• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben hala regl olamadan kızlar sinirlerim tavan durumda çok gerginim cuma kanda gebelik testi yaptırdım 0,32 yani negatif ama hala olamadım ben düzenli regl olurum hiç bu kadar günümü geçmemiştim kızlar bu ilaçlar hormonları bozarmı yada adet düzenini etkilermi acil cevap lütfen niye regl olamıyorum

canım ben tam iğneden sonra 18. günde adet görüm yani 28. günde adet oldum... sende kistte dönmüş olabilirmi canım... bi dr görün derim ben.. yani normalde adet görmen gerekirdi...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.geçen ay gonal-f kullandım 3 adet yumurtam oldu birkaç gün sonrada kendiliğinden çatladı ovitrelle iğnesini kullanmama gerek kalmadı.ama maalesef bu ay adet oldum.yarın tekrar gideceğim doktora acaba bu ay kalabilirmiyim

canım ben tam iğneden sonra 18. günde adet görüm yani 28. günde adet oldum... sende kistte dönmüş olabilirmi canım... bi dr görün derim ben.. yani normalde adet görmen gerekirdi...

evet anlayamıyorum dk aradım ama görüşemedim bu ara işler çok yoğun izinde alamıyorum benim çıkış saatimdede doktor yok ne yapıyım kızlar kistin belirtileri nelerdir canım ya adet geçikirmi kist oluştuysa

sultan adet olamamanın tek sebebi kist oluşmasımı olur yani bu ilaçlar adet gününü geçiktirimi bir bilgin varmı senin dk söylemişmiydi böle bişiy

Fetbaz merhaba
bende senin gibi yeni sayilirim
c.tesi günü bende çatlatma iğnesi vuruldum
iki adet yumurtam oluşmuş
bugün yine konrtolüm var

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.geçen ay gonal-f kullandım 3 adet yumurtam oldu birkaç gün sonrada kendiliğinden çatladı ovitrelle iğnesini kullanmama gerek kalmadı.ama maalesef bu ay adet oldum.yarın tekrar gideceğim doktora acaba bu ay kalabilirmiyim

hoşgeldin peki sorunun neydi yumurtaların kendiliğinden oluşmuyormu

bebeğim canım malesef kist oluşursa adet gecikir gene seni yanıltmış olmayayım dr git derim ben...

doktorumun dediğine göre yumurtlamam olmuyor.ama birazda stresten olur dedi doktor fazla kafana takma dedi ama elimde değil işte

aşkböceği ben çatlatma iğnesini vurmadım çünkü kendiliğinden çatlamış.yarın tekrar gidecem doktora galiba tekrar yumurtlama iğnesine başlayacam:çok üzgünüm:

doktorumun dediğine göre yumurtlamam olmuyor.ama birazda stresten olur dedi doktor fazla kafana takma dedi ama elimde değil işte

gerçekten kafaya takmak ve takıntı halinde sadece onu düşünmek bencede engelliyo gebeliği en iyisi olması için uğraşmamak uğraşmamak derken bütün ayı hastane doktor yumurtlama tahlil ve testlerle geçirmemek gerekeni yapıp beklemek sakince hepimize bu lazım size bişey anlatayım kızlar amcamın kızının 6 yıl bebeği olmadı gitmedik doktor bırakmadı hiç bir problem bulamadılar hatta bir doktor sizin beşizleriniz bile olur dedi 6. yıl
kendiliğinden hamile kaldı hemde ikiz şu an 1,5 yaşında biri kız biri erkek çift yumurta ikizleri var rabbim hepimize nasip etsin inş. bir gün konuşuyoduk o kadar strese girdim istedim olmadı artık ümidi kesmiştim çıkarmıştım aklımdan herhalde olmayacak demiştim ki hamile kaldım dedi

arkadaşlar birşey sorucam size
ben c.tesi iğne vuruldum
dün doktora kontrole gittim
ve daha yumurtanın çatlamadığını düzenli ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi
yarın kısmetse yine gidicem ama bugün çok midem bulanıyor ve kasıklarıma doğru çok ağrı giriyor
neden olabilir sizce

arkadaşlar birşey sorucam size
ben c.tesi iğne vuruldum
dün doktora kontrole gittim
ve daha yumurtanın çatlamadığını düzenli ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi
yarın kısmetse yine gidicem ama bugün çok midem bulanıyor ve kasıklarıma doğru çok ağrı giriyor
neden olabilir sizce

iğneden tatlim ayni şeyleri regl görene kadar yaşadim ben

Back
X