- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Ya bende ilk tedavi olunca ve ağrılarım başlayınca acaba mi dedim her ay ümitsizdim olucak derdim ama yinede bı yanım olmadı derdi test sonucu tabi negatif çıkınca çok üzülüyordum haliyle fakat bu ay o ölümsüzlük yok içimde inşallah sonu hüsran olmaz yine ve güzel haberler alırız güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim balımbenimde ilk tedavim ilk kez klomen kullanıyorum önceden normalde sadece folikasit kullanıyordum.İlk kez bu ay klomen kullandım ve oldu şükür yani daha olucak inşallah :) Sadece inan kendine ben çok eminimdim işe yarayacağından sadece inan miss gibi 3 yumurtan gelişmiş birçok kişinin klomenle bile gelişmiyor senin olmuş bile inşallah ay sonuna sende bir anne adayı olucaksın :) herşey sağlıklı ve yolunda gidicek diye düşün
Hayırlısı olsun inşallah yumurtalarımız hemen hemen aynı boyutta oluşmuş inşallah tutarevet onu anlamak için çok erken ama ben size şöyle söyliyim daha açıklayıcı olur belki
klomen başlangıcı adetim son günüydü 5 gün günde 2'şer kullandım.bittiği gibi yani 18 marta kontrolum vardı.yumurtalar 12.4 mm, 12 mm , 16 mm idi.4 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.22 martta yumurtalarım : 20 mm , 16 mm , 18 mm olmuştu.Çatlatma iğnesine gerek duymadı ve o gün ve ertesi günü ilişki verdi takip eden günlerde adet tarihine kadar iki günde bir dedi.Ben harfiyen uydum ve değerlendirdim.Beklenen adet tarihim : 11.04 yani yarın.Bu sırada yumurtlamadan sonra kasık ağrısı göğüste ve göğüs uclarında inanılmaz bir sızlama başladı.Daha sonra sabırsız olduğum için 6 nisanda idrar testi yaptım yani yumurtlamadan 15 gün sonra ve çooook çok silik çizgi gördüm.Tabi ben yine sabırsızlık olunca devam ettim ertesi gün 7 sinde biraz daha belirginleşti 8 nisanda da kan verdim 33 çıktı dün ve bugün idrar testlerim dahada koyulaştı pazartesi tekrar kan vereceğim
inşallah tekrar burda güzel haberlerinizi bekliyorum mutlaka :) ilişki sıklığınıza ve kendinizi yormamaya dikkat edin olucak :)Ya bende ilk tedavi olunca ve ağrılarım başlayınca acaba mi dedim her ay ümitsizdim olucak derdim ama yinede bı yanım olmadı derdi test sonucu tabi negatif çıkınca çok üzülüyordum haliyle fakat bu ay o ölümsüzlük yok içimde inşallah sonu hüsran olmaz yine ve güzel haberler alırız güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim balım
Çok iyi anlıyorum dediğini,hemen hemen aynı regl tarihlerimiz inşallah nasip olurYa bende ilk tedavi olunca ve ağrılarım başlayınca acaba mi dedim her ay ümitsizdim olucak derdim ama yinede bı yanım olmadı derdi test sonucu tabi negatif çıkınca çok üzülüyordum haliyle fakat bu ay o ölümsüzlük yok içimde inşallah sonu hüsran olmaz yine ve güzel haberler alırız güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim balım
teşekkür ederim inşallah tutar bende bekledim çok istiyorum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarımız boş kalmasın :)Hayırlısı olsun inşallah yumurtalarımız hemen hemen aynı boyutta oluşmuş inşallah tutar
Ay inşallah yane demek rica eder
inşallah tekrar burda güzel haberlerinizi bekliyorum mutlaka :) ilişki sıklığınıza ve kendinizi yormamaya dikkat edin olucak :)
İnsallah canım ya haberleselim inşallahÇok iyi anlıyorum dediğini,hemen hemen aynı regl tarihlerimiz inşallah nasip olur
Amin kuzumteşekkür ederim inşallah tutar bende bekledim çok istiyorum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin kucaklarımız boş kalmasın :)
Sonuç hala çocuk yok stresten yani bi daki ay bisey olmuyor yani bu kaşık ağrısı felan olmuyor o ay etkisini gösteriyor sadecePeki sonuç ne oldu
Haberleşelim inşallah takip ediyorumİnsallah canım ya haberleselim inşallah
Canım merak ettim doktor geri çağırınca kontrol olarak mı yazıyor yoksa her seferinde muayene ücreti veriliyor mu? Kendimi hazırlamam gerek maddi manevi bu reglimde bende klomen tedavisi görücem nasipseevet onu anlamak için çok erken ama ben size şöyle söyliyim daha açıklayıcı olur belki
