Klomen

Adetten kaç gün sonra çatlatma iğnesi yapıyorlar bende yaptircamda
Doktor adet bittikten sonra yumurta takibi yapar.Yumurta(lar) yeterli olgunluga gelince (18 mm civari)çatlatma ignesini vurmanizi söyler.Benim yumurtalarimi klomen ilaciyla büyüttük.Bu sebeple 20-23 ocak adet döngümdü.1 şubatta iğneyi vurdum.

Ben 2 kere yumurta cogaltma ve catlatma ignesi kullandim ama tutmadi hicbir sorun yok ama tutmadi suanda akişına biraktim.Allah buyuktut bakalim

Umutlarımızı yitirmeyelim kizlar...Her nasip vaktine esirmis...En kısa zamanda bebislerimize kavusmak dileğiyle...

Kızlar gebe kalmak için bal tarçın çörekotu macununu deneyen var mı yada duyan

Ben bu ay reglin 5.günü baslayip 5 gün süreyle yine klomen kullandım. Dün itibariyle yumurta takibine basladi doktor. Yarin yine çağırdı. İğneye gerek kalmayabilir dedi. Bu arada ben reglin 2.gününden beri ebru destan kürünüde içiyorum. Bu ay son olur inşallah artik

Hic duymadim canim.nasil bisey ki ?
Bunları belli oranda karıştırıp macun halinde sabah akşam tuketiyormussun yumurtlamaya yardimciymis hormonları dengeliyormus ben yaptım bugünde kontrole gittim hiç ilaç kullanmadan 20 mm yumurta gelişmiş kist vardı o da yok oldu

İnşallah canım isteyenlerin bu ay son olur inşallah bende ballı corekotlu macuna başladım kist gitti klomen kullanaiyordum kist yapmıştı bende iğneye rağmen bugün yumurtam 20 mm olmuş bı kaç güne çatlar inşallah döllenir de hayırlı haberler alırız olmazsa zaten adetliyken gidip hsg cekilcem

Bende klomene hapini bu aksam icmeye baslicam.yumurtalar istenen buyukluge gelicne igne mutlaka veriyormu

Bende klomene hapini bu aksam icmeye baslicam.yumurtalar istenen buyukluge gelicne igne mutlaka veriyormu
Hayırlı olsun.Sağlıklı evlatlarımız olsun...İğne uygulaması doktorun tedavi protokolüne bağlı olarak değişebilir.Bazı doktorlar yumurtaları kendileri çatlamak üzerede birakabiliyor.Bazilarida doğal sürecine bırakmayıp çatlatma iğnesi veriyor ve çatlayip çatlamadiginida ultrasonda takip ediyor.

Yaa bu kür baya etkili o zaman. Kist inin gitmesine çok sevindm canim. İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız. Hsg adetliyken mi çekiliyor.

Birde kizlar klomen etkilimi kullananlara soruyorum yani olumlu sonuc veriyormu
Doktor dogal surecle yunurtalama hucrelerinin gelismicegini dusunuyorsa klomen veriyor klomen bazen yetersiz kalabiliyor kiminde ise yariyor ve klomenle buyutulms mevcut yunurtalik icin catlama ignesi veriyor genelde pko olanlarda klomen arti catlama ignesi olmadan yunurtalik gelisip catlamiyor hatta bazen bu bile yetersiz kaliyor sonuc vermiyor devamli doktor kontrolu gerekir ben bu ay ilk defa doktorun bu tavsiyesiyle basladm klomen 5gun kullanilan bi ilac ben ben adetten sonra 5gun kullandm 13.gun çağırdı henuz istenilen buyukluge gelmedigi icin 3gun daha beklicz keske klomeni 7gun versydm dedi 3gun sora istenilen buyukluge geldi 16gun yani.
Sonra catlama ignesi yapti bnm gibi cogu pkoluda kendiliginden olsmasi cok zor bu ay sonu beklicem ins tutmustur yoksa tekrarliyip bi takim testler isteyecegini soledi

Ewt sordum msj da duruyo . Ama yine teyit etmek istedim. Hep 5 gün kullanılır diye yazılmış.
Kafam karıştı.
Dogru soylemis cnm bn 5gun gunde bi defa kullandm yumurtaliklarm 13gun gittgmde buyumemisti keske 7gun verseydim dedi neseki 3gun sonra 16.gunu buyudu ve catlama.ignesi vurdu neden farkli farkli kullaniliyor sorusuna gelince herkesin yunurtalik fonksiyonu farkli ilerliyor ve gunde 2kez kullanm yunurtaliklari fazla uyardgndan mide bulantisi bas dönmesi goz kararmasi gibi yan etki yaparblr her bunye kaldiramayabilir o nedenle gunde tek doz ve garantiye almak icin 2gun uzatilabilir ilac ise yaramazsa igne kombinasyonu basliyor ins bizler daha o.asamaya gecmeyiz bnm ilkti bu ay herkese Allah nasip etsin saglikli bir sekilde insallah

merhaba ben bu sayfadaki arkadaslarin yazilarina hep baktim herkez gunde iki defa olmak uzere 5gun ilac kullaniyorlar ama benim dr gunde 1olmak kaidesiyle 10gunluk ayarladi ve bittikten 2gun sonra gel dedi benim gibi gunde 1defa klomen kullanan arkadaslar varmi

Ben gunde 1 kullandm ama 5gun oda yetersiz geldi keske 7ye uzatsaydm dedi uzun kullanmanizi doktor tavsiye ettyse sıkinti yapma cunki bu surec herkesde farkli ilerliyor doktor goruyor ultrasonda ztn durumu ona istinaden bilgi veriyor. Peki vitamin kullaniomsn bana teatro yazdi pahali bi vitamin onada illkez basladm

ben gunde 2defa 5gun kullandiniz sandim evet banada folicasid in cesidi olan folbiol verdi ama pahali degil bana verdigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…