- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
Yaa işte böyle temiz çıkınca da her şey tek çare beklemek oluyor. Ne yapacaksın..Gittim canım klomen ovitrelle hsg filmi hepsini denedim ama 9 aydır bekliyoruz olmadı bu ay hiç ilaç kullanmadım inş olur bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa işte böyle temiz çıkınca da her şey tek çare beklemek oluyor. Ne yapacaksın..Gittim canım klomen ovitrelle hsg filmi hepsini denedim ama 9 aydır bekliyoruz olmadı bu ay hiç ilaç kullanmadım inş olur bakalım
Aynen öyle canım artık bekliyoruz Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin annelik duygusunu yaşamayı bebişlerimizi kucağımıza almayıYaa işte böyle temiz çıkınca da her şey tek çare beklemek oluyor. Ne yapacaksın..
Âmin yaa hep beraber bekliyoruz, bu ay kaçında batın?Aynen öyle canım artık bekliyoruz Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin annelik duygusunu yaşamayı bebişlerimizi kucağımıza almayı
29 unda canım son 7 günüm ama günler hiç geçmiyo sanki 2-3 kalınca ovulasyon testi yapıcam inş koyu çıkarda umut olur senin bat kaçÂmin yaa hep beraber bekliyoruz, bu ay kaçında batın?
Benim daha baya var ya. Çatlama iğnesini Çarşamba vuruldum, batımda 5 Eylül. Sorarsan umudun var mı diye bu ay hiç yok.29 unda canım son 7 günüm ama günler hiç geçmiyo sanki 2-3 kalınca ovulasyon testi yapıcam inş koyu çıkarda umut olur senin bat kaç
Öyle düşünme canım hayırlısıyla olur inş hepimizinki ne yapalım bekleyip görücez her ay biraz daha hayal kırıklığı yaşıyoruz ama elden hiç bişey gelmiyoBenim daha baya var ya. Çatlama iğnesini Çarşamba vuruldum, batımda 5 Eylül. Sorarsan umudun var mı diye bu ay hiç yok.
aaaa sasılacak bi durum ? noldu peki hamile msn ?kizlar cinnet geciriorum galiba inanilir gibi deil.. 24mm yumurtam vardi catlatma ignemi oldum progeston kullandim 3 gundur kahve rengi hafif akintim vardi dr gittim alttan ultrasonla bakti hamilesin kese burda dedi bugun, dayanamadim beta hcg yaptirdim ozel bi hastanede 0 cikti. nasil olur bu ya kese var en azindan 1 2 falan ciksaydi anlardim sifir ne??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende bu ayin 14.de ovitrelle catlatma ignesi oldu 2 gun once ultra erken gebelik testi yapmistim negatif cikti malesef suan adetime 3 gun var en iyisi kan testi istersen onu dene erken gebelik testinde bile gostermeme sansi varmis eczaci soledi banadaMerhaba 1.5 yıllık evliyim bu ay klomen ve ovitrelle kullandım bugun 13.günüm idrar testş negatif gösterdi yanlışlık payı var mıdır?
Genelde pkolulara da uygulanıyor bende pkoluyum çatlatma iğnemi bugün vuruldumBu tedavi pkos olanlara da uygulanır mi?
Teşekkürler cevap için.Genelde pkolulara da uygulanıyor bende pkoluyum çatlatma iğnemi bugün vuruldum
Ovulasyon testi nasıl bişey...29 unda canım son 7 günüm ama günler hiç geçmiyo sanki 2-3 kalınca ovulasyon testi yapıcam inş koyu çıkarda umut olur senin bat kaç
İnşallah ben sana umut olurum bu ay ben varım diyebilirimTeşekkürler cevap için.
Dün gittim doktora bende ne düşünüyorsun tedavi olarak dedi bdnde bu tedaviyi istiyorum dedim hayirlisi insallah faydasını görürüm. Bu arada bu tedaviyle pcos olup hamile kalan var mi?
Ayyyy çok sevindim senin adina ve kendime bi umut adina :) Allah yar ve yardimcin olsun inşallah...İnşallah ben sana umut olurum bu ay ben varım diyebilirim
Henüz hamilelik belli değil canım benimki bir temenniydi inşallah olur ovitrelleyi karşılamıyor sanırsam kiAyyyy çok sevindim senin adina ve kendime bi umut adina :) Allah yar ve yardimcin olsun inşallah...
Bide bişiy sorucam ovitrelle yi sgk karşılıyor mu? Yani diğer ilaçlar gibi...
Inşallah güzel haber alırsın.Henüz hamilelik belli değil canım benimki bir temenniydi inşallah olur ovitrelleyi karşılamıyor sanırsam ki