Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Arkadaşlar merhaba klomen kullandım gectigimiz hafta ve pazartesi kontrolde 3 güzel yumurtam oluştuğunu söyledi doktorum iğneye gerek duymadı dün duphastona başladım tutunmaya yardımcı diye ve benim reglime daha var (23 Nisan)fakat kasık ağrım çok fazla sizce sebebi ne olabilir hiç böyle birşey yaşamamıştım ilk kez başıma geliyor reglime bı kaç gün kala ağrım olurdu yalnızca ama daha çok var ne olabilir sizce sebep

Hanımlar kimse yok mu? Gebelik başlangıcı olabilir mi bu durum

merhaba bende klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlama iğnesi ve duptashonda kullanmadım bende de sizin gibi belirtiler vardı ve adet günüm yarın beta hcg 33 çıktı 2 gün önce idrar teslerimde koyulaşmaya başladı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

23 u regl ise daha çok var daha döllenme aşaması içindedir klomen kaynaklı yumurta olgunluğu ve çatlama sebepli olabilir

23 u regl ise daha çok var daha döllenme aşaması içindedir klomen kaynaklı yumurta olgunluğu ve çatlama sebepli olabilir
Çatlayıp çatlamadigina bakmak için tekrar çağırmadi bende test yapmadım o yüzden kararsız kaldım

Ağrılarınız ne kadar devam etti

Bende Pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum 3 tane yumurtam gelişti,vuruldugumdan 36 saat sonra ağrılarım oldu 4. Günü aksam yine ağrılarım başladı kasığımda hassasiyet batma ağrı gibi değişik bir ağrı var çatlama kaynaklıda olabilir bebek için erkendir sanırım

Canım klomen yapar bende kullandım klomen kaşık ağrısı yapar adet gecikmesi yapar mide bulantısı yapar bende yaptı yani

adet günüm yarın hala bir sağ bir sol devam ediyor ama en büyük belirtim yumurtlama olduktan sonra göğüslerimin aşırı sızlaması dokunulmayacak kadar
Anlıyorum teşekkür ederim,inşallah sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucagınıza

evet onu anlamak için çok erken ama ben size şöyle söyliyim daha açıklayıcı olur belki
klomen başlangıcı adetim son günüydü 5 gün günde 2'şer kullandım.bittiği gibi yani 18 marta kontrolum vardı.yumurtalar 12.4 mm, 12 mm , 16 mm idi.4 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.22 martta yumurtalarım : 20 mm , 16 mm , 18 mm olmuştu.Çatlatma iğnesine gerek duymadı ve o gün ve ertesi günü ilişki verdi takip eden günlerde adet tarihine kadar iki günde bir dedi.Ben harfiyen uydum ve değerlendirdim.Beklenen adet tarihim : 11.04 yani yarın.Bu sırada yumurtlamadan sonra kasık ağrısı göğüste ve göğüs uclarında inanılmaz bir sızlama başladı.Daha sonra sabırsız olduğum için 6 nisanda idrar testi yaptım yani yumurtlamadan 15 gün sonra ve çooook çok silik çizgi gördüm.Tabi ben yine sabırsızlık olunca devam ettim ertesi gün 7 sinde biraz daha belirginleşti 8 nisanda da kan verdim 33 çıktı dün ve bugün idrar testlerim dahada koyulaştı pazartesi tekrar kan vereceğim

Yaaa gerçekten mi böyle mesajlar alınca o kadar mutlu oluyorum ki umut oluyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. E kadarlık evlisin canım ve ne kadardır deniyordunuz

Yaaa gerçekten mi böyle mesajlar alınca o kadar mutlu oluyorum ki umut oluyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. E kadarlık evlisin canım ve ne kadardır deniyordunuz
amin canım inşallah 2 yıllık evliyiz 9 aydır deniyorum ilk aydan bir kimyasal var

Benim yumurtalarimda 19.69 ,15.80 , 17.12 gün aşırı deneyin dedi duphaston dün itibari ile başlattı tekrar kontrolde çağırmadi regl gününde test yap eğer regl olursanda en geç 4.gun gel dedi sizce döllenme belirtisi olabilir mi ağrım çok istiyorum artık anne olmak

19.69 17.12 mm olan yumurtlar gayet yeterli klomen bu konuda gerçekten çok büyük yardımcı ben inanıyorum sizde güzel haber alacaksınız :) bende sevinemiyorum hala kesinleşmesini bekliyorum klomeni ilk defa kullandım bende çok şükür faydası oldu :)

Dölleniyor olabilir diye düşündüm ben ama bilemedim ya

Ay kız sevdim seni ağzından bal akıyor inşallah dua et kuzucum hamislerin duası kabul olur derler o kadar mutlu oldum ki bu mesajına inşallah herkesle birlikte Rabbim içlerinde banada nasip eder

Ay kız sevdim seni ağzından bal akıyor inşallah dua et kuzucum hamislerin duası kabul olur derler o kadar mutlu oldum ki bu mesajına inşallah herkesle birlikte Rabbim içlerinde banada nasip eder
benimde ilk tedavim ilk kez klomen kullanıyorum önceden normalde sadece folikasit kullanıyordum.İlk kez bu ay klomen kullandım ve oldu şükür yani daha olucak inşallah :) Sadece inan kendine ben çok eminimdim işe yarayacağından sadece inan miss gibi 3 yumurtan gelişmiş birçok kişinin klomenle bile gelişmiyor senin olmuş bile inşallah ay sonuna sende bir anne adayı olucaksın :) herşey sağlıklı ve yolunda gidicek diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…