klomen başlangıcı adetim son günüydü 5 gün günde 2'şer kullandım.bittiği gibi yani 18 marta kontrolum vardı.yumurtalar 12.4 mm, 12 mm , 16 mm idi.4 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.22 martta yumurtalarım : 20 mm , 16 mm , 18 mm olmuştu.Çatlatma iğnesine gerek duymadı ve o gün ve ertesi günü ilişki verdi takip eden günlerde adet tarihine kadar iki günde bir dedi.Ben harfiyen uydum ve değerlendirdim.Beklenen adet tarihim : 11.04 yani yarın.Bu sırada yumurtlamadan sonra kasık ağrısı göğüste ve göğüs uclarında inanılmaz bir sızlama başladı.Daha sonra sabırsız olduğum için 6 nisanda idrar testi yaptım yani yumurtlamadan 15 gün sonra ve çooook çok silik çizgi gördüm.Tabi ben yine sabırsızlık olunca devam ettim ertesi gün 7 sinde biraz daha belirginleşti 8 nisanda da kan verdim 33 çıktı dün ve bugün idrar testlerim dahada koyulaştı pazartesi tekrar kan vereceğim
Hastaneye göre değişir konyadayım özele gidiyorum ben mesela ilk gittiğinde muayene ücretini veriyosun tahlil falan yapıyor ücretli tabi daha sonra kontrole çağırdığında 10 günlük ücretsiz kontrol süresi var sana tarih veriyor zaten bu süre içerisinde ise o tarih ücretsiz kontrol ediyorCanım merak ettim doktor geri çağırınca kontrol olarak mı yazıyor yoksa her seferinde muayene ücreti veriliyor mu? Kendimi hazırlamam gerek maddi manevi bu reglimde bende klomen tedavisi görücem nasipse
Canım tekrar verdin mi kan veya ultrasonla gördün mü bebisi nasılsin ne durumdasinn merak ettim seniimerhaba bende klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlama iğnesi ve duptashonda kullanmadım bende de sizin gibi belirtiler vardı ve adet günüm yarın beta hcg 33 çıktı 2 gün önce idrar teslerimde koyulaşmaya başladı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
daha o kısma gelemedim ilk tahlil 33 ikinci 64 üçüncü 125 çıktı.adet günüm geçti 3 gün oldu bakalım inşallah sorunsuz devam eder.Canım tekrar verdin mi kan veya ultrasonla gördün mü bebisi nasılsin ne durumdasinn merak ettim senii
doktor muayene ücreti verdim 200 tl gibi ücret klomen yazdı klomende 7.5 tl tuttu.Onun dışında özel hastanelerde 10 gün boyunca ücretsiz kontrol hakkınız var yumurta takibi olacağından dolayı bana o 10 gün içerisine denk geldi.klomenle beraber 207 tlye çıktıCanım merak ettim doktor geri çağırınca kontrol olarak mı yazıyor yoksa her seferinde muayene ücreti veriliyor mu? Kendimi hazırlamam gerek maddi manevi bu reglimde bende klomen tedavisi görücem nasipse
Teşekkür ederim canım peki adetin kaçıncı günü gittiniz? Bana ilk 5 gün içinde gel sen bilirsin hangi gün denk gelirse dedi doktorumdoktor muayene ücreti verdim 200 tl gibi ücret klomen yazdı klomende 7.5 tl tuttu.Onun dışında özel hastanelerde 10 gün boyunca ücretsiz kontrol hakkınız var yumurta takibi olacağından dolayı bana o 10 gün içerisine denk geldi.klomenle beraber 207 tlye çıktı
Adetimin 3 günü gittim ben 5.ci günü klomene başladıkTeşekkür ederim canım peki adetin kaçıncı günü gittiniz? Bana ilk 5 gün içinde gel sen bilirsin hangi gün denk gelirse dedi doktorum
Canım adetten üç önce yaptığın kaset gebelik testi miydi erken gebelik testi miydi benim şuan 5 günüm var test yaptım az önce negatif çıktı erken mi yaptım acaba kaset test yaptımmerhaba bende klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlama iğnesi ve duptashonda kullanmadım bende de sizin gibi belirtiler vardı ve adet günüm yarın beta hcg 33 çıktı 2 gün önce idrar teslerimde koyulaşmaya başladı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Canım hamileyim sanırımmerhaba bende klomen kullandım 3 yumurtam gelişti çatlama iğnesi ve duptashonda kullanmadım bende de sizin gibi belirtiler vardı ve adet günüm yarın beta hcg 33 çıktı 2 gün önce idrar teslerimde koyulaşmaya başladı inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba hevesinizi kirmak istemem ama cook umutlanmadan once kan vermenizi oneririm kullandiginiz test predctor marka sanirim bei 3 defa pozitif gosterdi her seferinde o kadar sevindim ki esimi cagirip hemen kan verdim ama sonuc hep hüsrandıCanım hamileyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?