Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle anlamadığım sana neden adeyin bitince kullandırdı ilaçı
Hiç kimseden ses yok ne hikmetse bu ay ki gebelik kargaşamiz hepimizin sona erdi herhalde
cnm adetin bitsin dedi çünkü ilk ben gonapane kullandım ve o kist yaptı sonra ilaçla beni tekrar adet yaptırdı. adetin 5. günü falan içmeye başladım işde klomeni şimdi dün ve perşembe için ilişki dedi cumada iğne dedi sonra bekliycez sanırım.anlamadım.ya bu şekilde hamile kalma olasılıgı yüzde kaç yani bilmiyorumki?benimde 4 yumurtam oluşmuş. ikisi çok küçük digerleri 17-19. cm dedi. bu yumurtalarla hamile kalınır dedi ama ben bu konulardan hiç bişey anlamıyorum bana açıklarsanız sevinirim:a015:
arkadaslar bende bu ay klomen kullandım 10 tane 5 gün 2 şet tane içip bitirdim.adettim bittigi gibi başladım. 14 gün gittim ve gün aşırı ilişkide bulunun dedi ve cuma günü iğne yapacak size sorum şu neden igneden önce ilişki diyor hamilelik igneden sonra gerçekleşmeyecemi?
o kadar yorgunum ki beklemekten bu ay günleri de takip etmiyorum artik.........
Hayirlisi inşallah............
tatlım senin sorun neydi tam olarak arkadaşımında dediği sana niye adet bitince verdi anlamadım çünkü bu haplar yumurta oluşturmak için canım adetin 3. günü veya 5.günü başlanıyo iğneden sonra ilşki dedi bana doktor 1 hafta çünkü bu iğne olgunlaşan yumurtaları çatlatmak için zaten yumurtlama yumurta çatladığı an gerçekleşiyo canım sen doktora sorsaydın tedavinin şeklini keşke
spremler benim bildiğim kadarıyla 12 ila 24 saat arası vücutta kalıyor canım
artı birde kendiliğinden de çatlayabilir mesela benimde iğnem ayın 16 da vuruldu ama
ayın 14 de ilişki vermişti işi şansa bırakmak istemiyorlar
işde benimde 5. günü başladım klomene içtim. iğneden önce ilişki dedi bana işde anlamadım hamile kalınıyor diye düşünüyorum ama size iğneden sonra önermiş üffffCADIARZU
işde benimde 5. günü başladım klomene içtim. iğneden önce ilişki dedi bana işde anlamadım hamile kalınıyor diye düşünüyorum ama size iğneden sonra önermiş üffffCADIARZU