Klomen

ECE_ESKICI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
281
0
96
Şanlıurfa
Dr. Bey bu ay klomen günde 3 adet kullandım adetin 13 günü Dr. kontrole gittim yumurtaların en büyügü 13mm olmuş dedi karnımdan ultrasyonla baktı bu şekilde ölçüm dogrumudur Dr . çok yogun oldugu için vajinal ultrasyon yapmadı 2 gün sonra tekrar gel dedi bu yaklaşım dogrumu sizce ne yapmam gerekir teşekür eder saygılar sunarım.

merhabalar karindan da olcum olabilir fakat vajinadan bakilan kadar net olmaz 13 mm ise iki gun sonra gormesi dogal belki o zaman vajinal degerlendirme ihtiyaci duyacaktir sevgiler

Dr Bey dün tekrar kontrole gittim vajinal ultrasyon yapıldı yumurtam hiç büyümemiş adetin 15 . günüydü 14mm kalmış 3 gün sonra kontrole çagırdı Dr ümit yok ama son kez bakalım dedi klomeni günde 3 tane 5 gün boyunca aldım adetlerim düzenli Dr Bey sizce neden yumurtalar büyümemiş nasıl bir yol izlemeliyim çok üzülüyorum kilo 60 boyum 1.67m bilmiyorum nedenini anlamadım lütfen bana yol gösterin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…