Klomen yerine Çörek otu yağı kapsülü...

BirGunesDoguyor

İnsan nedir, şimdi bildim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.804
2.448
133
Arkadaslar geçen ay corek otu yağı içmiştim, kapsül şeklinde olanlardan, ve sadece 5 gün. Sanırım yumurtalarimin büyümesine sebep oldu. Yazın klomen kullanmistim, dozu fazla gelmişti ve yumurtalarım fazla büyümüştü. Fazla büyüyünce de catlamadan önce kasiklarda ağrı olmuştu. Bu ay da aynı şey oldu. Kullandığım bir ilaç adet gecikmesine sebep oluyordu, adetin 17. günü kasiklarda ağrı oldu, 18. gün de sabah biraz vardı ama öğleden sonra geçti. Sanırım yumurtam çatladı... Bu ay adet gecikmesine sebep olan o ilacı kullanmayacagim. Ama corek otu yagından kullanıp deneme yapacağım.. Bakalim neler olacak..
Yumurtaları buyumeyen arkadaslar klomen kullanmaktan biktiysaniz bu yagi bir deneyin derim. Fiyatı biraz yüksek ama güzel sonuçlara vesile olur inşallah...

Arkadaslar geçen ay corek otu yağı içmiştim, kapsül şeklinde olanlardan, ve sadece 5 gün. Sanırım yumurtalarimin büyümesine sebep oldu. Yazın klomen kullanmistim, dozu fazla gelmişti ve yumurtalarım fazla büyümüştü. Fazla büyüyünce de catlamadan önce kasiklarda ağrı olmuştu. Bu ay da aynı şey oldu. Kullandığım bir ilaç adet gecikmesine sebep oluyordu, adetin 17. günü kasiklarda ağrı oldu, 18. gün de sabah biraz vardı ama öğleden sonra geçti. Sanırım yumurtam çatladı... Bu ay adet gecikmesine sebep olan o ilacı kullanmayacagim. Ama corek otu yagından kullanıp deneme yapacağım.. Bakalim neler olacak..
Yumurtaları buyumeyen arkadaslar klomen kullanmaktan biktiysaniz bu yagi bir deneyin derim. Fiyatı biraz yüksek ama güzel sonuçlara vesile olur inşallah...
bende çörek otu yağı aldım az az kullanıyorum bakalım

merhaba arkadaşlar, bende 31 yaşındayım adet olamıyorum. fsh yüksek ve amh düşük.
Tüp bebek yapabilmem için fsh ın düşmesi gerekiyor.
Saraçoğlu bazı kürler verdi. bunların içerisinde çörek otu yağı da var. 4 gündür kullanıyorum.
Bakalım inşallah faydasını görürüm.

Sabahları aç karnına içiyorum. Tadı biraz kötü

Çörek otu yağını nasıl kullanıyorsunuz sabah aç karına mı bende kullanacam. Onun bi kürü var tam hatırlamıyorum bal çörek otu yağı ve tarçın mıydı ne bilen yada uygulayan var mı

Çörek otu yağını nasıl kullanıyorsunuz sabah aç karına mı bende kullanacam. Onun bi kürü var tam hatırlamıyorum bal çörek otu yağı ve tarçın mıydı ne bilen yada uygulayan var mı

S solisss ben 15 gündür kullanıyorum. Sadece sabahları aç karnına 1 çorba kaşığı çörek otu yağını içiyorum.
Herhangi birşeyle karıştırmıyorsun.

Bunun yanında öğlen ve akşam yemeklerinden önce hayıt tohumu kaynatıp içiyorum

Akşam yemeğinden 2 saat sonra da testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum

İnşallah fayda buluruz. Hayıt tohumunun tadı çok kötü. Zoraki içiyorum :(

Senin sorun neydi canım?

S solisss ben 15 gündür kullanıyorum. Sadece sabahları aç karnına 1 çorba kaşığı çörek otu yağını içiyorum.
Herhangi birşeyle karıştırmıyorsun.

Bunun yanında öğlen ve akşam yemeklerinden önce hayıt tohumu kaynatıp içiyorum

Akşam yemeğinden 2 saat sonra da testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum

İnşallah fayda buluruz. Hayıt tohumunun tadı çok kötü. Zoraki içiyorum :KK43:

Senin sorun neydi canım?
Ben pkoluyum ayrıca kıstım var 3 ay tedavi oldum geçmedi bu ay doktora gidemedim bari evde alternatifler deneyeyim dedim

Ben pkoluyum ayrıca kıstım var 3 ay tedavi oldum geçmedi bu ay doktora gidemedim bari evde alternatifler deneyeyim dedim

canım saraçoğlunun internet sitesinde canlı sohbet bölümü var. Oradan değerlerini yazarak sana uygun kürleri söylüyorlar. Bence bi dene

Back
X