- Konu Sahibi OzgeMeteMoms
çok üzüldüm umarım sağlıklı bir gebelik tez zamanda tekrar sevindirir seni..Maalesef düşük yaptım canım bben.İnşallah siz kavusursunuz dileginize..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm umarım sağlıklı bir gebelik tez zamanda tekrar sevindirir seni..Maalesef düşük yaptım canım bben.İnşallah siz kavusursunuz dileginize..
Yumurta büyütmek içnKIZLAR KLOMEN YUMURTA OLUŞTURMAK İÇİN Mİ KULLANILIYOR YOKSA OLUŞAN YUMURTANIN BÜYÜMESİ İÇİNMİ BİLGİNİZ VARMI ACABA BENİM PROGESTERONUM 0.1 ÇIKMIŞTI YANİ HİÇ YUMURTLAMAMIŞIM DOKTORUM DUPHASTON VERDİ AMA NDAN ÖNCE GİTTİĞİM DOKTOR PROGESTERONA BAKMADAN DİREK KLOMEN VERMİŞTİ KLOMENLE O AY HİÇ YUMURTAM OLMADI ERTESİ AY BİR TANE OLUŞTU ODA ÇATLAMADI
Merhaba kızlar lütfen cevap yazın
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?
Merhaba kızlar lütfen cevap yazın
Bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde doktor sağda iki yumurta solda bir yumurta oluşmuş dedi sagdakilerin büyüklüğü çok güzel bir iki güne çatlar dedi solda ki geç çatlar dedi tekrar kontrole gittiğimde de sağdakiler çatlamış dedi çatlamasına rağmen adet gecikir mi bu arada âdetlerim gecikmez gününde olur ya da bir iki gün erken olur ama 2 gün geçti bugün test yaptım az önce negatif çıktı sizlerde nasıl oldu merak ettim klomen adet gecikmesi yapar mi?
Inşallah bu ay olmuştur canım benim rabbim nasip eder inşallah ben bugün adet oldum yarın doktora gidecem yine mi klomen kullanmalıyım aynı tedaviye devam mı edeyimBende gecen ay tam gunumde olmustum bir ise yaramamisti klomen catlatma ignesi bu ay tekarladik simdide adetime 3 gun var beklemedeyim yine