Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşk böcegimmm bengeldimmmmŞeniz yok kıss ben nispet yapar mıyım hiçç.aşkolsun.uyuyamıyom geceleri ben o yüzden :çok üzgünüm: keşke sizin yerinizde olsam.hem çalışıyorsunuz erken kalkıyorsunuz offff...BEBEĞİMMM yokkk :1no2:

geldim kızlar hoş geldin tatlım nasılsın bu gün

hooş geldin beya
erkencisin bugün
valla tatlım çalışmak gibisi yok
evde olsam hele ben bu durumda kafayı sıyırırım
inan bana
bebeğim buralardadır da
işi vardır belki şekerim

valla kızlar ben evcillerdenim çok özledim sabah uykularını uzun kahvaltıları arkadaş gezmelerini ya pazara gitmeyi bile özledim senağlamasenağlamasenağlama

hehehe o zaman küs bana sırtını dönme sakın ama :))))) oyun oynamıyorum sizlen :)))) hehehe kızlar ne alemdesin tatlı anne adayları
askböceği nasılsın canım durumlar nasıl ne zaman test yapacan tatlım umarım aramızdan seni uğrlarız..
deasy hanımmm ben sana küstüm daha uğramıyorsun topiğe hıh küstüm işte :))) nasılsın kız durumların ne dir..
bebeğim sen nasılsın canım durumun nasıl varmı bi gelişme kızlar hepimiz yumurtladık bu ay gıtgıt gıdak yumurtlarım tutak...kaydirigubbakcemile4:roflol:

hehehe o zaman küs bana sırtını dönme sakın ama :))))) oyun oynamıyorum sizlen :)))) hehehe kızlar ne alemdesin tatlı anne adayları
askböceği nasılsın canım durumlar nasıl ne zaman test yapacan tatlım umarım aramızdan seni uğrlarız..
deasy hanımmm ben sana küstüm daha uğramıyorsun topiğe hıh küstüm işte :))) nasılsın kız durumların ne dir..
bebeğim sen nasılsın canım durumun nasıl varmı bi gelişme kızlar hepimiz yumurtladık bu ay gıtgıt gıdak yumurtlarım tutak...kaydirigubbakcemile4:roflol:

her şey aynı şu an regl salı bitti ama daha siftah yapamadım:roflol:iki gündür müğsait olamıyoz dün akşam beyaz akıntı geldi ama kaygan falan değildi aynı silikona benziyodu bugün yine aynından gelmiş ne olduğunu anlamaya çalışıyorım en son salı günü doktoru aradığımda yumurta 16mm demişti bakalım sende neler var

sultaaanııımmmmm küsme canım benim.senlede buluşamıyoruz hiç kızz ondan böyle oluyor..bak şimdi hepimiz bir aradayızzkaydirigubbakcemile2 kızlar geç yazdım çünkü mutfaga bi gittim kahvaltı sofraları ortalarda mutfak an-baba günü offf.toparladım bide yiyecek bişyler hazırladım geldim..ya sinir oluyorum yaaaaa!!!

canım hoşgeldin c.tesi günü yaptırmayı düşünüyorum
sen ne durumdasın gebelik oluşsada ben yine sizin yanınızdayım kızlar
sizin gibi arkadaşlıklar zor bulunur
kibirsiz,çıkarsız, kötülük düşünmeden olan bu arkadaşlıklar
hihoyyyt

deasy bu arada o klozet takımı örneği vardıya sayfasını gönderdiğim o şişle örülüyor tatlım
sakallı ip diye bir ip var onunla ayn renkten makine yününü karıştırıyorsun
istersen ayrıntılarını veririm tatlım
örgü örmek insanın stresini alıyor bence kızlar

canımsınız kızlar valla kızlar benden bu ayda müit yok dinlenmeye çekilmiştik bliyorsunuz 2 ay sonra resmi çalışmalara başlarız artık :)))) bu ay saldık çayıra bizim civcivleri hehehe :))) deasycim rahat ol hayatım umarım yakında ikimzde kurtuluruz kendi evimize çıkarız seni çok iyi anlıyorum..
aşk böceği kız belirti falan yokmu anaaaa valla inşşşallah vardı bana öyle geliyo umarım vardır...

