- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi garipbirisi
Yarını beklicez mecburenBenimde oturup kalkarken batmalar oluyor ama bişey anlamadım gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarını beklicez mecburenBenimde oturup kalkarken batmalar oluyor ama bişey anlamadım gerçekten
Aynen bakalım benim şeffaf akıntım da başladı yumurtlama akıntısı birde ben bu topikte okudum bu gün benim bu markada pik gormedigi halde o ay yumurtlaması olup hamile kalanlar olmuşYarını beklicez mecburen
Ben de akıntı yok şu an ama dediğiniz gibi olabilir yine de gün aşırı değerlendirmek gerekAynen bakalım benim şeffaf akıntım da başladı yumurtlama akıntısı birde ben bu topikte okudum bu gün benim bu markada pik gormedigi halde o ay yumurtlaması olup hamile kalanlar olmuş
Gününe göre bu kadar açık olmamalı ya yavaş da olsa yükselirdiEki Görüntüle 3725450 canım baksana hiç yok denecek kadar silik bana normal gelmiyor artık bu testler
Bende de troit sorunu varBende sorun yok ama Trodim yüksek çıktı kaçıncı gündesiniz igeneninn
Kesinlikle öyle düşünüyorum hep bu sekildeGününe göre bu kadar açık olmamalı ya yavaş da olsa yükselirdi
İğnenin 7. GünBende de troit sorunu var
Gittiniz mi doktoraEki Görüntüle 3725450 canım baksana hiç yok denecek kadar silik bana normal gelmiyor artık bu
Kesinlikle öyle düşünüyorum hep bu sekilde
Siz kaç yıldır bekliyorsunuz ilk kullanımınız mıİğnenin 7. Gün
İgne etkisi 12 güne kadar pozitif sonuç veriyormuşpazartesi Ovitrall vurulan birisi vardı benimle aynı gün gebelik testi için erken mi acaba tam bir hafta oldu
İlaç kullanıyorum ben tutunmayı engelliyormuş yüksek olması yumurta kalitesini yumurta büyütmüyor çünkğ hormalları çalıştırmıyor troid . 25 mg ilaç başlamıştım bugun tahlil verdim 6,67 düşmüş mü bakacağız dahiliye doktoru gebe kalmaya engel dedi banaBende de troit sorunu var
Bir önceki aşılamada 8 günde negatif görmüştüm olmamıştı zaten. Şüpheleniyorum ya hiç yalancı pozitifte görmedim ben erken yaptığım halde acaba pcos ve çikolata kisti olduğu için 1 tane Ovitrall işe yaramıyor mu 2 tane mi yapmam lazımİgne etkisi 12 güne kadar pozitif sonuç veriyormuş
Evet erken en az 14/15 gün geçmesi lazım sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuspazartesi Ovitrall vurulan birisi vardı benimle aynı gün gebelik testi için erken mi acaba tam bir hafta oldu
3 yıldır olmadı çocuğum var diye tedavi olmamıştım daha önce de istememiştim zatenSiz kaç yıldır bekliyorsunuz ilk kullanımınız mı
Evet işte bende ona şaşırdım troit engel olurİlaç kullanıyorum ben tutunmayı engelliyormuş yüksek olması yumurta kalitesini yumurta büyütmüyor çünkğ hormalları çalıştırmıyor troid . 25 mg ilaç başlamıştım bugun tahlil verdim 6,67 düşmüş mü bakacağız dahiliye doktoru gebe kalmaya engel dedi bana
Ben gidiyorum test almaya dayanamadımEvet erken en az 14/15 gün geçmesi lazım sonuçlar yanıltıcı olabiliyormus
İlk kez iğne kullanıyorum troit ise Eylül ayından beri bende çıktı .Ramazan ayında dengem şaştı değerlerim yükseldi .bitkisel kürler kullandım iyi gelmedi .degerlerimi yukselttiSiz kaç yıldır bekliyorsunuz ilk kullanımınız mı