bence konusucaz canım ben ınanıyorum hemde pek yakında konusucaz hıssedıyorm..
valla ne yalan söyleyim şu havuç+incir kürü iyice umutlandırdı beni,biraz önce bir kişiyi daha okudum faydasınıgören 11 nisanda belli olacakmış hamile olup olmadığı,ovulasyon testinde çift çizgi çıkmış,sen bu testten kullandınmı,bizde kullanalım,hem yumurtlamamız oluyormu onu biliriz,hemde hamile kalabileceğimiz günü
merhaba bende catlatma ıgnesınden sonra kasık agrısı cekmıstım doktoru aramıstım bunun normal oldugunu yumurtanı catlamıs ldugunu gosterdıgını soylemıstı.. malesef ıgnenın 14.gunu yanı bugun adet oldum benımde ılk ayımdı.. 23 yasında olmama ragmen bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum.. yarın dktr randevum var rahım fılmı cekmesını ıstıcem umarım sızın bebegınz tutunmustur ve adet olmazsınz
merhabalar ben de yeni katıldım.16 aydır korunmuyoruz,ama olmuyor.eşimin değerleri normal.ben de rahim filmi çektirdim,hormon tahlilleri.. bende de sorun yok.klomen kullanıyorum 2 aydır.birçok yumurta oluşuyor ama hamilelik gerçekleşmiyor.iğne denenecek sanırım.burada tedavi süreçlerini,insanların yıllardır bunun için çaba harcadıklarını görünce çok üzülüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.ama çok bunaldım artık ben((
tabi herkes bir değil,olan varmı yokmu bilemiyorum,olduktan sonra bu siteye girip yazan kişi çok az,ben senin kullandığın ilacı iğneyi çok kullandım,tüp bebeğe kadar ilerledim,olmadı olmadı,sonrasında tedaviyi bıraktığımın 4. ayında doğal yolla oldu,2 ay sonrasında tüp bebek deneyecektim,inşallah benim kadar uğraşmaz bebeğine çabuk kavuşursun hayırlısıyla[/QUOTE
Ay ne güzel inşallah bütün isteyenlere hiç beklemediği bir anda verir Rabbim. Bende iğnenin 2. ayındayım geçen ay olmadı. Bakalım doktor 6 ay denicez dedi moralini yüksek tut dedi. Ama galiba bende tüp bebeğe doğru gidiorum :))
tabi herkes bir değil,olan varmı yokmu bilemiyorum,olduktan sonra bu siteye girip yazan kişi çok az,ben senin kullandığın ilacı iğneyi çok kullandım,tüp bebeğe kadar ilerledim,olmadı olmadı,sonrasında tedaviyi bıraktığımın 4. ayında doğal yolla oldu,2 ay sonrasında tüp bebek deneyecektim,inşallah benim kadar uğraşmaz bebeğine çabuk kavuşursun hayırlısıyla[/QUOTE
Ay ne güzel inşallah bütün isteyenlere hiç beklemediği bir anda verir Rabbim. Bende iğnenin 2. ayındayım geçen ay olmadı. Bakalım doktor 6 ay denicez dedi moralini yüksek tut dedi. Ama galiba bende tüp bebeğe doğru gidiorum :))
bende tüp deneyecektim,bak eğerki kısmetin öyleyse allah sana tüp bebekte nasip etsin,ama tek duamız hayırlısıyla yolunu çok uzun süre beklemeden nasip etmesi,tabi inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz,allah yardımcımız olsun,anne olmak çok güzel,rabbim isteyen herkese yaşatsın
Arkadaşlar merhB,
Eşimle 6 aydır korunmuyorduk ama gebe kalmadım.kasıklarım da çok ağrı olduğu için dr.a gittim hem rahim ağzında yara vardı hem de yumurtalıklarım da iltihap.önce iltihabı kuruttuk,yaraya daha önce doğum yapmadığım için müdahale edemedi.glukofen verdi daha sonra adetin 4.günü çağırdı klomen verdi o bitti dün de çatlatma iğnesi vuruldum.ben 23 eşim 25 yaşında şunu sormak istiyorum;dr.umdan genel olarak memnunum ama bu ilaç ve iğneleri verirken herhangi bi teşhis belirtmedi.bu tedavinin ne gibi yan etkileri var?çünkü normalde regl ve yumurtlama günlerim çok sancılı geçio bunlar daha da kötü yapar mı?
bende tüp deneyecektim,bak eğerki kısmetin öyleyse allah sana tüp bebekte nasip etsin,ama tek duamız hayırlısıyla yolunu çok uzun süre beklemeden nasip etmesi,tabi inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz,allah yardımcımız olsun,anne olmak çok güzel,rabbim isteyen herkese yaşatsın
İnşallah dualarım bütün anne olmak isteyenlere hep hayırlısını diliyorum. Herşeyin bir zamanı var onuda biliyorum. Ama ister istemez insan üzülüyor. Bu ayda klomen içtim bügün kontrolüm vardı 1 yumurta oluşmuş ama kalınlaşmamış cuma tekrar gidicem eğer kalınlaşma olmassa gebelik olmucak galiba üzülsemde ne gelir elden hayırlısı böyleymiş diyorum ..
İnşallah dualarım bütün anne olmak isteyenlere hep hayırlısını diliyorum. Herşeyin bir zamanı var onuda biliyorum. Ama ister istemez insan üzülüyor. Bu ayda klomen içtim bügün kontrolüm vardı 1 yumurta oluşmuş ama kalınlaşmamış cuma tekrar gidicem eğer kalınlaşma olmassa gebelik olmucak galiba üzülsemde ne gelir elden hayırlısı böyleymiş diyorum ..
arkadaşlar ben geçen yıldan beri sessiz sessiz takip ediyorum siteyi. geçen yıl serophenle tedaviye başladım. doğal yollarla denedik hep. yazın rahim filmim çekildi sorun yok. ama hormonlarımda sorun çıktı. bazı değerlerimi yüksek gördü doktor ve erken menopoz olabilir dedi. tedaviye bu yıl ocak ayında gonal f 75ml ile tekrar başladık. 1 yumurtam oluştu. ama malesef tutmadı. (doğal yoldan).
adetlerim düzensiz olduğu için bu ay 2. denemeyi yaptık yine gonal f 75 ml iğnelerimi yaptım. 2 yumurtam gelişti. mart 28 de ovitrelleyi yaptım. 15 gün geçti ve ben çok heyecanlıyım. acaba bir gelişme var mıdır? pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. lütfen benim için dua edin.
bu arada adet olacak gibi bel ve bacak ağrılarım oluyorsizce sonuç ne olur?
gonal f + ovitrelleden sonra 16. adet oldum konu başlığına uygun olarak. benim de adetlerim düzensiz. ne zaman adet olacağımı bilmem hiç.(
bu ay incir + havuç kürünü uygulamak istiyorum. adetin kaçıncı günü başlamam lazım. bi araştırayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?