Klomene yeni başlayanlar

IMG20260419163844.webp
canım baksana hiç yok denecek kadar silik bana normal gelmiyor artık bu testler

Aynen bakalım benim şeffaf akıntım da başladı yumurtlama akıntısı birde ben bu topikte okudum bu gün benim bu markada pik gormedigi halde o ay yumurtlaması olup hamile kalanlar olmuş
Ben de akıntı yok şu an ama dediğiniz gibi olabilir yine de gün aşırı değerlendirmek gerek

pazartesi Ovitrall vurulan birisi vardı benimle aynı gün gebelik testi için erken mi acaba tam bir hafta oldu

Bende de troit sorunu var
İlaç kullanıyorum ben tutunmayı engelliyormuş yüksek olması yumurta kalitesini yumurta büyütmüyor çünkğ hormalları çalıştırmıyor troid . 25 mg ilaç başlamıştım bugun tahlil verdim 6,67 düşmüş mü bakacağız dahiliye doktoru gebe kalmaya engel dedi bana

İgne etkisi 12 güne kadar pozitif sonuç veriyormuş
Bir önceki aşılamada 8 günde negatif görmüştüm olmamıştı zaten. Şüpheleniyorum ya hiç yalancı pozitifte görmedim ben erken yaptığım halde acaba pcos ve çikolata kisti olduğu için 1 tane Ovitrall işe yaramıyor mu 2 tane mi yapmam lazım 😐

image.webp
Bunu kullanıyorum bende 1750 tl ye aldım doktor yazdı

İlaç kullanıyorum ben tutunmayı engelliyormuş yüksek olması yumurta kalitesini yumurta büyütmüyor çünkğ hormalları çalıştırmıyor troid . 25 mg ilaç başlamıştım bugun tahlil verdim 6,67 düşmüş mü bakacağız dahiliye doktoru gebe kalmaya engel dedi bana
Evet işte bende ona şaşırdım troit engel olur

Back
X