Klomen biter bitmez kontrollere nezaman gdyosunuz? Bide yumurta büyümüşse catlama ignesine gerek duyuluyo mu
ben de ilk defa pazartesi akşamı başladım canımetimin 5. günüydü. dr diğer pazartesi kontrole çağırdı.
Benimde ayni senin ki gibi ptesi kontrole gtcem benim ki de ilk 2.günü kasiklarimda kasilmalar oldu sende oluyo mu oyle seyler
Bende pazartesi başladım klomene günde bir kere 5 gün içeceğim haftaya pzt kontrole gideceğim inşallah büyürler aşılama yaptıracağım ben.
Bana 5.gün başla dedi adetim 4 gün sürdugü icin 4. Gün basladim☺
Hade yaaakız allah seni ne yapmasın..adetin gelmesi weya gelmemesi önemli değil canım.önemli olan adet görmen. bir arkadaşım da adetin 3. günü başlamıştı..artık hayırlısı bakalım..
Ben kullandım 2 kere. Ilaç bitince gel demişti evet yumuşlar büyümüşse iğne vuruyo
Hade yaaabelki boylesi daha iyi oldu
Yumurtana göre iğne vurmak istemeyebilir. Bana vurmamıştı.Klomen biter bitmez kontrollere nezaman gdyosunuz? Bide yumurta büyümüşse catlama ignesine gerek duyuluyo mu
Aynen yumuşlarin ne kadar büyüdüğüne bagliyum kendi kendine çatlarsa canım o zaman iğneye gerek kalmıyor demi
Benim gerek kalmaz bnce ctlama sorunum yok ama vursa daha iyi olur bikactane catlarsa tutar belkiYumurtana göre iğne vurmak istemeyebilir. Bana vurmamıştı.
Aynen yumuşlarin ne kadar büyüdüğüne bagli
Klomenmi kulandi o kadar da etkili bi ilac dgldr pcolular icin bide adet görmüyo diyosin bence catlatma ignesi vurmusinşallah canım o arkadaşım pcoluydu hiç adet görmezdi ilaç kullanıp öyle görrdü ilk kullanımında hamile kaldı darısı bizm başımıza artık..
Ee noldu bebis olmadi micanım ben ilk defa geçen ay yum takibi yaptım adetimin 11.gününde 15 mm di.14. gününde tekrar gel demişti gittim yumurtam çatlamıştı..gün aşırı ilişki önerdi sadece..ilk defa da klomene başladık..
Banada önermişti ama benim yumuşlar çatlamamıştı ona göre rağmen iğne yapıldı iki kere o tedaviyi gördüm olmadı ama bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldımcanım ben ilk defa geçen ay yum takibi yaptım adetimin 11.gününde 15 mm di.14. gününde tekrar gel demişti gittim yumurtam çatlamıştı..gün aşırı ilişki önerdi sadece..ilk defa da klomene başladık..
Klomen
Klomenmi kulandi o kadar da etkili bi ilac dgldr pcolular icin bide adet görmüyo diyosin bence catlatma ignesi vurmus
Pcolularda kaliyo ki sadece nezaman yumurtlama oluyo onu bilemiyolar bazen duzensz oldgu icinyok yok yakın arkadaşım olsa mutlaka söylerdi ama klomen ve duphaston 2 ilaç kullsandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?