Adetin 5.günü klomene başladım, günde 2 adet aldım ve 2 gün önce bitti. Bugün kontrole gittiğimde rahimde polip var dedi doktor. Histeroskapi yapılması lazım dedi. Oysa geçen ay yoktu böyle bişey. Klomen polip yapar mı, yaparsa geçici midir? Ve 11.günde 13.8 mm yumurta olması normal midir? Pazara kadar büyüyüp çatlayabilir mi? Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Canım polibi aldır öyle hamile kal. Muhtemelen önceden de vardı yeni fark etti. Polip riskli bir şey kesinlikle aldır. Zor bir şey değil ben de aldırdım.
Kendi doktorum klomenden olmuştur diyor. Bu dönemde polip teşhisi konmaz diyor, adet biter bitmez konulurmuş.. Siz hatırlıyor musunuz hangi dönemde konmuştu bu teşhis
Inşallah çatlamıştır canım ben de klomenle hamile kaldım. Rabbim yardımcın olsun. Bol dua et mübarek ayın hürmetine Allah'ım bir bebek verir inşallah bu ay.
Inşallah çatlamıştır canım ben de klomenle hamile kaldım. Rabbim yardımcın olsun. Bol dua et mübarek ayın hürmetine Allah'ım bir bebek verir inşallah bu ay.
Adetin 5.günü klomene başladım, günde 2 adet aldım ve 2 gün önce bitti. Bugün kontrole gittiğimde rahimde polip var dedi doktor. Histeroskapi yapılması lazım dedi. Oysa geçen ay yoktu böyle bişey. Klomen polip yapar mı, yaparsa geçici midir? Ve 11.günde 13.8 mm yumurta olması normal midir? Pazara kadar büyüyüp çatlayabilir mi? Deneyimli arkadaşlardan cevap bekliyorum.
mrblar uzun zaan olmuş ama bende de aynı şey oldu klomen 2 tane kullandım klomen bitince dkt polip var dedi oysa öncesinde yoktu şimdi ağustosun ilk haftasında histeroskobi ile alacak. sizde durumlar nasıl aldırdınız mı onu merak ettim tabi ağrı oldu mu zor mu geçti ..
Ben 4 gün sonra tekrar muayeneye gittim yumurta boyutuna bakılacaktı. Yumurta gereken büyüklüğe ulaşmadan küçülmüş. Ama polip de görülmüyor artık dedi. Bir daha da gitmedim açıkçası. Yani histeroskapi olmadım. Acele etmeyin derim bakarsınız kaybolur
Klomen kesin polip yapyor mu? Bu polipler kendiliginden gecer mi? Bilgisi olan yardımcı olablr mi? Sogan kuru kullanip yok eden var mi?Bende de hic olmyan polip bu kez cikti burayi okuyunca martta kullndgm klomenden olablcgni dsndum.
mrblar uzun zaan olmuş ama bende de aynı şey oldu klomen 2 tane kullandım klomen bitince dkt polip var dedi oysa öncesinde yoktu şimdi ağustosun ilk haftasında histeroskobi ile alacak. sizde durumlar nasıl aldırdınız mı onu merak ettim tabi ağrı oldu mu zor mu geçti ..