klomen ve ovitrelleden sonra adet??

bence konusucaz canım ben ınanıyorum hemde pek yakında konusucaz hıssedıyorm..

valla ne yalan söyleyim şu havuç+incir kürü iyice umutlandırdı beni,biraz önce bir kişiyi daha okudum faydasınıgören 11 nisanda belli olacakmış hamile olup olmadığı,ovulasyon testinde çift çizgi çıkmış,sen bu testten kullandınmı,bizde kullanalım,hem yumurtlamamız oluyormu onu biliriz,hemde hamile kalabileceğimiz günü

begümsavcı seni 2 yerde takip etmek zor geliyor bana diğer konuda görüşelim artık,esma0202nin açtığı konuda olurmu

merhabalar ben de yeni katıldım.16 aydır korunmuyoruz,ama olmuyor.eşimin değerleri normal.ben de rahim filmi çektirdim,hormon tahlilleri.. bende de sorun yok.klomen kullanıyorum 2 aydır.birçok yumurta oluşuyor ama hamilelik gerçekleşmiyor.iğne denenecek sanırım.burada tedavi süreçlerini,insanların yıllardır bunun için çaba harcadıklarını görünce çok üzülüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.ama çok bunaldım artık ben ((

klomenden sonra adetim normal adet günüme göre 4 gün sonra geldi.2. ayda yine 4 gün gecikti.tabi özellikle ilk ay çok ümitlenmiştim gecikince.kiminin erken,kiminin geç geliyo sanırım.

yumurtanın oluşumu ve çatladığı günle ilgili o,inşallah isteyen herkes kavuşacak bebeğine,hepimiz bu yollardan geçiyoruz,bebğine kısa zamanda çok beklemeden kavuşman dileğiyle

klomen ve ovitrel adetimi etkilemiyor, normal zamanında geliyor. ama psikolojimi etkiliyor mu dersen o durum feci :) her ay aynı depresyon devam

Çok isterdim tuttu demeyi ama malesef olmadı.Doktorum 6 ay denicez böyle, moralini yüksek tut dedi bende Hayırlısı böyleymiş diyorum ama insan üzülüyor tabi. Son bir hafta psikolojimi çok etkiledi oldum mu olmucam mı diye baya kafayatakmıştım. Rahim filmi benden istemediler acaba benimde o sorunum olabilirmi bilmiyorum. Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar veriri inşallah. Moralimizi yüksek tutmalıyız. Bende kontrol için yarın gidicem doktora yumurta kontrolüne.Sana ne dediler?

Merhabalar. Seni çok iyi anlıyorum aynı durum benimde başımda. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde bebeklerimize kavuşuruz.

Arkadaşlar merhB,
Eşimle 6 aydır korunmuyorduk ama gebe kalmadım.kasıklarım da çok ağrı olduğu için dr.a gittim hem rahim ağzında yara vardı hem de yumurtalıklarım da iltihap.önce iltihabı kuruttuk,yaraya daha önce doğum yapmadığım için müdahale edemedi.glukofen verdi daha sonra adetin 4.günü çağırdı klomen verdi o bitti dün de çatlatma iğnesi vuruldum.ben 23 eşim 25 yaşında şunu sormak istiyorum;dr.umdan genel olarak memnunum ama bu ilaç ve iğneleri verirken herhangi bi teşhis belirtmedi.bu tedavinin ne gibi yan etkileri var?çünkü normalde regl ve yumurtlama günlerim çok sancılı geçio bunlar daha da kötü yapar mı?

