- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
-
Canım sen ne kadar zamandır hamile kalmıyorsun eşinde test yaptırdı mıArkadaslar ilk defa klomen kullanicam ? Doktor 5 gun kullan sonra yumurta durumuna gore asilama yapaboliriz dedi sizce hemen asilama yaptirmalimiyim ?? Suan icin sorun yok kararsiz.kaldim once klomeni birkac ay kullansam olmazsami asilama yaptirsam ?
1.5 yil felan oldu benim.. suan icin problem yok gibi gozukuyor ben hemen asilama istemiyorum klomeni ilk defa kullancagim icin once bi yumurtlamam nasil catliyomu kendiliginden oluyomu diye bakmak istiyorumda o yuzden direk asilamami oluyo diye merak ettimCanım bugun benim Dr da klomen verdi cuma günü başlayacağım diğer cuma gideceğim doktora sonra çatlama iğnesi dedi yumurtaları büyürse bende aşılama olacağım
Merhaba bende yeni başladım klomene ve 5 gün kullandım yarın kontrole gidicem bana 3 ay deniyelim olmazsa aşılama dedi daha fazla deniyen bile var senin sorunun neydi neden hemen aşılama dedikiArkadaslar ilk defa klomen kullanicam ? Doktor 5 gun kullan sonra yumurta durumuna gore asilama yapaboliriz dedi sizce hemen asilama yaptirmalimiyim ?? Suan icin sorun yok kararsiz.kaldim once klomeni birkac ay kullansam olmazsami asilama yaptirsam ?
Canim naptin acaba ben kolemenin 4.gunundeyimm yarin son kez icip birakicam yumurlatar nasilmis seninKuzum bende bilmiyorum bende ilk defa deneyeceğim sana doktor mu başlattı klomeni ne zaman başlayacaksın kullanmaya
Meraba bende anlamadim acaba bian once olsun diyemi bilmiyorum hic tedavi almadim yani yumurtlamada sorun varmi onu bile bilmiyorum kiMerhaba bende yeni başladım klomene ve 5 gün kullandım yarın kontrole gidicem bana 3 ay deniyelim olmazsa aşılama dedi daha fazla deniyen bile var senin sorunun neydi neden hemen aşılama dediki
Bende pco var canm bugün gittim 2 yumurta olmuş hiç beklemiyordum yarın iğnemi olucamMeraba bende anlamadim acaba bian once olsun diyemi bilmiyorum hic tedavi almadim yani yumurtlamada sorun varmi onu bile bilmiyorum kisizin kontrol nasil oldu acaba bende 11.nde gidicem yani hemen asilama istemiyorim galiba yada yaptirsammi bilemedim amannnnnnn gel artik bebek ya
2 yumurta azmi kactane olmasi lazimmiş ben bikere radyolojiye baktirmistim sagda 2 yumurtan dominant var soldada var felan demisti ben acikcasi yumurtada da bi sknti oldugunj dusunmuyorum ama bakalimBende pco var canm bugün gittim 2 yumurta olmuş hiç beklemiyordum yarın iğnemi olucam
Kuzum aşılama mı olacaksın kaç mm olmuş yumurtaların2 yumurta azmi kactane olmasi lazimmiş ben bikere radyolojiye baktirmistim sagda 2 yumurtan dominant var soldada var felan demisti ben acikcasi yumurtada da bi sknti oldugunj dusunmuyorum ama bakalimrahim filmi cekindim ceken tiklai dedi radyoloji acik dedi yani hep biseyler oluyorya artik bilemedim
Yok canm 2 yada 3 oluyo 1 bile oluyo ama önemli olan sayı değil kaliteli olması2 yumurta azmi kactane olmasi lazimmiş ben bikere radyolojiye baktirmistim sagda 2 yumurtan dominant var soldada var felan demisti ben acikcasi yumurtada da bi sknti oldugunj dusunmuyorum ama bakalimrahim filmi cekindim ceken tiklai dedi radyoloji acik dedi yani hep biseyler oluyorya artik bilemedim
Anladim canim geçen ay sagda 2 tane vardi soldada var dedi ama tabi takip degildi oylesine bakmisti radyoloji doktoru bjde benim rahim geriye dogruymusYok canm 2 yada 3 oluyo 1 bile oluyo ama önemli olan sayı değil kaliteli olması
Canim ben daha gitmedim baktirmaya klomeni 4.kez ictim yarin 5.olcak birakcam snra carsamba gjdicem doktora vala eşine arı sutu al cok iyi gelio proxeed plus iyi sperm yukselebilen bişey bizim de basta ileri hiz dusuktu artti ama hala beklemedeyiz bide spermiykgrami duzgun vermekte onemli insallah sende hamile.kaalirsinKızlar benim tüplerim açıkmış 2 yıldır evliyiz eşimin değerleri düşük o yüzden aşılama olcam benim durumumda olan var mı eşinin değeri düşük olan
Acikcasi devlet hastanesi olunca surekli degisiyor doktorlar o yuzden bi guven oluşmuyoYumurtalarız istenilen duruma gelirse aşılama yaparlar..
Dr.nuza guveniyorsanir ona birakin
Insallah oda catlar bende bu ay tam anlamiyla ogrencem yumurtam catliomu ne oluyo durumlar nasil diyeBende klomene başlıcam bugün adetimin üçüncü günüydü muayene oldum sağ da 9x12 civarında yumurtam var çok iyi dedi. Sol da da var ama düşükmüş Eylül ayında ovülasyon takibi yaptırdım Gonal f, 450 37,5 birim kullandım iki kere çatlatma iğnesi oldum ama çatlamadı ve kist oldu. Ekimde gittiğimde kist devam ediyordu Yasmin kullandım bugün öğrendim ki kist temizlenmiş şükür. Testlerimizi olduk eşimin hiç bir sorunu yok. Benim ise pcos demişti ama FSH 8.1 çıkmıştı değerleri 3.5 ile 12.5 arası benim sınırda yani. İltihabım var tedaviye başladığımızdan beri hep iğne fitil hap yine verdi. Olumsuz konuşmadı hiç doktorum. İnanıyorum ki klomen ile kalıcam hamile. Rahim filmi çektirdim o da kalmaya etki etki ediyor bu kullandığım çatlatma iğnesi vs. Hormon ilaçları vücuttan altı ay atıyormuş kendisini. Umudum var klomen ile hamile kalan çok kişi var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende çok heyecanlıyım. Umarım gelir bebeklerimiz. Benim tek sorunum yumurta kesemin çatlamaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?