kayınvalidenle birliktemi oturyorsun sen sultancım
ya gariplikler var bende ama bilmiyorum
hayırlısı tatlım ya diycek birşey yok
napalım

deasy bu arada o klozet takımı örneği vardıya sayfasını gönderdiğim o şişle örülüyor tatlım
sakallı ip diye bir ip var onunla ayn renkten makine yününü karıştırıyorsun
istersen ayrıntılarını veririm tatlım
örgü örmek insanın stresini alıyor bence kızlar

evet kızz çok güzeldio yaa.bi ara anlatırsın oldu mu nasıl yapıldıgınıyerimseniben.ben zaten kışın hep örgü örerim hiç boş durmamseverim örgüyü canım.

canımsınız kızlar valla kızlar benden bu ayda müit yok dinlenmeye çekilmiştik bliyorsunuz 2 ay sonra resmi çalışmalara başlarız artık :)))) bu ay saldık çayıra bizim civcivleri hehehe :))) deasycim rahat ol hayatım umarım yakında ikimzde kurtuluruz kendi evimize çıkarız seni çok iyi anlıyorum..
aşk böceği kız belirti falan yokmu anaaaa valla inşşşallah vardı bana öyle geliyo umarım vardır...

evet canım yaa b,z şuanda çıkamıyoruz malesef.bıktım dagınıklıklarından valla.bu arada senin son adet tarihin ne cnm,temmuzda 1 gün arayla olmuştuk seninle.bende agustos 5 de oldum.k.bakma belki daha önce yazmışındır ama arastırdım görmedim kafam karışıyo bazen.

deasy cim ayrı ev meselesi ne tatlım anlamadım

bende eşimin ailesiyle oturuyorum canım:çok üzgünüm: ne zaman çıkacagımızda belli degil anlayacagın...her sabah kalktıgımda heryer darmadagın,gece bulaşık yıkayıp yatıyom sabah mutfak dagınık,temizlik yapıom iki günde eski haline geliyoo offff daha ne anlatayım kızlar.deasy arkadasınızı böyle neşeli görüyonuz ama içimi bi açın da sorun:delphin:

canım ben normalde 31 günde bir oluyorum ama iğneden sonra 28. gün oldum yani bu ay tam bilmiyorum acaba ne zaman olurum ama heralde eğer 31 günde olursam senden 1 veya 2gün sonra olurum... zaten adet sancıları ince ince arada yokluyor beni bide bel ağrısı ....
askböceği evet aynı evde yaşıyoruz.. zor oluyor ama maddi nedenlerden dolayı bir süre böyle olması gerekti şimdi eşyalarımızı tamamlıyoruz inşş çıkıcaz hayırlısıylan...

canlarım ya
bende 2.5 sene birlikte oturdum kayınvalidemle çok iyi insanlar olmalarına rağmen alışkanlıklar ve düzenler farklı olduğo için gerçekten çok zor oluyordu
valla asıl evliliğimi ayrı eve çıkınca anladım biliyormusunuz inşallah sizlerde tez zaman da ayrı eve çıkar ve evliliğinizi doya doya yaşarsınız

canım ben normalde 31 günde bir oluyorum ama iğneden sonra 28. gün oldum yani bu ay tam bilmiyorum acaba ne zaman olurum ama heralde eğer 31 günde olursam senden 1 veya 2gün sonra olurum... zaten adet sancıları ince ince arada yokluyor beni bide bel ağrısı ....
askböceği evet aynı evde yaşıyoruz.. zor oluyor ama maddi nedenlerden dolayı bir süre böyle olması gerekti şimdi eşyalarımızı tamamlıyoruz inşş çıkıcaz hayırlısıylan...

inşş hemen çıkarsınız kızz valla yaaa.:çok üzgünüm: benim eşimin askerligi olmadı daha okuyor canlarım.ben askere gitmeden zor diyor.aslında şimdi çıkabiliriz tamam diyo eşim ama ben askere gidince ev kirası ne olacak kim ödeyecek diyo.haklı yani,ama bende çok istiyorum.en son bu konuyu 1 gün önce konustuk kısmet diyor üstüme gelme aşkım diyor ben düşünmüyomuyum sanıyorsun amacım seni mutlu etmenin yollarını aramak diyor ama gelecegimizi de düşünmek zorundayım diyor.

Back
X