Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, sonuç nedir? insallah güzel haberlerin vardır bize:)Diğer topicte kızlar hamilesin dediler bugün sabah kan testi verdim bakalım hayırlısı olsun :)
Ya ne güzel çok sevindim gün saymayı da eklemişsin. İnsana uzak geliyor ama yakındır inşallah. 2. Klomen in miydiEvet kızlar kan testinde de çıktı hamileyimmmmmmm
Tebriklerrr:) Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, Allahım yardımcınız olsun:)Evet kızlar kan testinde de çıktı hamileyimmmmmmm
Tebriklerrr:) Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, Allahım yardımcınız olsun:)
Selam canım bende klomen kullandım dün iğne oldum 2 yumurtam oluştu ikiside 22mm senin kaç mm olmuştu ve iğneden sonra hangi günler ilişki olduYok ilk klomendi 2 yumurta oluşmuştu değer 789 çıktı
Beni bu aksam 10 da 36.saat ama ya kacirirsam diye çok korkuyorum inşallah bu ay olurbenim 19 20 mm olmuştu 2 yumurta vardı. iğneden 36 saat sonra ilk ilişki sonra gün aşırı 3 ilişki oldu.
son durum nedir cnm ?Selam canım bende klomen kullandım dün iğne oldum 2 yumurtam oluştu ikiside 22mm senin kaç mm olmuştu ve iğneden sonra hangi günler ilişki oldu
Bugün bat canım şuan gelen yok ama olucam gibi hissediyorumson durum nedir cnm ?
Cnm senin gebeligin ikizmi bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullanicamda merak ettimGelmeden emin olma belirtiler aynı