- 28 Ocak 2021
- 50
- 32
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kedidelisii
O da sık sık değil nadir varBende öyleyim ara ara adet ağrısı geliyor kısa kısa sonra gidiyor ama gün içinde bir kaç kez tekrarlıyor gaz var mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da sık sık değil nadir varBende öyleyim ara ara adet ağrısı geliyor kısa kısa sonra gidiyor ama gün içinde bir kaç kez tekrarlıyor gaz var mı peki
Adet oldum ben, ikinci klomene pazar başlıcam.Bende öyleyim ara ara adet ağrısı geliyor kısa kısa sonra gidiyor ama gün içinde bir kaç kez tekrarlıyor gaz var mı peki
Bende dün oldum adetimin 3. Günü yarın gidicem doktoraAdet oldum ben, ikinci klomene pazar başlıcam.
4. Devam ediyorlarmı klomende?Bende dün oldum adetimin 3. Günü yarın gidicem doktora
6 kere deniyorlar sanırım ama benim doktorum olmazsa başka tedaviye geçeceğiz dedi ordan anladım aşılamaya gececgimizi bakalım hayırlısı4. Devam ediyorlarmı klomende?
Biz aşılamaya geçeceğiz ama doktor bir ay ara verelim vücudun dinlensin dedi4. Devam ediyorlarmı klomende?
Biz aşılamaya geçeceğiz ama doktor bir ay ara verelim vücudun bencede sanada iyi gelecektir 1 ay dinlenmek.
Sanada 1 ay dinlenmek iyi gelecektir:) bende 2. Klomen denemeye yarin başlıcam ama 3. Deneyemeyebilirim çalışırken çok zor oluyor ya bende birkaç ay ara vericem yada cumartesileri denk getirmeye caliscaz doktorla konusucamBiz aşılamaya geçeceğiz ama doktor bir ay ara verelim vücudun dinlensin dedi
İstemiyordum aslında ara vermeyi ama bu klomen vs gibi ilaçlar bir yeri düzeltirken diğer yere zarar veriyor bu yüzden dinlensin dedi doktor bklm hayırlısı asılamayıda 2 kere deneyeceğim sonra bırakıcam tedaviyiSanada 1 ay dinlenmek iyi gelecektir:) bende 2. Klomen denemeye yarin başlıcam ama 3. Deneyemeyebilirim çalışırken çok zor oluyor ya bende birkaç ay ara vericem yada cumartesileri denk getirmeye caliscaz doktorla konusucam![]()