- 13 Kasım 2018
- 47
- 46
- 3
- 30
- Konu Sahibi sacperisiii
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum, çok eskiden üyeydim ama çok aktif değildim. Şimdi aranıza tekrardan döndüm. Üye olsak da olmasak da zaten her şeyi açıp buradan okuyup sizin tecrübelerinizle içimi rahatlattım hep bugüne kadar. Ama artık benim de desteğinize ihtiyacım var gibi
4 senelik evliyim, 2.5 sene yaz 24 ile korunduktan sonra bebiş istemeye başladık. Senelerce düzensiz regl ile uğraştıktan sonra tabi ki hamile kalamadım ve doktorlar da sürekli yaşın küçük sorunun yok kendiniz deneyerek çocuk sahibi olabilirsiniz diyerek herhangi bir tedavi başlamadı. Geçtiğimiz hafta artık korunmayı bırakalı 2 sene olmak üzereydi ve doktora gittik. Ultrasonda yumurtalarımın olgunlaştığını ancak çatlayamadığını söyledi ve doktorum artık klomene başlayabiliriz dedi. Birazdan ilk hapımı alacağım. Sabah akşam 1 tane 5 gün Aç karna daha iyi olacağını belirtti. Kullanan Bebek sahibi olan ya da olamayan arkadaşlarım bana yazar mısınız? Desteğe ve bilgilenmeye ihtiyacım var? Klomenin olumlu-olumsuz bir yan etkisini gördünüz mü?