klomen ve pregnly iğnesiyle hamiş kalmaya çalışan arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
klomen ve pregnl iğnesiyle hamiş kalan arkadaşlar nerdesiniz yaw kaybettim izinizi

ben bugün yaptırdım iğnemi yarın akşam da ilişki önerdi drum

inş bu ay olur cumartesi dr gittim yumurtamın 18 mm olmuş iyi dedi nasip artık bakalım pazar sabah 10 da iğneyi yaptır dedi yaptırdım bakalım nasip artık

inş bu ay olur mirmirmirmir

kızlar nerdesiniz yaw biri beni yönlendirsin senağlama senağlama

slm esra bende kullanıyorum umarım hamiş kalırız ilk iğnem benimde bu cuma vuruldum iğneyi 17mmdi...bende sitenin içinde çok baktım pregnylle gebe kalanlar var mı diye ama bulamadım aramada yapamıyorum artık....neyse kaç yıllık evlisin nekadardır düşünüyorsunuz bebeği???

slm esra bende kullanıyorum umarım hamiş kalırız ilk iğnem benimde bu cuma vuruldum iğneyi 17mmdi...bende sitenin içinde çok baktım pregnylle gebe kalanlar var mı diye ama bulamadım aramada yapamıyorum artık....neyse kaç yıllık evlisin nekadardır düşünüyorsunuz bebeği???

slm cnm. ya valla kafayı yicem nolmuş o forum ki kaybolmuş o kadar yazdık boşamı gitti mirmirmirmir

4 yıllık evliyim cnm ben 2.5 yıldır uğraşıos nasip ya bakalım eşimde varikosel vardı ben de pkos var senağlama

allahım bu kadar olumsuzluklar içinde nasip eder inş çocuğu bana ve tm isteyenlere :CüvCüv:

inşallah canım bende de bi umut bu ay hevesliyim ya bakalım,bende 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu önceden sonra ise gecikmeler kistler çok şey atlattım uğraşıyorum şimdi tekrar gebe kalmaya...
varikosel konusunda bak iki yakın arkadaşımın eşlerine bu teşhis konmuştu ameliyat dedi doktorlar ikiside ameliyat olmadı birinin 5 ay sonra birinin 2 ay sonra çocuğu oldu umarım sizde de öyle olur...benim eşimi hiç muayene etmediler,daha önce bir düşüğünüz var incelemeye gerek yok dedi doktor...bilemiyorum düşüğümün üstünden çok zaman geçti erkeklerdede zamanla sperm sayısında değişme oluyormuş ama bakalım artık nasip...

inşallah canım bende de bi umut bu ay hevesliyim ya bakalım,bende 2 yıllık evliyim bi düşüğüm oldu önceden sonra ise gecikmeler kistler çok şey atlattım uğraşıyorum şimdi tekrar gebe kalmaya...
varikosel konusunda bak iki yakın arkadaşımın eşlerine bu teşhis konmuştu ameliyat dedi doktorlar ikiside ameliyat olmadı birinin 5 ay sonra birinin 2 ay sonra çocuğu oldu umarım sizde de öyle olur...benim eşimi hiç muayene etmediler,daha önce bir düşüğünüz var incelemeye gerek yok dedi doktor...bilemiyorum düşüğümün üstünden çok zaman geçti erkeklerdede zamanla sperm sayısında değişme oluyormuş ama bakalım artık nasip...

geçmiş olsun cnm düşük de zor ya

ben de şubat ayında biokimyasal gebelik yaşamıştım

benim eşim 1 yılı geçti varikoselden ameliyat oldu

evt şu aralar o kadar çok duydum ki ikinci çocuğa uğraşan hatta ve hatta sizin normal

yolla olmaz demiş bi dr başka bi dr agittiler o da tüp bebek demiş inanması güç işte herşey allahtan cnm

neyse cnm ben kaçtım yatayım bu aralar uyku düzenide önemli sen de düzenli uyu cnm şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar :CüvCüv: :1hug:

