klomen yumurta boyutu

kerevizzehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
6
0
36
30
klomen sonrası yumurtanız kaç günde olgunlaştı benm adetn ilk günnden sayarsak 20. günmde 15mm olmş
en son 2 gün idi kontrolmn arası yarım mm büyümüştü doktor 2 gün sonra vurun dedi 15 mm 2 gün sonra ne kadar büyyebilir ki

klomen sonrası yumurtanız kaç günde olgunlaştı benm adetn ilk günnden sayarsak 20. günmde 15mm olmş
en son 2 gün idi kontrolmn arası yarım mm büyümüştü doktor 2 gün sonra vurun dedi 15 mm 2 gün sonra ne kadar büyyebilir ki
Benim klomen sonrası 3 yumurtam oluşmuştu. Adetin 13. Gününde biri 24 , biri 21 diğeri 19 mm idi. Fakat o ay gebelik oluşmadı. Sonraki ay klomen kullandım ama takibe gitmedim. Çatlatma iğnesi de kullanmadım. Şükür şuan 19. Haftamız bitti sayılır.

Benimde 16 günde falan olgunlasıyor çok yavaş gelişiyor sorun mı var dedim doktor herkesin farklıdır sorun olduğunu göstermez dedi ayrıca hamileyim 15mm yumurtam vardı 2 gün sonra iğne vurdum ve hamile kaldım o yumurtayla doktorum 15 mm üzeri tüm yumurtalar catlıyor dedi çatlama iğnesi de olgunlastırıyor yumurtayı

Back
X