Merhaba Klomen sabah akşam mı kullanıyoruzMerhaba Klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlar bazen gereğinden fazla geliştiriyor yumurtayı maalesef. Ne az ne çok gelişmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla 18-20 mm aralığında ideal kabul ediliyor. Aşırı gelişmesi durumunda ohss gelişebiliyor bununla da sağlıklı embriyo oluşması zor diye biliyorum
Merhaba. Bunu doktorunuzun belirlemesi gerekir kişiye özel bir kullanım belirleniyor çünküMerhaba Klomen sabah akşam mı kullanıyoruz
Bana da doktor başla dedi ama sabah akşam mı sormadım. Kendisi tatilde şuanMerhaba. Bunu doktorunuzun belirlemesi gerekir kişiye özel bir kullanım belirleniyor çünkü
Reçeteye yazmış olması lazım e-nabiz uygulaması üzerinden de bunu görebilirsinizBana da doktor başla dedi ama sabah akşam mı sormadım. Kendisi tatilde şuan
Reçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadeceReçeteye yazmış olması lazım e-nabiz uygulaması üzerinden de bunu görebilirsiniz
Hmm anladım o zaman benim birşey demem yanlış olabilirReçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadece
Canım bende gecen ay kendi tercihimle kullandım 16 20 temuz 24 temuz da gittim doktora iyi çatlamış dedi güzel vs ama olmadı tekrar kendim kullandım 2 gundur çarşamba tekrar doktora gideceğim özele gitmene gerek yok benceReçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadece
Yumurta takibi için gidiyorum benim yumurtam kiste dönüşüyor gitmem gerekiyor o yüzdenCanım bende gecen ay kendi tercihimle kullandım 16 20 temuz 24 temuz da gittim doktora iyi çatlamış dedi güzel vs ama olmadı tekrar kendim kullandım 2 gundur çarşamba tekrar doktora gideceğim özele gitmene gerek yok bence
Her gun akşam 8 de iki tane birden içtim doktora vs danışmadm ilk defada kullandım doktora söyledim çatlama olmuş dedi olmadı tekrar aynı şekil kullanıyorumReçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadece
Yeterince büyümüş Çatlamayınca kist oluyor bence doktor değiştir takip lazım özel vs güvenmiyorum şahsenYumurta takibi için gidiyorum benim yumurtam kiste dönüşüyor gitmem gerekiyor o yüzden
İlaç bittikten 4 gun sonra iğne yaptır benceYumurta takibi için gidiyorum benim yumurtam kiste dönüşüyor gitmem gerekiyor o yüzden
Evet iğneyi de aldım. Devlette 3 aşılama oldum yine kiste dönüştü yani. Bugün başladım Klomene Salı kontrol dediİlaç bittikten 4 gun sonra iğne yaptır bence
Hayırlısı bakalım Allah gönlümüze göre versinEvet iğneyi de aldım. Devlette 3 aşılama oldum yine kiste dönüştü yani. Bugün başladım Klomene Salı kontrol dedi
Amin amin inşallahHayırlısı bakalım Allah gönlümüze göre versin
Merhaba klomen reçetesiz alınabiliyor mu? Doktorum yazdı bana yeni başladımReçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadece
Evet ben reçetesiz aldım. Çoğu ilacı reçetesiz almaya başlayacaksınızMerhaba klomen reçetesiz alınabiliyor mu? Doktorum yazdı bana yeni başladım
Devlet hastanesine gidiyoruz biz ilacı receteyle aldım ama igneye para verdim malesef karşılamıyo dedi.Evet ben reçetesiz aldım. Çoğu ilacı reçetesiz almaya başlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?