- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.861
Bende klomen kullanarak hamile kaldım ama 2 kan testinde negatif çıktı 3 de pozitif oldu o yüzden hemen kan test e güvenmeyelimBende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
Hadi hayırlısı cnm inşallah bebeşlerimiz vardır yaaValla bende her kanım belim ağrıdığında geldi şimdi diyorum ama bakalım hayırlısı
Amin amin inşallahHadi hayırlısı cnm inşallah bebeşlerimiz vardır yaa
Aaa kaç gün sonda ilk kanını verdin canım. Ben idrarda 15.gün yaptım çıkmadı bugün iğnenin 18. Günü hala adetim gelmedi. Aen kaçıncı gününde öğrendinBende klomen kullanarak hamile kaldım ama 2 kan testinde negatif çıktı 3 de pozitif oldu o yüzden hemen kan test e güvenmeyelim
İnşallah cıkar kuzum ver cnm verAmin amin inşallahyarında gelmezse cumartesi kan veririm artık
İnşallah canımİnşallah cıkar kuzum ver cnm ver
Canım ben 10 gün sonra verdim çıkmadı 5 gün bekledim yaptım çıkmadı artık umudumu kestim 1.20 negatifdi adetim 12 gün geçti 4 haftalık dıAaa kaç gün sonda ilk kanını verdin canım. Ben idrarda 15.gün yaptım çıkmadı bugün iğnenin 18. Günü hala adetim gelmedi. Aen kaçıncı gününde öğrendin
Ooo baya geç çıkmış canım geç döllenme mi olmuşCanım ben 10 gün sonra verdim çıkmadı 5 gün bekledim yaptım çıkmadı artık umudumu kestim 1.20 negatifdi adetim 12 gün geçti 4 haftalık dı
Ooo baya geç çıkmış canım geç döllenme mi olmuşCanım ben 10 gün sonra verdim çıkmadı 5 gün bekledim yaptım çıkmadı artık umudumu kestim 1.20 negatifdi adetim 12 gün geçti 4 haftalık dı
Ben hcg testim yoktu lh yaptım. Böyle çıktıCanım ben 10 gün sonra verdim çıkmadı 5 gün bekledim yaptım çıkmadı artık umudumu kestim 1.20 negatifdi adetim 12 gün geçti 4 haftalık dı
Bence var canım inşalhBen hcg testim yoktu lh yaptım. Böyle çıktı
Galiba canımOoo baya geç çıkmış canım geç döllenme mi olmuş
Bem 15.gün olmuştumKizceler catlama ignesi olunca en gec nezmana kadar adet olabiliyorsun eger hamile dglsen
Cok tsk ederm cnmBem 15.gün olmuştum
Iğne yapilmis miydi cnim?Bende klomen kullanarak hamile kaldım ama 2 kan testinde negatif çıktı 3 de pozitif oldu o yüzden hemen kan test e güvenmeyelim
Hayır canım ben kendim alıp kullandım hapIğne yapilmis miydi cnim?
Neden öyle ysptin kist filan olusturabiliyo ki buHayır canım ben kendim alıp kullandım hap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?