Klomen

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
329
100
18
28
Klomen biter bitmez kontrollere nezaman gdyosunuz? Bide yumurta büyümüşse catlama ignesine gerek duyuluyo mu

Klomen biter bitmez kontrollere nezaman gdyosunuz? Bide yumurta büyümüşse catlama ignesine gerek duyuluyo mu

ben de ilk defa pazartesi akşamı başladım canımetimin 5. günüydü. dr diğer pazartesi kontrole çağırdı.

Bana 5.gün başla dedi adetim 4 gün sürdugü icin 4. Gün basladim☺

Ben kullandım 2 kere. Ilaç bitince gel demişti evet yumuşlar büyümüşse iğne vuruyo

Bende pazartesi başladım klomene günde bir kere 5 gün içeceğim haftaya pzt kontrole gideceğim inşallah büyürler aşılama yaptıracağım ben.

Bende pazartesi başladım klomene günde bir kere 5 gün içeceğim haftaya pzt kontrole gideceğim inşallah büyürler aşılama yaptıracağım ben.

aynıyız canım seninle ama aşılama yok bende..sadece klomen

Bana 5.gün başla dedi adetim 4 gün sürdugü icin 4. Gün basladim☺

kız allah seni ne yapmasın..adetin gelmesi weya gelmemesi önemli değil canım.önemli olan adet görmen. bir arkadaşım da adetin 3. günü başlamıştı..artık hayırlısı bakalım..

Aynen yumuşlarin ne kadar büyüdüğüne bagli

canım ben ilk defa geçen ay yum takibi yaptım adetimin 11.gününde 15 mm di.14. gününde tekrar gel demişti gittim yumurtam çatlamıştı..gün aşırı ilişki önerdi sadece..ilk defa da klomene başladık..

Klomen
inşallah canım o arkadaşım pcoluydu hiç adet görmezdi ilaç kullanıp öyle görrdü ilk kullanımında hamile kaldı darısı bizm başımıza artık..
Klomenmi kulandi o kadar da etkili bi ilac dgldr pcolular icin bide adet görmüyo diyosin bence catlatma ignesi vurmus

Ee noldu bebis olmadi mi

Banada önermişti ama benim yumuşlar çatlamamıştı ona göre rağmen iğne yapıldı iki kere o tedaviyi gördüm olmadı ama bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım

Klomen

Klomenmi kulandi o kadar da etkili bi ilac dgldr pcolular icin bide adet görmüyo diyosin bence catlatma ignesi vurmus

yok yok yakın arkadaşım olsa mutlaka söylerdi ama klomen ve duphaston 2 ilaç kullsandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…