Klomen

Ovitrelle mi aldınız. Aşılama tüp bebek de rapor çıkıyor o zaman 150₺ falan fiyatlara alıyorsunuz Devlet hastenesinde tabi
Evet ovitrelle zaten zor bulduk kızda karşılamıyor recete dedi aldım bende mecbur 1125 tl aldım. Birde bu klomeni erkekler kullanabiliyormu bilgin varmı

Evet ovitrelle zaten zor bulduk kızda karşılamıyor recete dedi aldım bende mecbur 1125 tl aldım. Birde bu klomeni erkekler kullanabiliyormu bilgin varmı
O iğneyi ben 4. Alışım raporsuz. Ya bi arkadaşımın eşi kullanmıştı ama eşinizde sperm sorunu varmı

Amin amin inşallah
Evet reçetesiz alınıyor ben kendi tercihimşe 2 kere aldım 2. Kullanımdayım gecen ay çatlama oldu gebelik olmadı tekrar başladım kurtaj sonrası düzensizliğim vardı zaten ilk defa klomen sayesinde günümde oldum

Yumurtanın kaç mm de çatladı klomenle

N
Valla cnm bilmiyorum 16 ile 20 temuz arası kullandım günde iki adet tek seferde 24 temuz mm bakmak için gittim iyi çatlamış dedi sıvı izlendi zaten klomen bittikten 5 ile 7 gun çatlama oluyor
18 inde bitecek buyuklugune bakacam 20 ağustosta 4 gun sonra gitmiştim gecen ay bu sefer 2 gune düşürdüm büyüklüğüne bakmak için

N

18 inde bitecek buyuklugune bakacam 20 ağustosta 4 gun sonra gitmiştim gecen ay bu sefer 2 gune düşürdüm büyüklüğüne bakmak için
N

Oviterelle aldım ben de garanti olsun diye inşallah ona gerek kalmadan çatlar benim de 5. Günde randevu adet 7 gün sürüyor

N
Valla cnm bilmiyorum 16 ile 20 temuz arası kullandım günde iki adet tek seferde 24 temuz mm bakmak için gittim iyi çatlamış dedi sıvı izlendi zaten klomen bittikten 5 ile 7 gun çatlama oluyor
18 inde bitecek buyuklugune bakacam 20 ağustosta 4 gun sonra gitmiştim gecen ay bu sefer 2 gune düşürdüm büyüklüğüne baka
Oviterelle aldım ben de garanti olsun diye inşallah ona gerek kalmadan çatlar benim de 5. Günde randevu adet 7 gün sürüyor
İğne fiyatı ne kadar pahalı olduğunu söylüyorlar ve zor bulunuyormuş ben hiç kullanmadım da

Ben 1120₺ aldım. Evet zor bulunuyor her eczaneye sormanız gerekiyor

Hormon testi yapmştm fsh 8.7 lh 27 çıkmış klomen etkisi olabilir mı
Haziranda da yapmıştım normal çıkmıştı lh 6. Vs temuz agustost klomen kullandım ondan mı acaba pcos tanısı olsa doktor söylerdi gecen ay değil mi çatlama olmuş dedi

Merhaba hanımlar ilk cocugumdan bu yana hep bana umut oldunuz bugün sizler için üye oldum. Oğlum 10 yaşında ben 37 rahim filmi ,16 kilo vererek ve klomeni ilk defa kullanarak ilk ayda hamile kaldım beta 958 keseyi gördüm size umut olmak için yaziyorum sorun yanitliyim ben sizin gibilerin hakkını ödeyemem sabahlara kadar sizi okudum testimi de 6 gün geçince days doktor kullandim

Merhabalar tebrik ederim öncelikle,çok sevindim adınıza, umarım sevindimi bir gün sizlerle ben de paylaşabilirim ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Ovitrelle vurulacaktım kontrole gittiğimde daha önce çatlamış bir yumurtanın olduğu ve birinin de çatlamak üzere olduğunu söylemişti . İlişki önerdi hemen. İğne vurulmadım. Bir kısım da kist oluşmuş. Acaba sizde de kist vs durum var mıydı? Çünkü bu tür uyarıcı ilaçlarla çoklu büyütüyor kimisi çatlıyor kimisi çatlayamayıp kiste falan dönüyor . Sizde böyle bir durum oldu mu? Dün adet olmam gerekiyordu. Bugün de şimdilik olmadım bakalım, merak ediyorum ama kendime de söz verdim artık test yapmayacağım diye çoook üzülüyorum sonra

Bende gittim kontrole bugün 2 oldu klomen biteli gunum bitmedi 21 mm over olduğunu söyledi ama adetim yarın bitiyor iyi mi nçbilemedim klkmen hızlandırdı adet bitmeden çatlama olur mu ki olmaz herhalde kafam karışık

Kediannesi çok teşekkür ederim dualarim sizinle 7 si adet günümdü 13 ünde kan verdim biliyorum çok zor anliyorum sabret olur mu sevgiler hepinize Rabbım kucaklarinizi hayirlisi afiyetle kolaylıkla doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…