- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
- Konu Sahibi Kuzeyguneyyy
Aslinda varya erken gebelik.yerine kan en iyisi idrarlar kesin olmuyorya ins cift cizgi gorursunVereceğim canım Bu akşam erken gebelik testi yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda varya erken gebelik.yerine kan en iyisi idrarlar kesin olmuyorya ins cift cizgi gorursunVereceğim canım Bu akşam erken gebelik testi yapacağım
Amin canımAslinda varya erken gebelik.yerine kan en iyisi idrarlar kesin olmuyorya ins cift cizgi gorursun
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninAslinda varya erken gebelik.yerine kan en iyisi idrarlar kesin olmuyorya ins cift cizgi gorursun
Cok silik gozukuyor ama ignenin etkisi gecmistir diye dusunuyorum en dogrusu kan vermen canim icin rahatlarBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Yarın tekrar test yapayım çıkarsa kan veririmCok silik gozukuyor ama ignenin etkisi gecmistir diye dusunuyorum en dogrusu kan vermen canim icin rahatlar
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorCok silik gozukuyor ama ignenin etkisi gecmistir diye dusunuyorum en dogrusu kan vermen canim icin rahatlar
Ilk defa kullandim bilmiyorum canim.posirif gibiCanım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirIlk defa kullandim bilmiyorum canim.posirif gibi
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaAma 12 gun geçmis canim ilk asilamanmiydi bende yarin olcam aşılama .. asilama sonrasi iliski oneriyilarmi acaba
Canim kan vermeden emin olamazsin bosyere surekli idrar yapma ayrica.pozitifse kadin dogumcuya gitmen gerekir bian once gitTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
Tamam canım inşallahCanim kan vermeden emin olamazsin bosyere surekli idrar yapma ayrica.pozitifse kadin dogumcuya gitmen gerekir bian once git