Merhabalar. aynı tedaviden bende geçiyorum şuan dr banada bir teşhis koymadı eşimdede bendede bir proplem yok yapılan testlere göre. Benim anladığım yumurtaları çoğaltım iğneyle çatlatıyorlar bu şekilde deniyolar sebepsiz çocuğu olmayanlara. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin. Bu durumda moral çok önemli stres yapmamak gerekiyor ama malesef oda elde değil benim psiklojim hiç iii değil özellikle reglime 1 hafta kala((

böyle durumlarda üzülme demek kadar saçma birşey yok aslında bunun tesellisi yok,üzülme olur lafı varya en sinir olduğum laftı,aslında ben hep benim gibi olanları benim gibi olup hamile kalanları dinlemek istiyordum,umut olsun diye,üzülmemek mümkün değil,başına gelen bilir,elbette herşeyin bir zamanı var ama biz bu zamanı bilmediğimiz için çok insani duygularla üzülüyoruz,öfkeleniyoruz,umutsuzluğa kapılıyoruz ve mutsuz oluyoruz,hatta çoğumuz kendimizi suçlu hissediyoruz çevremizdekiler durmadan doğurabilirken seni anlıyorum,eğer üzülmezsen duygularını yitirmiş sayılırsın,ben başkaları gibi teselli veremem bana kızma,çok uzun zaman tedavi gördüm insanların tesellisi beni deli ediyordu,ben biraz daha gerçekçiyim,gerçeklerle yüzleşince canım daha az acıyordu sanki

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geçen yıldan beri sessiz sessiz takip ediyorum siteyi. geçen yıl serophenle tedaviye başladım. doğal yollarla denedik hep. yazın rahim filmim çekildi sorun yok. ama hormonlarımda sorun çıktı. bazı değerlerimi yüksek gördü doktor ve erken menopoz olabilir dedi. tedaviye bu yıl ocak ayında gonal f 75ml ile tekrar başladık. 1 yumurtam oluştu. ama malesef tutmadı. (doğal yoldan).
adetlerim düzensiz olduğu için bu ay 2. denemeyi yaptık yine gonal f 75 ml iğnelerimi yaptım. 2 yumurtam gelişti. mart 28 de ovitrelleyi yaptım. 15 gün geçti ve ben çok heyecanlıyım. acaba bir gelişme var mıdır? pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. lütfen benim için dua edin.
bu arada adet olacak gibi bel ve bacak ağrılarım oluyor sizce sonuç ne olur?

öyle kritik durumdasınki,şu anda sana ne demek lazım bilemiyorum,umutmu vermek lazım,çok umutlanmamı demeliyiz,bencede yapacağın en doğru şey olur beklemek,çünkü iğneyi 28inde yapmışsın ama 29 yada 30da hamile kalmışsındır eğer olduysaki buda 12-13gün yapar,daha erken bence sen şimdi bakıpta negatif çıkarsa üzülürsün,kandada var görünse bile oran çok düşük çıkar haftaya gel derler ben çok yaşadım,en iyi sabret,tut kendini çok zor biliyorum ama bekle,hayırlı haberler al inşallah bizleride haberdar et mutlaka,

teşekkür ederim kazazade, inan ne hissedeceğimi bilmiyorum. o kadar heyecanlıyım ki. dün çok mutluydum akşama kadar içim içime sığmıyordu. akşam ise aklıma çocuklar geldikçe ağlayasım geldi ve ağladım. ama ben galiba bu öğle arası gidip kan vericem. az da olsa belli olması lazım. aslında pazartesiye kadar beklicektim ama çok merak ediyorum. lütfen bana dua edin.

gonal f + ovitrelleden sonra 16. adet oldum konu başlığına uygun olarak. benim de adetlerim düzensiz. ne zaman adet olacağımı bilmem hiç. (
bu ay incir + havuç kürünü uygulamak istiyorum. adetin kaçıncı günü başlamam lazım. bi araştırayım .

benimde adet günüm belli olmaz,tarlusalla getirtirim genelde,bende incire başlıyorum aslında adetin 1.günü başlamak gerekiyor ama ben bazı sebeplerden dolayı başlayamadım,bugün 3.günüm bugün başlıyorum hayırlısı olur inşallah,başla bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…