Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende ilk tedavi olunca ve ağrılarım başlayınca acaba mi dedim her ay ümitsizdim olucak derdim ama yinede bı yanım olmadı derdi test sonucu tabi negatif çıkınca çok üzülüyordum haliyle fakat bu ay o ölümsüzlük yok içimde inşallah sonu hüsran olmaz yine ve güzel haberler alırız güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim balım

Hayırlısı olsun inşallah yumurtalarımız hemen hemen aynı boyutta oluşmuş inşallah tutar

ne demek rica eder
inşallah tekrar burda güzel haberlerinizi bekliyorum mutlaka :) ilişki sıklığınıza ve kendinizi yormamaya dikkat edin olucak :)

Çok iyi anlıyorum dediğini,hemen hemen aynı regl tarihlerimiz inşallah nasip olur

Canım merak ettim doktor geri çağırınca kontrol olarak mı yazıyor yoksa her seferinde muayene ücreti veriliyor mu? Kendimi hazırlamam gerek maddi manevi bu reglimde bende klomen tedavisi görücem nasipse

Canım merak ettim doktor geri çağırınca kontrol olarak mı yazıyor yoksa her seferinde muayene ücreti veriliyor mu? Kendimi hazırlamam gerek maddi manevi bu reglimde bende klomen tedavisi görücem nasipse
Hastaneye göre değişir konyadayım özele gidiyorum ben mesela ilk gittiğinde muayene ücretini veriyosun tahlil falan yapıyor ücretli tabi daha sonra kontrole çağırdığında 10 günlük ücretsiz kontrol süresi var sana tarih veriyor zaten bu süre içerisinde ise o tarih ücretsiz kontrol ediyor

Canım tekrar verdin mi kan veya ultrasonla gördün mü bebisi nasılsin ne durumdasinn merak ettim senii

Canım tekrar verdin mi kan veya ultrasonla gördün mü bebisi nasılsin ne durumdasinn merak ettim senii
daha o kısma gelemedim ilk tahlil 33 ikinci 64 üçüncü 125 çıktı.adet günüm geçti 3 gün oldu bakalım inşallah sorunsuz devam eder.

doktor muayene ücreti verdim 200 tl gibi ücret klomen yazdı klomende 7.5 tl tuttu.Onun dışında özel hastanelerde 10 gün boyunca ücretsiz kontrol hakkınız var yumurta takibi olacağından dolayı bana o 10 gün içerisine denk geldi.klomenle beraber 207 tlye çıktı

Teşekkür ederim canım peki adetin kaçıncı günü gittiniz? Bana ilk 5 gün içinde gel sen bilirsin hangi gün denk gelirse dedi doktorum

Canım adetten üç önce yaptığın kaset gebelik testi miydi erken gebelik testi miydi benim şuan 5 günüm var test yaptım az önce negatif çıktı erken mi yaptım acaba kaset test yaptım

Canım hamileyim sanırım

Eklentiler

• IMG_20210421_170229.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210421_172228.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 24
Canım hamileyim sanırım
Merhaba hevesinizi kirmak istemem ama cook umutlanmadan once kan vermenizi oneririm kullandiginiz test predctor marka sanirim bei 3 defa pozitif gosterdi her seferinde o kadar sevindim ki esimi cagirip hemen kan verdim ama sonuc hep hüsrandı ‍♀ artik o teste güvenim yok benim ama insalllaaaah sizde dogrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…