Klomene yeni başlayanlar

Biraz önce 34 mm için çift doz iğne alan birinin yazısını okudum bende neden vermemiş size anlamadım
Evet bende gördüm 30 küsürken çatlatma vermişti birine hatta benim okuduğum o ay hamile kalmıştı sanırım

Ya bu gittiğim benim Dr da çok fazla iyi bilen bı Dr değil ilcedeyim tek o var mecburi ona gidiyorum bu gün merkezde gittigim 2.dr bir yumurta 14. Güne kadar ancak gelişmeye başlar erken seninki çatlaması için dedi büyümüş ve büyüyor dedi bu hafta ilişki yasa eşinle değerlendir bu haftayı dedi hangisine inanacagımı şaşırdım

Selam kızlar geçen hafta Ovitrall vurulan hala beklemede mi ben bugünde test yaptım negatif ilacın etkisi geçti sanırım 🥲pazartesi günü yaptığım pozitif ti

Eklentiler

• IMG_9119.webp
    IMG_9119.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 19
Selam kızlar geçen hafta Ovitrall vurulan hala beklemede mi ben bugünde test yaptım negatif ilacın etkisi geçti sanırım 🥲pazartesi günü yaptığım pozitif ti
Evet geçmiş 1.02 güne de kesin sonuç çıkar herhalde aslında en garantisi bence tam ikinci hafta yani pazartesi günü yapmamız

Kızlar @garipbirisi @Deylolo kızlar biraz önce ovulasyon yaptım ve sanırım testim pik olucak bu akşam yada yarın adetin 15.gunu yumurta akı akıntım ve kasık ağrım var acaba diyorum bu Dr yanlış ölçüm falan mı yaptı

Yada acaba başka yumurta vardida büyüyen onu mu görmedi kafam allak bullak oldu koyulasmayan test şimdi koyulasmaya başladı normalde de hep 17-18-19 bazen 20. Gün bile yumurtlama göruyorum

IMG20260422181159.webp
gozle daha koyu görünüyor kalite düşüyor burda

Kızlar @garipbirisi @Deylolo kızlar biraz önce ovulasyon yaptım ve sanırım testim pik olucak bu akşam yada yarın adetin 15.gunu yumurta akı akıntım ve kasık ağrım var acaba diyorum bu Dr yanlış ölçüm falan mı yaptı
Gebelik testi yapmış mıydın?

Kızlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım inşallah bu sefer olur normalde geç yumurtluyorum olgunlaşmadan çatlıyordu o yüzden bu ay klomene başladım salı günü kontrole gidecem yumrtalara bakmak için büyümüş mu diye bu ay çatlatma iğnesi yapmayı düşünmüyorum kendiliğinden çatlasın diyorum bu ay olmazsa öyle rahim filmi cektirecem sizce kizlar öyle mi yapayım çünkü 2 yıldır olmuyor

Kızlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım inşallah bu sefer olur normalde geç yumurtluyorum olgunlaşmadan çatlıyordu o yüzden bu ay klomene başladım salı günü kontrole gidecem yumrtalara bakmak için büyümüş mu diye bu ay çatlatma iğnesi yapmayı düşünmüyorum kendiliğinden çatlasın diyorum bu ay olmazsa öyle rahim filmi cektirecem sizce kizlar öyle mi yapayım çünkü 2 yıldır olmuyor
Çatlatma iğnesi yapsan bence daha iyi .şansın artat

Çatlatma iğnesi yapsan bence daha iyi .şansın artat
Salı günü doktora gidecem doktorum uygun görürse yapacak elbette teşekkürler cevap verdiğin için hepimizin gönlünce olsun inşallah bu ay olur senin bay ne zaman sen çatlatma iğnesi yaptın mı

Salı günü doktora gidecem doktorum uygun görürse yapacak elbette teşekkürler cevap verdiğin için hepimizin gönlünce olsun inşallah bu ay olur senin bay ne zaman sen çatlatma iğnesi yaptın mı
Evet 13 Nisan'da yaptım ama kısmet değilmiş

Back
X