Merhaba bende pkoluyum 1 yıl 3 aylık evliyim. Bu ay ilk defa klomen ve prengyl iğne tedavime başlıcaktım fakat 2 ay adet olmdım başlayamadım şimdi farlutal kullanıcam bayramdan sonra adet olunca 3.günü gidicem ve başlıcaz artık. Ayrıca dr. bana glucophage verdi buda pko lulara çok iyi gelen bi ialçmış. Adeti üdzene sokuyor,yumurtaları kalitesini artırıyo kg verdiriyo muş bakalım bende 2 gündür kullanıyorum. Ama yan etkisi varmış bende iki gündür ishal ve mide bulantısı var. Hayırlısı olsun bu ay cok umutlluyum klomede başlıcam..
Yalnız şu prengyle iğneyi bulamadım yaa inş bulurum hiç bi eczanede yok ..

slm sude hoşgeldin.iğnenin türevleri var doktor bana yazarken pregnyli bulamazsanız diye başka bir iğne adı veriyorumdedi yoksa pregnyl bunu alın ama pregnyl olması daha iyi dedi.çok şükür buldum ben burda ilk eczaneye sordum yok dedi ikinci eczanede bulduk çok şükür fazla gezmedim yani.umarım bulursun sende canım...

arkadaşlar ben bi şeyi çok merak ediyorum iğneden ne kadar zaman sonra gebelik olup olmadığı anlaşılıyor?adetlerim düzensiz beklersem beni çok umutlandırır biliyorum ve en kısa zamanda öğrenmek istiyorum olumlu yada olumsuz...:uhm:

Merhaba bende pkoluyum 1 yıl 3 aylık evliyim. Bu ay ilk defa klomen ve prengyl iğne tedavime başlıcaktım fakat 2 ay adet olmdım başlayamadım şimdi farlutal kullanıcam bayramdan sonra adet olunca 3.günü gidicem ve başlıcaz artık. Ayrıca dr. bana glucophage verdi buda pko lulara çok iyi gelen bi ialçmış. Adeti üdzene sokuyor,yumurtaları kalitesini artırıyo kg verdiriyo muş bakalım bende 2 gündür kullanıyorum. Ama yan etkisi varmış bende iki gündür ishal ve mide bulantısı var. Hayırlısı olsun bu ay cok umutlluyum klomede başlıcam..
Yalnız şu prengyle iğneyi bulamadım yaa inş bulurum hiç bi eczanede yok ..[/QUOTE

slm cnm ben de o şeker hapını kullanıom tam 7 kg verdim ama bunun yanında sebze ağırlıklı beslendim ilk başta ishal yapıo bulantıda yapıo ama geçio sonra

ben cumartesi günü iğneyi çok aradım cnm artık umudum kalmamıştı pazar sabah 10 da yaptır iğneyi dedi eee bütün eczaneler kapalı nöbetci eczanenin birin de buldum ama acayip gıcık oldum varya önümüdeki aya inş gerek kalmaz da çükü bu iğneden ilaç depolarında da yokmuş haberiniz olsun drunuzdan muhakkak bi alternatif iğne izmi alın bence inş gerek kalmaz bu iğneye de bu ay hamiş kalırız kızlar

ya arkadaşlar başka kimse bu iğneyi kullanan gebe kalan moral olurdu biraz bize...

Selam arkadaşlar. Ben bügün katıldım aranıza.. Ne olursa olsun yalnız olmadığımı bilmek güzel.. Ben 2007 yılında dış gebelik geçirdim. (allah kimsenin başına vermesin) 2008 mart ayında hamile kaldım. Ama gebeliğimin 7. Haftası düşük yaptım. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktor geçen ay gonaphene hapına başlattı. Sonrada çatlatma iğnesi oldum. Bu ay yine ilaç ve iğne. Bendeki sorunun 1,5 cm boyunda endometriosis (çikolata kisti) olduğunu söylğyor. Bu kist gebe kalmayı engelliyor mu? Böyle sorunları olanlar oldu mu aranızda?

slm seldafid çikolata kistini duymuştum sanırım gebe kalmayı engelliyor.düşük sebebini buldular mı canım?

