Aşılama Klomen ve Pregnyl iğnesi kullananların paylaşım alanı..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni, katıldım benim sormak istediğim pregnyl iğnesi vurulduktan 38. saatten sonra karında ve belimde sanki adet olacak gibi bir his oldu sizdede böyle mi oldu birde ben iğneden 12 saat önce ve 36saat sonra ilişkiye girdik ama ben normal ovülasyon günlerine göre daha devam etmem gerek sizde hesapladınız mı? İnşalllah hepimizde hamiş kalır bebişlerimizi kucağımıza alırız

O ağrı hissi bende de var yumurtalıklarımda pıt pıt atış gibi bir şey var arada bana doktor 36 saat sonra ve ondan sonra gün aşırı ilişki dedi cumaya kadar günün geçince de test yaptır dedi bakalım hayırlısı iki yumurtam vardı inşallah döllenme olmuştur

Feron öncelikle teşekkürler iğneyi ne zamn oldun benim Dr ne zamn test yaparız söylemedi ama benim sat 11 Ocak olduğu için 8 inde olmazsam kanda baktırqcağım aile hekimliğinde bakalım sonucu ne olacak;)) hepimiz olumlu yada olumsuz yazalım olur mu

O ağrı hissi bende de var yumurtalıklarımda pıt pıt atış gibi bir şey var arada bana doktor 36 saat sonra ve ondan sonra gün aşırı ilişki dedi cumaya kadar günün geçince de test yaptır dedi bakalım hayırlısı iki yumurtam vardı inşallah döllenme olmuştur
Şimdi okudum cuma günü olmuşsun bende Perşembe oldum iğneyi aramızda bir gün var senin son adet tarihin neydi

8Ocak ama ben pco olduğum için adetlerim düzensiz 4 5 şubata kadar beklicem sonra test yaptırcam

Arkadaslar ben de araniza yeni katildim 6 aydir kofunmayi biraktim cocuk istiyoruz ama daha olmadi bi tanidik arayicisiyla elime pregnly 5000 ignesi ulasti bu igneyi recetesiz yaptirabilirmiyim yada yaptirirsam bi zarari olurmu bana yaptirmam icin erkenmi bilgi sahibi olanlar lutfen cvp yazarmisiniz

Arkadaslar ben de araniza yeni katildim 6 aydir kofunmayi biraktim cocuk istiyoruz ama daha olmadi bi tanidik arayicisiyla elime pregnly 5000 ignesi ulasti bu igneyi recetesiz yaptirabilirmiyim yada yaptirirsam bi zarari olurmu bana yaptirmam icin erkenmi bilgi sahibi olanlar lutfen cvp yazarmisiniz
canım öncelikle adetinin 5. günü klomene başlanıyor bazı drlar günde bazıları günde iki veriyor beş gün kullanıyorsun bittikten sonra yine dr kontrolünde yumurtaların büyüklüğüne bakılıp ona göre iğne veriliyor ve senin eline geçen iğneden iki tane şeklinde iki toz bir su verdi benim dr mesala vurduruyorsun iğneden saat sonra ilişki öneriliyor ama biz iğneden önceki gün 35 . saat ve sonraki gün ilişkiye girdik bana kalırsa dr kontrolünde yaptır ama yinede sen bilirsin

Cuma günü çatlatma iğnesi oldum kızlar 2 kez ilişki oldu bugün belim çok ağrıyor yumurtalıklarımda da adet olacakmışım gibi bir his var böyle bir durum yaşayan var mı lütfen cvp yazın

Cuma günü çatlatma iğnesi oldum kızlar 2 kez ilişki oldu bugün belim çok ağrıyor yumurtalıklarımda da adet olacakmışım gibi bir his var böyle bir durum yaşayan var mı lütfen cvp yazın

canım benimde aynı hatta adet olacakmışım gibi hissettim ama benim 6. günüm hala var ilacın etkisi 12. günde geçiyor hayırlı olsun bebiş olsun inş

