- Konu Sahibi garipbirisi
Evet bende gördüm 30 küsürken çatlatma vermişti birine hatta benim okuduğum o ay hamile kalmıştı sanırımBiraz önce 34 mm için çift doz iğne alan birinin yazısını okudum bende neden vermemiş size anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende gördüm 30 küsürken çatlatma vermişti birine hatta benim okuduğum o ay hamile kalmıştı sanırımBiraz önce 34 mm için çift doz iğne alan birinin yazısını okudum bende neden vermemiş size anlamadım
Bende anlamadım kendisinin çatlamasını bekliyor sanırımBiraz önce 34 mm için çift doz iğne alan birinin yazısını okudum bende neden vermemiş size anlamadım
Kafaya takma kısmetse olur kısmet değilse bir dahaki ay olur .her şey vaktini beklerBiraz önce bı topikte okudum 29 mm çatlatma vermiş Dr yine de değerlendirelim demiş benimki de vermedi insllh çatlar ya çok taktım kafaya
Doğru nasip artık Rabbime bıraktım bu ayı herşey onun ol demesine bağlıKafaya takma kısmetse olur kısmet değilse bir dahaki ay olur .her şey vaktini bekler
Evet geçmiş 1.02 güne de kesin sonuç çıkar herhalde aslında en garantisi bence tam ikinci hafta yani pazartesi günü yapmamızSelam kızlar geçen hafta Ovitrall vurulan hala beklemede mi ben bugünde test yaptım negatif ilacın etkisi geçti sanırımpazartesi günü yaptığım pozitif ti
Gebelik testi yapmış mıydın?Kızlar @garipbirisi @Deylolo kızlar biraz önce ovulasyon yaptım ve sanırım testim pik olucak bu akşam yada yarın adetin 15.gunu yumurta akı akıntım ve kasık ağrım var acaba diyorum bu Dr yanlış ölçüm falan mı yaptı
Yok cnm daha yumurtlama donemindeyimGebelik testi yapmış mıydın?
Değerlendir bu günleri inşallah iyi bir sonuca varirsinYok cnm daha yumurtlama donemindeyim
Kızlar @garipbirisi @Deylolo kızlar biraz önce ovulasyon yaptım ve sanırım testim pik olucak bu akşam yada yarın adetin 15.gunu yumurta akı akıntım ve kasık ağrım var acaba diyorum bu Dr yanlış ölçüm falan mı yapttek
Tekrar yaptır için rahat etsinGebelik testi yapmış mıydın?
Çatlatma iğnesi yapsan bence daha iyi .şansın artatKızlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım inşallah bu sefer olur normalde geç yumurtluyorum olgunlaşmadan çatlıyordu o yüzden bu ay klomene başladım salı günü kontrole gidecem yumrtalara bakmak için büyümüş mu diye bu ay çatlatma iğnesi yapmayı düşünmüyorum kendiliğinden çatlasın diyorum bu ay olmazsa öyle rahim filmi cektirecem sizce kizlar öyle mi yapayım çünkü 2 yıldır olmuyor
Salı günü doktora gidecem doktorum uygun görürse yapacak elbette teşekkürler cevap verdiğin için hepimizin gönlünce olsun inşallah bu ay olur senin bay ne zaman sen çatlatma iğnesi yaptın mıÇatlatma iğnesi yapsan bence daha iyi .şansın artat
Evet 13 Nisan'da yaptım ama kısmet değilmişSalı günü doktora gidecem doktorum uygun görürse yapacak elbette teşekkürler cevap verdiğin için hepimizin gönlünce olsun inşallah bu ay olur senin bay ne zaman sen çatlatma iğnesi yaptın mı