klomen ve ovitrelle

Merhaba. adetimin 5. gününden itibaren sabah aksam olacak 5 gun boyunca klomen kullandim. 8 Ekim'de yumurta çatlatma ignesi vurdum. so. 3 gündür sürekli bulantim ve göğüs hassasiyetim var. Gebelik testi yaptim negatif cikti. Ilacin etkisi midir mide bulantisi bilgisi olan yazabilir mi?
Merhaba canım birşey soracağım klomen tedavisinden önce doktorlar kesin sperm değerlerine bakiyorlarmi

ARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama mı yaptrısam yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?

ARKADAŞLAR Selamunaleyküm öncelikle.. bende 2 yıldır uğraşıyorum bebiş için. 2 gebeliğim oldu biri ikiz :) ama ikisini de kalp durması sonucu kaybettim. Şuan 5 aydır uğraşıyorum, bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandım ama olumsuz..
çok yıprandım ne yapacağım bilmiyorum aşılama mı yaptrısam yoksa ovitrelle mı deneyeyim tekrar sizce ne yapayım?
Bir iki ay daha ovitrelle deneyebilirsin. Sonra aşılama düşün bence

Kızlar bende oviletre çatlatma iğnesi vuruldum dün 10. gunumdu kanda bHcg 9.19 çıktı sizde gebelik olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum

Back
X