Canım iğneden dolayı o. Bende de mide bulantısı olmuştu.. hatta göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Belim çok ağrıyordu namazı zor kılıyordum.Merhaba arkadaşlar klomenden sonra dün çatlatma iğnesi vuruldum fakat midem çok kötü bulanıyor normal mi aynı durumu yaşayan var mı
benim midem bulanmadı fakat aşırı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti olduMerhaba arkadaşlar klomenden sonra dün çatlatma iğnesi vuruldum fakat midem çok kötü bulanıyor normal mi aynı durumu yaşayan var mı
Bel ağrısı var göğüs hassasiyeti yokbenim midem bulanmadı fakat aşırı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti oldu
ne zaman geçecek acaba bel ağrısı iş yapmakta zorlanıyorum ben bayaBel ağrısı var göğüs hassasiyeti yok
Maalesef ama hormonumda yükseklik vardı benim. 2 yumurtam gelişmişti hemde… Biri 22 diğeri 23 mm.. nasip değilmiş biraz ara verdim bendeTeşekkürler canım peki noldu sonuç alabildiniz mi acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bende 6 tane vardı ona rağmen iğne vurdu bakalım sonuç ne olacak rahim filmi çekilmek zor mu eğer bu ay sonuç alamazsam bi rahim filmi çekileyim diyorum umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlereMaalesef ama hormonumda yükseklik vardı benim. 2 yumurtam gelişmişti hemde… Biri 22 diğeri 23 mm.. nasip değilmiş biraz ara verdim bende
Rahşm filmi çekildim bu ayda klomene başladım bakalım
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bende 6 tane vardı ona rağmen iğne vurdu bakalım sonuç ne olacak rahim filmi çekilmek zor mu eğer bu ay sonuç alamazsam bi rahim filmi çekileyim diyorum umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlere
Amin canım inşallahAnladım canım anestezisiz zormuş galiba teşekkür ederim cevabın için bu durumla mücadele eden herkesle dualarım Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ben de en fazla 2 yumurta oldu o da çatlaması kist oldu yok geriledi.klomen bende pek işe yaramadı.imş sizde sonuç olumlu olur paylaşırsanız. Sonucu sevinirimHayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bende 6 tane vardı ona rağmen iğne vurdu bakalım sonuç ne olacak rahim filmi çekilmek zor mu eğer bu ay sonuç alamazsam bi rahim filmi çekileyim diyorum umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlere
1 kez mi denediniz peki klomeni ve kaç aydır deniyorsunuz Allah en kısa sürede bebişlerimize kavuştursun inşallahBen de en fazla 2 yumurta oldu o da çatlaması kist oldu yok geriledi.klomen bende pek işe yaramadı.imş sizde sonuç olumlu olur paylaşırsanız. Sonucu sevinirim
Anladım canım bol bol incir ye o da iyiymiş tavsiye ederim onu yiyerek hamile kalan olmuş kürleri denedin mi hiç saraçoğlunun incir kürü gibi inşallah bizde kavuşuruzBen çok denedim 4 kere klomen 3 kere letu ama olmadı.tabi kullandığım ay klomende kist oluyordu.yumurtü çatladığıda oluyordu ama bebek olmadı.bu ay gonal f dedi doktor adet olunca ona başlayacak bakalım oda daha çok ve sağlıklı yumurta yapıyormuş
ben femara kullandım tedaviye bu ay başladım daha aşılama oldum beklemedeyim.1 senedir istiyoruz bakalımDinlenin bu süreçte bence çok yormayın kendinizi bende bel fıtığı başlangıcı var ondan ağrı devam ediyor siz ne kadardır deniyorsunuz bide klomen mi kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?