Klomen

cegeci

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
68
18
8
30
Merhaba adetimin 5. Günü başlayıp 5 gün Klomen kullandım. 14. Günde yani tam yumurtla belirtileri hissettiğimde ilişki oldu bir gün sonrasında doktora gittim doktor çatlama başlamış ama yumurta 29 mm yani verimsiz dedi bu durumla ilgili fikri olan var mı

Merhaba Klomen gibi yumurta geliştirici ilaçlar bazen gereğinden fazla geliştiriyor yumurtayı maalesef. Ne az ne çok gelişmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla 18-20 mm aralığında ideal kabul ediliyor. Aşırı gelişmesi durumunda ohss gelişebiliyor bununla da sağlıklı embriyo oluşması zor diye biliyorum

evet maalesef verimsiz oluyormuş sağlık olsun ne yapalım. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba Klomen sabah akşam mı kullanıyoruz

Reçete de etmedi özel hastane al kullan dedi sadece
Canım bende gecen ay kendi tercihimle kullandım 16 20 temuz 24 temuz da gittim doktora iyi çatlamış dedi güzel vs ama olmadı tekrar kendim kullandım 2 gundur çarşamba tekrar doktora gideceğim özele gitmene gerek yok bence

Yumurta takibi için gidiyorum benim yumurtam kiste dönüşüyor gitmem gerekiyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…