Klomen yada çatlama iğnesi kullananlar

Ruyam05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2023
82
70
3
33
Merhaba arkadaşlar klomenden sonra dün çatlatma iğnesi vuruldum fakat midem çok kötü bulanıyor normal mi aynı durumu yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar klomenden sonra dün çatlatma iğnesi vuruldum fakat midem çok kötü bulanıyor normal mi aynı durumu yaşayan var mı
Canım iğneden dolayı o. Bende de mide bulantısı olmuştu.. hatta göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Belim çok ağrıyordu namazı zor kılıyordum.

Dinlenin bu süreçte bence çok yormayın kendinizi bende bel fıtığı başlangıcı var ondan ağrı devam ediyor siz ne kadardır deniyorsunuz bide klomen mi kullanıyorsunuz

Teşekkürler canım peki noldu sonuç alabildiniz mi acaba
Maalesef ama hormonumda yükseklik vardı benim. 2 yumurtam gelişmişti hemde… Biri 22 diğeri 23 mm.. nasip değilmiş biraz ara verdim bende
Rahşm filmi çekildim bu ayda klomene başladım bakalım

Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bende 6 tane vardı ona rağmen iğne vurdu bakalım sonuç ne olacak rahim filmi çekilmek zor mu eğer bu ay sonuç alamazsam bi rahim filmi çekileyim diyorum umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlere

Maalesef ama hormonumda yükseklik vardı benim. 2 yumurtam gelişmişti hemde… Biri 22 diğeri 23 mm.. nasip değilmiş biraz ara verdim bende
Rahşm filmi çekildim bu ayda klomene başladım bakalım
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun bende 6 tane vardı ona rağmen iğne vurdu bakalım sonuç ne olacak rahim filmi çekilmek zor mu eğer bu ay sonuç alamazsam bi rahim filmi çekileyim diyorum umarım kısa sürede kavuşuruz bebişlere

Amin canım inşallah ben anestezili çekildim hiçbir şey anlamadım. Kendi doktorum çekmişti. 10 dakikalık bir işlem uyandığımda bitmişti zaten

Anladım canım anestezisiz zormuş galiba teşekkür ederim cevabın için bu durumla mücadele eden herkesle dualarım Allah kucağımızı boş bırakmasın

Anladım canım anestezisiz zormuş galiba teşekkür ederim cevabın için bu durumla mücadele eden herkesle dualarım Allah kucağımızı boş bırakmasın
Amin canım inşallah evet bende birçok kişiden öyle duydum. Birazda acı eşiği ile ilgili sanırım. Anestezili tavsiye ederim ama :) hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ben de en fazla 2 yumurta oldu o da çatlaması kist oldu yok geriledi.klomen bende pek işe yaramadı.imş sizde sonuç olumlu olur paylaşırsanız. Sonucu sevinirim

Hsg fakültede çekildim.ücretsizdi.ama anesteziyoloji yapıyorlar bende çekildim 3 ay oldu ger ekten zordu.anestezisiz asla tavsiye etmem

Ben de en fazla 2 yumurta oldu o da çatlaması kist oldu yok geriledi.klomen bende pek işe yaramadı.imş sizde sonuç olumlu olur paylaşırsanız. Sonucu sevinirim
1 kez mi denediniz peki klomeni ve kaç aydır deniyorsunuz Allah en kısa sürede bebişlerimize kavuştursun inşallahteşekkür ederim cevaplarınız için

Ben çok denedim 4 kere klomen 3 kere letu ama olmadı.tabi kullandığım ay klomende kist oluyordu.yumurtü çatladığıda oluyordu ama bebek olmadı.bu ay gonal f dedi doktor adet olunca ona başlayacak bakalım oda daha çok ve sağlıklı yumurta yapıyormuş

Anladım canım bol bol incir ye o da iyiymiş tavsiye ederim onu yiyerek hamile kalan olmuş kürleri denedin mi hiç saraçoğlunun incir kürü gibi inşallah bizde kavuşuruz

Beslenmem genel olarak iyi ama pek kür çay kaynat soğut sevmiyorum o işleri.iğneler daha etkili diye biliyorum biraz umutlandım bakalım artık nasip yaradan ne zaman uygun görürse

Dinlenin bu süreçte bence çok yormayın kendinizi bende bel fıtığı başlangıcı var ondan ağrı devam ediyor siz ne kadardır deniyorsunuz bide klomen mi kullanıyorsunuz
ben femara kullandım tedaviye bu ay başladım daha aşılama oldum beklemedeyim.1 senedir istiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…