ben geçen sene pregly çatlatma iğnesi ile gebe kaldım hemde tek yumurta ikizi ama düşük oldu.İğnemi oldum 2 ay adet gördüm 3.ay etkı etmıs olmalıkı iğneden 2 ay sonra hamıle kalmıstım.şimdi klomen kullandım bu sefer otriville iğne oldum göbekten ve 5 gün ilişki verdi doktor şimdi iğne olalı 4 gün oldu ve kasıklarım da ağrılar var.fakat iğnenin acıklamalarına gore zaten ıgne olunca bu normalmıs hatta agrı iyimiş yumurta catlaması ımıs ama ılk ıgneyı oldugumda hıc agrım olmamıstı.
birde önemli olan benim akıntım vardı doktor baktı rahımde enfeksıyon varmıs onu temızledı once bır makıneyle sonra ıgne verdı.
ilk hamileliğimde 13.gün ilişkiye girmiştik ve altıma yastık koyup yarım saat kalmamıstım.Kısmet sımdı beklıyorum yıne umutla...