• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Pregnyl 5000 iğne

annensenicoksevecek

Annen sana kurban olur <3
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
2.127
999
148
Merhaba arkadaşlar 21 inde klomene başlıcam. Doktorum ocak 1 de pregnyl 5000 iğne vurunmamı ve 2 ocak da bir tane daha pregnyl iğne vurunup o gece ilişki ve sonrasında günaşırı ilişki dedi. Sizin süreçleriniz nasıldı ? Hamilelik gerçekleştimi ? kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ?

Merhaba arkadaşlar 21 inde klomene başlıcam. Doktorum ocak 1 de pregnyl 5000 iğne vurunmamı ve 2 ocak da bir tane daha pregnyl iğne vurunup o gece ilişki ve sonrasında günaşırı ilişki dedi. Sizin süreçleriniz nasıldı ? Hamilelik gerçekleştimi ? kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ?

merhaba canım bende cumartesi bu iğneden oldum.sonucu merakla bekliyorum

Aynen kuzum guzel haberleri duymaya ihtiyacimiz var sen gunde 1mi 2 mi ictin klomeni doktor yumurtaliklara bakti mi benim doktor rahimi temiz istiyo sanirim igneden sonra iliski dedi. Simdi yasak yapamiyoruz

canım ben klomen kullanmadım.Dr gittiğimde yumurtan knedi gelişmiş çok iyi dedi ve o akşam çatlatma iğnesi yaptırdım

Catlamadi mi acaba catlasa agri olurdu sag veya sol kasiginda bilemedim simdi. Doktor bana kasiklarinda agri hissedersen catliyodur demekki demisti. İlk aksam ve pazar gunu hic agri hissetmedin mi bende 2 tane vurunucam 1 hafta sonra

hayır hiç ağrı yok .Yani dr um bana bıçak saplanır gibi ağrı hissediceksin dedi ama yok çok az ara ara sancı oluyor.Şiddetli değil.Of ne zor şeymiş bu hamile kalmak yahu:KK43:

hayır hiç ağrı yok .Yani dr um bana bıçak saplanır gibi ağrı hissediceksin dedi ama yok çok az ara ara sancı oluyor.Şiddetli değil.Of ne zor şeymiş bu hamile kalmak yahu:KK43:

Tamam iste canim catliyo veya.catlamis agri.hissediyorsan kesin catlamistir. Gebelik haberini 14. Gunde ogrenirsin igneden sonra

sanmıyorum.Çünkü o hafif ağrılar dr gitmeden öncede vardı ve dr gittiğimde dr bana ağrı varmı diyo sordu,evet dediğimde yumurtan büyümüş ondan ağrı var dedi
sanmıyorum.Çünkü o hafif ağrılar dr gitmeden öncede vardı ve dr gittiğimde dr bana ağrı varmı diyo sordu,evet dediğimde yumurtan büyümüş ondan ağrı var dedi

anladim canim da bilemedim ben simdi doktorunla gorus istersen catlamis mi catlamamis mi istersen

canım sonucun nasıl. 1 ocak ve 2 ocak günleri pregnyl 5000 er iğne vurdurdum. 13ü yani dün kan testi yaptırdım 2.66 çıktı yani negatif. senin sonuç nasıl ?

hadi ya üzüldüm canım
benim sonuçta seninle aynı test yapmama gerek bile kalmadı.İğneden sonraki 5 gün regli oldum.yumurta çatlamaış ve kist oluşturmuş.Pzt tekrar gidicem dr a sanırım yine iğne verecek

hadi ya üzüldüm canım
benim sonuçta seninle aynı test yapmama gerek bile kalmadı.İğneden sonraki 5 gün regli oldum.yumurta çatlamaış ve kist oluşturmuş.Pzt tekrar gidicem dr a sanırım yine iğne verecek

uzuldum canim ya icim aciyo artik. Her bebek gordugumde icimin acimasini istemiyorum. Ben adet de olmadim bugun nedn acaba

uzuldum canim ya icim aciyo artik. Her bebek gordugumde icimin acimasini istemiyorum. Ben adet de olmadim bugun nedn acaba

bende aynı durumdayım canım.artık psıkolojım bozuldu takmayayaım dıyorum ama olmuyor.her dr gıttıgımde kotu haber alıyorum.ne yapmak lazım onuda bılmıyorum.sen ne yapacaksın tekrar mı ıgne olacaksın dr ne dedı

Back
X