klomen ve ovitrelleden sonra adet??

arkadaslar klomen ve iğneden sonra eğer gebelik oluşmadıysa kaç günde adet oldunuz?? eğer adet düzensizliğiniz warsa çok, olabildiniz mi adet?genelde erken olunur dendi bana ama???bi yardım??
17 günde oldum ama benim adetim 4 gün sürerdi 6 gün oldu hala geliyor sizce nedendir hamilelik belirtilerimde var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor çok uykum geliyor

ben bu ay ignemi oldum 34 gunde bir oldugum adeti 5 gün erekn oldum hic beklemiyordm

Hanımlar ilk defa çatlatma iğnesi kullandım , ve bugün 15. Günüm ve normal adet günüm ve oldum... . Bu ne nasıl bir şey bana aciklarmisiniz . İstiyorsam her ay aynı şeyleri mi tekrar etmem gerekiyor ??

Hanımlar ilk defa çatlatma iğnesi kullandım , ve bugün 15. Günüm ve normal adet günüm ve oldum... . Bu ne nasıl bir şey bana aciklarmisiniz . İstiyorsam her ay aynı şeyleri mi tekrar etmem gerekiyor ??
Yoo istersen devam et istersen klomen yerine gonal igne ile devam et hatta hic bisi kullanmasanda bi iki ay etkisi suruomus klomenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…