Doktor çarşamba ve cuma da ilişki önerdi sizin durum nasıl canım

Arkadaslar merhaba ben pazartesi günü doktora gittim adetimin ikinci günü alttan ultrasonla muayene oldum dört yumurtam varmıs rahim duvarı kalınlıgıda 6mm sizce bu adetin ikinci gününe göre azmı kalınlık giderek artan bişeymi doktor bişey sölemedi ama ben merak ediorum hamile kalmama acaba engel olan rahim duvarı kalınlıgımmı bisenedir hamile kalamadım

Çatlatma iğnesi vurulduğumda 13 mm idi rahim kalınlığı adet döneminde normaldir o zaman senin durumun

Çok saol canım bende koruodum valla acaba cokmu ince die çünkü doktor acıklama da yapmadı çatlama iğnesi klomenle birliktemi kullanıosun tam olarak nası bi tedavi yöntemi bu anlatırmısını sanırım ilk tedavi bana da klomenle baslanır senin ilk tedavinmi nekadardır cocuk istiosun ve sorununuz nedir olmamasındaki biraz uzun ve cok sorulu oldu ama hakkını helal et :KK54:

Yumurtlama döneminde rahim iyice kalınlaşıyor bana yumurtam 18 ve 19 mm iken rahim kendini hazırlamış gebelik için dedi. 1 buçuk yıllık evliyim cnm ben ilk 5 ay doğum kontrol hapı ile korundum. Sonra da eşim korundu 6 ay deneme oldu fakat benim adet gecikmelerim olduğu için doktora gittim ilk kez klomen kullanıyorum ve pco var. Önce hapı içiyorsun bitince yumurta kontrolü için çağırıyor doktor uygun derecede büyüyünce iğne yaptırıyor ve 36 sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki öneriyor.günün geçerse test yaptır dedi

Yumurtlama döneminde rahim iyice kalınlaşıyor bana yumurtam 18 ve 19 mm iken rahim kendini hazırlamış gebelik için dedi. 1 buçuk yıllık evliyim cnm ben ilk 5 ay doğum kontrol hapı ile korundum. Sonra da eşim korundu 6 ay deneme oldu fakat benim adet gecikmelerim olduğu için doktora gittim ilk kez klomen kullanıyorum ve pco var. Önce hapı içiyorsun bitince yumurta kontrolü için çağırıyor doktor uygun derecede büyüyünce iğne yaptırıyor ve 36 sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki öneriyor.günün geçerse test yaptır dedi
Bende adetken gittim ultrasonla muayene oldum rahim kalınlıgım 6mm dört yumurtam var 5 6 4 4 boylarında ama doktor bana acıklama yapmadı smear servikal kültür ve hırmon test sonuclarım cıkınca hepsini heyete yollayıp sonra karar verceklermiş ben 11 adetimi oldum ilk defada bukadar erken oldum ve az oluorum

İlk Klomen denemen mi?
Kaç ay oldu canım? sukretmekgerek sukretmekgerek
Ben bisenelik evliyim üç ay eşim korundu sonra bıraktık 10 adet dönemi geçirdim suan 11. Deyim muayenelerimde eşimin sperm testlerinde bişey cıkmadı sağlıklı görünüoruz ikimizde geçen ay en son devlet hastanesine gittim bana bir form verdi burdaki maddedeleri yaptır gel dedi smear testi servikal kültür hormon testi adetkeen ultrasonhepsini yaptırdım ama daha sonucları cıkmadı servikal kültür sonucuma göre gerek görülürse rahim filmide çektircem ve esim tekrar sperm testi verip ürolojiden rapor alacak bütün evrakları toplayıp heyete yollıcam henüz tedaviye baslamadım yani daha bu asamadayım bundan önceki aylarda da çok doktora gittim kürler uyguladım ovulasyon testi kullandım preseed kullandım hiçbiri işeyaramayınca birde devlete gideyim dedim çünkü biryılım doldu artık çok zorlu bi süreç Allah herkese yardım etsin 10 ay onsene gibi geliyo bazen ilk tedavi genelde klomenle baslannıo duydugum kadarıyla muhtemelen benimkide öle olur die tahmin ediorum den ne durumdasın peki nekadarlık evlisin nekadardır istiosun sorununuz varmı eşinde veya sende

Back
X