Klomen

hiç çocuğum yok canım bir kürtajım oldu canım..14.ekimde de 2. yılımızı girecez ama 8 aydır korunmuyoruz..
Biz hic korunmadik 4 aylik evliyim ama olmadi prolaktinim 29 cikti dostinex verdi biraz yuksekti ilac baslatti bikac ay kullan olmazsa eşinden tahlil alcaz dedi

Biz hic korunmadik 4 aylik evliyim ama olmadi prolaktinim 29 cikti dostinex verdi biraz yuksekti ilac baslatti bikac ay kullan olmazsa eşinden tahlil alcaz dedi

aaa daha çok yeni ewlisin hele dur biraz ewliliğin tadını çıkar

bnmki de 28 çıktı ama ilaç kullanılacak kadar yüksek değil dedi

ben ewlendim hiç korunmadan 7.ayımda hamile kaldım.ve dr en az 1 yıl düzenli ilişki öneriyorlr.
Hihiii biliyorum haklısın kontrole gider gtmez doktor kac ay oldu diye sorunca ilac baslatalim dedi tamam dedim güneydoğu olunca

Bende mardindeyim ozele gdyorum

küçük şehirlerde hayat zor canım burada 1 adet özel 1 tane de devlet war o kadar doğurganlık oranı ki burda çok yüksek genellikle 6 7 8 çocuk yapıyorlar ama dr devlette 2 adet özel de 2 tabi..

Merhaba bayanlar bende sizin gibi bu ay klomen kullandim adetin 3 gunu bitti bu pazartesi gittim 10 mm yumurtam oldugunu cuma tekrar gel ilac icme dedi merakim su 2 hafta oldu bnm ilk zmnlar goguslerim cok aciodu simdilerde ise 4 5 gundur ilac kullanmiorum kabizlik arada ates basmasi asiri uyku adet olcakmis gibi arada bi kasik agrisi oluo ki bacagima vuruo agri asirida akintim var ilk kez bu seyleri yasiorum acaba yumurtlama olayi oldugu icin mi oluo bu ? Yoksa erkenmi adet olucam ? Konustugum bi kac kisi erken adet olmus ilac dan dolayi bilemedim sizinde oluomu ? Yarin yine kontrole gidicem ama bazilarina ilaci gunde 2 3 diolarmis bna 5 gun gumde 1 defa dedi ilk denedigim icinmi acaba ? Asilama olcakmis bu ay biraz tedirginimde ?

Merhaba. Ben de yarın doktora gideceğim. Klomen isteyeceğim. İnşallah ikinci kez anne olabilirim :)

Merhaba adettin 3 günü klomene başladım ilk defa kullanıyorum cumartesi günü kontrole çağırdı bakıcam sonra çatlatıcaz dedi gebelik oluşurmu fazla sitres yaptım lütfen yardımdı olun iğneyi nasıl yapıyorlae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…