klomen ve ovitrelle kullananlar!!

29 unda canım son 7 günüm ama günler hiç geçmiyo sanki 2-3 kalınca ovulasyon testi yapıcam inş koyu çıkarda umut olur senin bat kaç
Benim daha baya var ya. Çatlama iğnesini Çarşamba vuruldum, batımda 5 Eylül. Sorarsan umudun var mı diye bu ay hiç yok.

Benim daha baya var ya. Çatlama iğnesini Çarşamba vuruldum, batımda 5 Eylül. Sorarsan umudun var mı diye bu ay hiç yok.
Öyle düşünme canım hayırlısıyla olur inş hepimizinki ne yapalım bekleyip görücez her ay biraz daha hayal kırıklığı yaşıyoruz ama elden hiç bişey gelmiyo

kizlar cinnet geciriorum galiba inanilir gibi deil.. 24mm yumurtam vardi catlatma ignemi oldum progeston kullandim 3 gundur kahve rengi hafif akintim vardi dr gittim alttan ultrasonla bakti hamilesin kese burda dedi bugun, dayanamadim beta hcg yaptirdim ozel bi hastanede 0 cikti. nasil olur bu ya kese var en azindan 1 2 falan ciksaydi anlardim sifir ne??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa sasılacak bi durum ? noldu peki hamile msn ?

Merhaba 1.5 yıllık evliyim bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugun 13.günüm idrar testş negatif gösterdi yanlışlık payı var mıdır?
Canim bende bu ayin 14.de ovitrelle catlatma ignesi oldu 2 gun once ultra erken gebelik testi yapmistim negatif cikti malesef suan adetime 3 gun var en iyisi kan testi istersen onu dene erken gebelik testinde bile gostermeme sansi varmis eczaci soledi banada

Genelde pkolulara da uygulanıyor bende pkoluyum çatlatma iğnemi bugün vuruldum
Teşekkürler cevap için.
Dün gittim doktora bende ne düşünüyorsun tedavi olarak dedi bdnde bu tedaviyi istiyorum dedim hayirlisi insallah faydasını görürüm. Bu arada bu tedaviyle pcos olup hamile kalan var mi?

Teşekkürler cevap için.
Dün gittim doktora bende ne düşünüyorsun tedavi olarak dedi bdnde bu tedaviyi istiyorum dedim hayirlisi insallah faydasını görürüm. Bu arada bu tedaviyle pcos olup hamile kalan var mi?
İnşallah ben sana umut olurum bu ay ben varım diyebilirim

Ayyyy çok sevindim senin adina ve kendime bi umut adina :) Allah yar ve yardimcin olsun inşallah...
Bide bişiy sorucam ovitrelle yi sgk karşılıyor mu? Yani diğer ilaçlar gibi...
Henüz hamilelik belli değil canım benimki bir temenniydi inşallah olur ovitrelleyi karşılamıyor sanırsam ki

Henüz hamilelik belli değil canım benimki bir temenniydi inşallah olur ovitrelleyi karşılamıyor sanırsam ki
Inşallah güzel haber alırsın.
Evet bi kaç yerden okudum ovitrelle yi karşılamıyor yerli bi benzer ilac var onu karşılıyormus adini unuttum suan

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla en son yazışmalar hazıranda .... nereye yazabılcemı çözmediğim için buraya yazıyorum klomen ve çatlama ıgnesı ılgılı sorularım var.... yardımcı olabılcek bırılerı varmı

07.10. da adet oldum ve adetimin besinci günü (11.10) klomene başladım her gün ıkı tane sabah aksam.... klomen bitiminden ıkı gün sonra (17.10) doktoruma gıttım ve aynı gün çatlama ıgnesı vuruldum.... ıkı tane yumurtam olusmus gayet de iyi görünüyor dedi doktor... 17.10. bir cuma günü cumartesi sabahı birliktelik olsun pazar yook pazartesi sabahı tekrar dedi.... dediği gibi de yaptık.... benim sorunum sunlar klomenı alırken zaten bir garip olmuştum iğneyi de vurulunca iyice menapoza girer gibi bir hal aldim durmadan sıcak basmalar agresif tavırlar vs.... ağrım cok fazla olmadı bıraz kasıklarımda fakat asıl merak ettıgım ıgneyı vuruldum günun aksamı cok az lekelı kanama gıbı bırsey oldu... bu ne anlama geliyor bılen varmı yumurta çatladı da onun ıcınmı??? catladıysada bızım cumartesı ılıskıye gırmemız gec kaldık sayılmaz mı lütfen yardımcı olun

arkadaslar bende klomen kullandım daha sonrada çatlatma ığnesı vuruldu 36 saat sonra da 1. aşılamam yapıldı.11. günüm bugun sol kasığımda batma var 2 gündür sızce hamılelıkten olabılır mı test yapmaya çok korkuorm günümede daha 5 gün var :(

Back
X