çatlama iğnesinin amacıııı

amin inş canım zor gerçekten çok zor senden sonra evlenenlerin bile bebeği oldu gözler senin üstünde üstelik insanın son çaresi hani olmuyosa tüp bebektir ilk denememde oda tutmadı artık sen düşün halimi ben istanbuldayım aslende hemşeri sayılırız k.maraşlıyım:40:

canım benm allah yardımcın olsun çok zor biliyorum halinden ben anlamayayımda kim anlasın ben tadavi olacak bir doktor bile bulamadım çok moralim bozuk

canım benm allah yardımcın olsun çok zor biliyorum halinden ben anlamayayımda kim anlasın ben tadavi olacak bir doktor bile bulamadım çok moralim bozuk

yaptırdın mı çatlama iğnesini son durumun ne aslında bi tüp bebek merkezi bulsan sana çok yardımcı olurlar bide forumda bulamadın mı Antepte olup başarılı bi dr bulan...

yaptırdın mı çatlama iğnesini son durumun ne aslında bi tüp bebek merkezi bulsan sana çok yardımcı olurlar bide forumda bulamadın mı Antepte olup başarılı bi dr bulan...

tüp bebek merkezinde normal tedavi yapıyorlarmı canım ilaçla yani çatlama iğnesi olmadım doktor bulamadım henüz çok canm sıkkın bayram sonuna kaldı yine benm iş 3 gün sonra test yapacam çıkmazsa ilaç alacam adet olmak için

tüp bebek merkezinde normal tedavi yapıyorlarmı canım ilaçla yani çatlama iğnesi olmadım doktor bulamadım henüz çok canm sıkkın bayram sonuna kaldı yine benm iş 3 gün sonra test yapacam çıkmazsa ilaç alacam adet olmak için

evet canım normal tedavi yapıyorlar gerçi bizim tedavi normale giriyor mu bilmem:44: pko olduğumuz için hem senin için daha iyi olur oyalamazlar bir yerden başlayıp oradan devam edersin ben bu konuda üç dr değiştirdim hepsinde de baştan klomen den başladım maalesef madem ki bekliceksin bu arada merkez araştır yada yok mu çevrende tedavi sonucu hamile kalan bilir onlar...

Back
X