Katılıyorum haklısın illa seneler gecicek bende kaç doktora gittim aynısını söylediler ama bu klomen recetesizde satılıyor gidip isticem tahlil yapsın versin ona göre uygun görürse inşallah hepimizin olur yaolur acele etmeyin ona gerek yok buna gerek yok stres yüzünden olmuyor hep aynı kelimeler kan ver başkada bişey yapmıyorlar illa 5 senemi geçmesi lazım
olur acele etmeyin ona gerek yok buna gerek yok stres yüzünden olmuyor hep aynı kelimeler kan ver başkada bişey yapmıyorlar illa 5
Ay allahim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım merhaba, ben klomen ile ilk ayda hamile kaldım şükür, zaten 1 sene korunmasız ilişkiden sonra hamilelik olmayan çiftlerde önce bu şekilde yumurta geliştirici ilaçlar deneniyor diye biliyorum, kadın doğum uzmanı ile görüşüp bebek istediğinizi söylerseniz muhtemelen sizi önce klomen ile başlatacaktır
Canım amin çok teşekkür ediyorum, Rabbim dileyen herkese nasip etsinAy allahim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbizede böyle güzel bir haber vermeyi nasip etsin senin adına çok sevindim gerçekten darısı biz isteyenlere inşallah
Kaç yumurtaniz gelişti kaç mm oldular bilgi verir misiniz benim 2 yumurtam 14 mm oldu ilaca devam 3 gün sonra gel dedi ilişki gunleriniz nasıldı biraz bilgi verir misinizCanım merhaba, ben klomen ile ilk ayda hamile kaldım şükür, zaten 1 sene korunmasız ilişkiden sonra hamilelik olmayan çiftlerde önce bu şekilde yumurta geliştirici ilaçlar deneniyor diye biliyorum, kadın doğum uzmanı ile görüşüp bebek istediğinizi söylerseniz muhtemelen sizi önce klomen ile başlatacaktır
Cevapladım canım seni etiketlemeyi unutmuşumKaç yumurtaniz gelişti kaç mm oldular bilgi verir misiniz benim 2 yumurtam 14 mm oldu ilaca devam 3 gün sonra gel dedi ilişki gunleriniz nasıldı biraz bilgi verir misiniz
Ay inşallah bende kalırım bu ay 5 günlük klomenle 14 mm oldu cuma gününe kadar devam edicem kloemene heralde cuma günü iğne verecek benim 4. Denemem Canim bu defa farklı olarak prp uygulaması yapıldı bana birde trisequens adlı bı adet düzensizliğici kullaniyorumCevapladım canım seni etiketlemeyi unutmuşum
Canım ise yaramaz yumurtalar olsalar nasıl toplanıp tüp Bebek yapılacakMerhaba bende uzun zamandır uğraşıyorum klomeni tavsiye etmem hiç bir sorunu olmayan bir kadına yararı olacağını düşünmüyorum daha çok polikistik over ve benzeri durumlarda verilen adet düzensizliği görüp yumurtlaması olmayan işte tek tüplü olan kadınlara daha çok veriliyor bu ilaç ben toplamda 7 kez kullandım bu ilacın bişeye yaramadığı gibi bide kist problemi var kist yapıyor adetle atılıyor fakat herkesde aynı olmuyor .. Elbette bunun için birşeyler yapmalısınız bunun için ama klomeni ben önermem kalitesiz yumurta yani boş yumurta büyütüyor ve sonra yumurtalar belli boyuta gelince sönüyor defalarca bu tedaviden geçip ve bir polikistik overli biri olarak diyorum, şimdi sizin bir probleminiz yok yumurtlamanız ve adet düzeniniz var başka bişey belki doktorunuz önerebilir infertile bölümü sizin için çok daha iyi olacaktır çünkü açıklanmayan infertile var sizde.. bu sadece benim fikrim belkide işe yarıyordur elbette bünyeden.bünyeye değişiyor sadece benim fikrim ama en iyisini doktor bilir sizi yönlendirir mutlaka inşallah tez vakitte güzel haberler alırsınız
Selam canım ben nedemek istediğini tam olarak anlamadımCanım ise yaramaz yumurtalar olsalar nasıl toplanıp tüp Bebek yapılacak
Canım etkisi var mı bilmiyorum fakat ben o ay avokado tükettim bol bol :) günde 1 ya da 2 günde 1 avokado tüketmeni öneririm sana da. Umarım güzel haberlerle gelirsinAy inşallah bende kalırım bu ay 5 günlük klomenle 14 mm oldu cuma gününe kadar devam edicem kloemene heralde cuma günü iğne verecek benim 4. Denemem Canim bu defa farklı olarak prp uygulaması yapıldı bana birde trisequens adlı bı adet düzensizliğici kullaniyorum
Canım tamamen nasip. Yengemler 3 kere tüp bebek denedi maalesef olmadı hem de en iyi doktorlarda. Ben ilk ay klomen ile hamile kaldım ikimiz de pcosluyuz. Nasip her şey…Selam canım ben nedemek istediğini tam olarak anlamadımama Tüp bebek daha mantıklı bu ilaçlar oyalıyor gerçekten
Ay hiç sevmem Allah'a kaldı inşallah olurCanım etkisi var mı bilmiyorum fakat ben o ay avokado tükettim bol bol :) günde 1 ya da 2 günde 1 avokado tüketmeni öneririm sana da. Umarım güzel haberlerle gelirsin
İlişkiCanım etkisi var mı bilmiyorum fakat ben o ay avokado tükettim bol bol :) günde 1 ya da 2 günde 1 avokado tüketmeni öneririm sana da. Umarım güzel haberlerle gelirsin
İğne yapıldığı gün itibaren 3 gün. Onu doktorunuz söyler muhtemelenİlişki
İğne günü dahil miİğne yapıldığı gün itibaren 3 gün. Onu doktorunuz söyler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?