Klomene yeni başlayanlar

İnşallah gebelik elde edersiniz ben de 13.günü gideceğim pazartesi bugün yumurtlama testi yaptım koyulaşmıştı chat yarın yada diğer gün yumurtlama olabilir diyor heyecanla bekliyorum
İnşallah bende birazdan yapacağım test ama doktor bugün de ilişki verdi

Adetin kaçıncı günü 23 mm olmuş canım
14. Gün olmuş hemen çatlatma yaptı çatlamazsa kiste döner işimiz uzar dedi inşallah bol dua edelim güzel haberler alalım bir de evde test yapma sakın kendini strese sokma dedi 30 nisanda kan ver negatifse çabalayacağız hsg çekeriz belki tüp tıkalıdır dedi sabırlı ol stres yapma dedi ✌🏻🌸

Evet 23 mm çok iyi gerçekten sizinkiyle benimkisi neredeyse aynıymış benim de pazartesi 13. Gün oluyor
Ovulasyon testim şimdi yaptım yumurta çatlamış mı oluyor bu şekilde çünkü dün sabah iğne yaptılar

Eklentiler

• IMG_0423.webp
    IMG_0423.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 18
Ovulasyon testim şimdi yaptım yumurta çatlamış mı oluyor bu şekilde çünkü dün sabah iğne yaptılar
Çatladığında silikleşiyor bildiğim kadarıyla siz değerlendirmeye devam edin yarın yeniden yapım bugünden daha açıksa çatlamıştır

Hala pik canım ama zaten bu kaç gün böyle pik çıkar ignede HCG hormonu var gebelik bile pozitif çıkar şu an testin bı onemi yok sadece verdiği saatleri değerlendirmen lazım cnm 24 36 saat sonra çatlar
Ovulasyon testim şimdi yaptım yumurta çatlamış mı oluyor bu şekilde çünkü dün sabah iğne yaptılarP

Ben pazartesi Ovitrall vurulmadım bugün akşam kasıklarıma batma oldu yeni mi çatlıyor acaba

Hala pik canım ama zaten bu kaç gün böyle pik çıkar ignede HCG hormonu var gebelik bile pozitif çıkar şu an testin bı onemi yok sadece verdiği saatleri değerlendirmen lazım cnm 24 36 saat sonra çatlar
Ne durumdasınız acaba testleriniz koyulaştı mı

Ne durumdasınız acaba testleriniz koyulaştı mı
Hayır henüz aynı sanki dün yaptığım bı tık daha belirgin oldu gibi ama normalde de geç yunurtlama oluyor bende pcostan dolayı geçen ayda 18. Gün olmuştu yarın randevu var bakalım ne dicek kaşık sizlamalari devam ediyor hala sizin ne durumda

Şimdi yine yaptım yine koyulaşma yok ama kasık ağrılarım var Gerçekten çok stres oldum bi an önce yarın olsun da büyüyüp büyümediğini öğrensem bı

Pcos olunca zor büyüyor demişlerdi hatta iki ilaç veriyorlardı

Şimdi yine yaptım yine koyulaşma yok ama kasık ağrılarım var Gerçekten çok stres oldum bi an önce yarın olsun da büyüyüp büyümediğini öğrensem bı
Ben de aynı şekildeyim testler 4 gündür aynı koyulukta artmadı azalmadı da bende kasık ağrılar var bacaklarıma da vuruyor uyuşturuyor sanki halsizlik de yaptı anlamadım

Ben de aynı şekildeyim testler 4 gündür aynı koyulukta artmadı azalmadı da bende kasık ağrılar var bacaklarıma da vuruyor uyuşturuyor sanki halsizlik de yaptı anlamadım
Benimde oturup kalkarken batmalar oluyor ama bişey anlamadım gerçekten

Back
X