slmm canlarımm.. ben bugun bulamadım prengyle bakalım nerde bulucam :))2 gün sonra recetemin tarihi bitiyo neyse olmaz baştan yazdırırm zaten bayramdan sonra başlıcaktım ama nie böyle yaa.. Canlarım ya aAllahın iziniyle inş bir an önce kalırız

slm kızlar ben bu siteye yeni katıldım hepinize çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız benim de 3,5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama yumurtalıklarımdaki tembellikten dolayı olmuyor

klomen ve pregnl iğnesiyle hamiş kalan arkadaşlar nerdesiniz yaw kaybettim izinizi

ben bugün yaptırdım iğnemi yarın akşam da ilişki önerdi drum

inş bu ay olur cumartesi dr gittim yumurtamın 18 mm olmuş iyi dedi nasip artık bakalım pazar sabah 10 da iğneyi yaptır dedi yaptırdım bakalım nasip artık

inş bu ay olur mirmirmirmir
ikinci kez bu şekilde tedavideyim ilki bundan 7 ay önceydi ganophane pregnl ile denedi fakat olmadı daha sonra başka bir doktora gidip tedavi oldum bu ilaçları ilaçlı rahim flimi çekmeden sana nasıl verdiler doğal yollarla denemelisin dedi hemen istememe rağmen beni ikna etti sonra doğal yollarla denedik olmadı sonra yine başka bir doktora gittim fakat önce rahim flimi istedim temiz çıktı ve klomen verdi bana daha sonrada pregnl vuruldum sonuç henüz belli değil muhtemel adet tarihime bu saat itibariyle 4 gün var ve bende adet belirtileri başladı karnım ağrıyo ve sivilcem çıktı sanırım adet olucam inş.olmam 1.5 yıl oldu tükendim artık ama hayırlısı diyorum yinede:(

ikinci kez bu şekilde tedavideyim ilki bundan 7 ay önceydi ganophane pregnl ile denedi fakat olmadı daha sonra başka bir doktora gidip tedavi oldum bu ilaçları ilaçlı rahim flimi çekmeden sana nasıl verdiler doğal yollarla denemelisin dedi hemen istememe rağmen beni ikna etti sonra doğal yollarla denedik olmadı sonra yine başka bir doktora gittim fakat önce rahim flimi istedim temiz çıktı ve klomen verdi bana daha sonrada pregnl vuruldum sonuç henüz belli değil muhtemel adet tarihime bu saat itibariyle 4 gün var ve bende adet belirtileri başladı karnım ağrıyo ve sivilcem çıktı sanırım adet olucam inş.olmam 1.5 yıl oldu tükendim artık ama hayırlısı diyorum yinede:(

bu arada benim yumurtalığım ilk küçüktü 16 cm idi ve iki gün daha bekledik büyürse iğneyi yaparız dedi nitekim iki gün sonunda doktorumun sölediğine göre 18.20 oldu ve iğneyi öyle vuruldum

kızlar benimde merak ettiğim bir konu daha var bende bu ay bir kist çıktı ve dr.um dediğine göre bu ay çıkmış ve küçük dedi önemseme dedi ama ben huzursuz oldum bir kere neyse asıl merak ettiğim dr.um çatlatma iğnesini vurduktan sonra bakarsın kistinde çatlar dedi böle birşey oluyomu veya böle bişey yaşayan varmı?

slm seldafid çikolata kistini duymuştum sanırım gebe kalmayı engelliyor.düşük sebebini buldular mı canım?

Düşük sebebini araştırmadılar bile. Düşük herzaman bir ihtimal dedi 2 doktorda.Sadece tiroid hormonuna bakmak için test yapıldı. Guatr düşüğün nedenlerinden biriymiş. 2 doktor değiştirdim. Bu 3.dr um. Çikolata kisti dış bebeliğin de düşüğün de sebebi olabilir diyor. Kist oldukça küçük. Ama hamile kalmayı geciktiriyor yada engelliyor. eğer bu ayda hamile kalmazsam son kez ilaç ve iğne önerdi sonrada rahim içi filmi. İnşallah filme gerek kalmaz diyorum.

slm kızlar aranıza yeni katıldım prengly iğnesi ne işe yarıo benm progesteron 6.71 çıktı doktor gelecek adet tarihinde iğne yapıcam dedi yoksa iğneyimi yapıcak???

Back
X