Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR KLOMEN YUMURTA OLUŞTURMAK İÇİN Mİ KULLANILIYOR YOKSA OLUŞAN YUMURTANIN BÜYÜMESİ İÇİNMİ BİLGİNİZ VARMI ACABA BENİM PROGESTERONUM 0.1 ÇIKMIŞTI YANİ HİÇ YUMURTLAMAMIŞIM DOKTORUM DUPHASTON VERDİ AMA NDAN ÖNCE GİTTİĞİM DOKTOR PROGESTERONA BAKMADAN DİREK KLOMEN VERMİŞTİ KLOMENLE O AY HİÇ YUMURTAM OLMADI ERTESİ AY BİR TANE OLUŞTU ODA ÇATLAMADI

KIZLAR KLOMEN YUMURTA OLUŞTURMAK İÇİN Mİ KULLANILIYOR YOKSA OLUŞAN YUMURTANIN BÜYÜMESİ İÇİNMİ BİLGİNİZ VARMI ACABA BENİM PROGESTERONUM 0.1 ÇIKMIŞTI YANİ HİÇ YUMURTLAMAMIŞIM DOKTORUM DUPHASTON VERDİ AMA NDAN ÖNCE GİTTİĞİM DOKTOR PROGESTERONA BAKMADAN DİREK KLOMEN VERMİŞTİ KLOMENLE O AY HİÇ YUMURTAM OLMADI ERTESİ AY BİR TANE OLUŞTU ODA ÇATLAMADI
Yumurta büyütmek içn

Kızlar merhabalar. Bende pcosluyum. Doktor klomen başlattı adetimin 5. Günü başladım sabah akşam olmak üzere günde iki sefer içtim. Bugün ilacım biteli 3. Gün. Yani adetin 12. Günü. Doktor ilaç bitince 4. Gün gel dedi yarın gideceğim. Çok korkuyorum büyümediyse diye.

Klomen bittikten 3 gün sonra ovülasyon testi yaptım fakat pik olmadı

Merhaba kızlar lütfen cevap yazın
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?

Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?

Hormon ilacı sonuçta düzensizlik yapması çok doğal.

Bende gecen ay tam gunumde olmustum bir ise yaramamisti klomen catlatma ignesi bu ay tekarladik simdide adetime 3 gun var beklemedeyim yine

Bende gecen ay tam gunumde olmustum bir ise yaramamisti klomen catlatma ignesi bu ay tekarladik simdide adetime 3 gun var beklemedeyim yine
Inşallah bu ay olmuştur canım benim rabbim nasip eder inşallah ben bugün adet oldum yarın doktora gidecem yine mi klomen kullanmalıyım aynı tedaviye devam mı edeyim

Insallah canim hic bir belirtimde yok ama bakalim bu seferde adet olursam doktoru değiştirmeyi dusunuyorum cunku bizim hic bir problemimiz yok ona ramen hamile kalamiyorum ama sen bu ayda dene bence

İlk defa femara ve estrofem ilaçlarını kullandım ve 72. Günüm hala regl olamadım PKO VAR diye rahatım nasılsa düzenli regl olmuyorum diye. Hamile olsam anlardım herhalde,göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok. yarın doktora gidiyorum. Bakalım yeni tedavi ne olacak.

Kızlar merhaba bende bu ay adetimin 5. günü klomen başladım sabah akşam bir tane 5 gün kullandım 6. gün yumurta takibine gittim bir tane sadece hareketlenme var dedi yumurtam oluşmamış yani. Önümüzdeki ay inifolic e başlarız dedi ne yapsam bilemedim yumurtam oluşmuyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı inofolic le olumlu sonuç alan birde erken değilmi yumurta takibi için yani adetin 10. günü yumurtama bakılmış oldu

Back
X