Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanada 1 ay dinlenmek iyi gelecektir:) bende 2. Klomen denemeye yarin başlıcam ama 3. Deneyemeyebilirim çalışırken çok zor oluyor ya bende birkaç ay ara vericem yada cumartesileri denk getirmeye caliscaz doktorla konusucam
Sanada 1 ay dinlenmek iyi gelecektir:) bende 2. Klomen denemeye yarin başlıcam ama 3. Deneyemeyebilirim çalışırken çok zor oluyor ya bende birkaç ay ara vericem yada cumartesileri denk getirmeye caliscaz doktorla konusucam
İstemiyordum aslında ara vermeyi ama bu klomen vs gibi ilaçlar bir yeri düzeltirken diğer yere zarar veriyor bu yüzden dinlensin dedi doktor bklm hayırlısı asılamayıda 2 kere deneyeceğim sonra bırakıcam tedaviyi
Merhaba benimde 1 yıldır korunmuyoruz 40 yaşındayım ,5 gün klomen sonra yumurta takip 2 yumurta ve igne oluyorum igne genelde adet sonrası..11.12 gün oldum 3.ignem ve 10.gün . iğneden sonra sol kasığım 1 hafta boyunca sürekli ağrıdı belim iki gündür ağrıyor, karnımı öğleden sonra sürekli şiş hissediyorum hatta içinde bişey var acaba kist mi oldu yoksa bebek mi diyorum sanırım kafayı yemek üzereyim eşimde morfoloji biraz sıkıntı normalde 14 ve üsttü olmalıymış bizde 10 ve doktor zorlar bizi dedi 6 defa deneyeceğiz kist oluşmazsa dedi.çatlatma ignesi sonrası test yaptım 10 gün bugüne kadar iyiydi bugün gölge gibi sanırım etki geçiyor ve hamile kalamadım çünkü kayboluyor olsa azda olsa devam ederdi ama ovülasyon testi koyu bugün ikisi de koyu renk.az az beyaz akıntı var..igneden sonra 14-15 gün regli oluyorum, adetime 5 gün falan var sanırım