- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi garipbirisi
Merhaba gittiniz mi kontroleAmin insllah bende Perşembe gidicem bakalım ne durumdalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gittiniz mi kontroleAmin insllah bende Perşembe gidicem bakalım ne durumdalar
Bende kasık agrısı var ve gögüs uçlarım acıyor acaba ilacın verdigi hormon muKızlar nasılsınız belirtileri olan varmı bende bi belirti yok kasık ağrısı felan
Olabilir bazıları 2 tane çatlatma iğnesi vuruyormuş neden bilmiyorum acaba benimde mi öyle olması Lazım hiç belirti yok belkide çatlamadıBende kasık agrısı var ve gögüs uçlarım acıyor acaba ilacın verdigi hormon mu
Ya pcosdan mı bilmiyorum ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bugüne kadar akıntı vs tarzı sizin oluyor muydu öncedenOlabilir bazıları 2 tane çatlatma iğnesi vuruyormuş neden bilmiyorum acaba benimde mi öyle olması Lazım hiç belirti yok belkide çatlamadı
Merhaba gittiniz mi kontro
Hayır gidemedim ovulasyonla takip ediyorum zaten henüz pik yok pazartesi gidicem inşallah kasıklarımda ağrılar oluyor büyüyor sanırım adetin 10. Günün bu gün siz gittiniz miMerhaba gittiniz mi kontrole
Ya pcosdan mı bilmiyorum ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bugüne kadar akıntı vs tarzı sizin oluyor muydu önceden
Bende geçen seneye kadar oluyurdu akıntı ve kasık ağrısı felan ama şimdi olmuyor benim pcosum hafif ben her ay adet oluyorum ama bence yumurta konusu gün geçtikçe kötüye gidiyor tüm belirtileri kaybettim. Belirtilerin olduğu zamanda bir önemi yoktu doktor dediki senin için yumurtlama gününün bir önemi yok. Tahminimce yumurta her ay büyüyor çatlıyor ben adet oluyorum ama kalitesiz ve küçük yumurtalar bunlar oyüzden bir önemi yok dedi doktorYa pcosdan mı bilmiyorum ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bugüne kadar akıntı vs tarzı sizin oluyor muydu önceden
evet beni dün çağırmıştı gittim bence sizde geç kalmayın tam da sağ tarafımdaki yumurta 23cm olmuş dedi kendisi çatlamamış doktor ovitrelle yaptı karnımdan bir de rahim duvarım 7 cm miş ince dedi kalınlaşması için yarın ilaca başlayacağım hiç evde test yapma 30 nisanda kan testi ver dedi bakalım nasipHayır gidemedim ovulasyonla takip ediyorum zaten henüz pik yok pazartesi gidicem inşallah kasıklarımda ağrılar oluyor büyüyor sanırım adetin 10. Günün bu gün siz gittiniz mi
Normal ama benimkide ilaç kullandım klomen 12. Günü pik gördüm ovülasyondaHayır gidemedim ovulasyonla takip ediyorum zaten henüz pik yok pazartesi gidicem inşallah kasıklarımda ağrılar oluyor büyüyor sanırım adetin 10. Günün bu gün siz gittiniz mi
siz hangi gündesiniz kaçıncı günNormal ama benimkide ilaç kullandım klomen 12. Günü pik gördüm ovülasyonda
evet beni dün çağırmıştı gittim bence sizde geç kalmayın tam da sağ tarafımdaki yumurta 23cm olmuş dedi kendisi çatlamamış doktor ovitrelle yaptı karnımdan bir de rahim duvarım 7 cm miş ince dedi kalınlaşması için yarın ilaca başlayacağım hiç evde test yapma 30 nisanda kan testi ver dedi bakalım nasipa
Normal ama benimkide ilaç kullandım klomen 12. Günü pik gördüm ovülasyonda
Adetin kaçıncı günüevet beni dün çağırmıştı gittim bence sizde geç kalmayın tam da sağ tarafımdaki yumurta 23cm olmuş dedi kendisi çatlamamış doktor ovitrelle yaptı karnımdan bir de rahim duvarım 7 cm miş ince dedi kalınlaşması için yarın ilaca başlayacağım hiç evde test yapma 30 nisanda kan testi ver dedi bakalım nasip
İlaç işe yarar inşallah üzmeyin kendiniziBende geçen seneye kadar oluyurdu akıntı ve kasık ağrısı felan ama şimdi olmuyor benim pcosum hafif ben her ay adet oluyorum ama bence yumurta konusu gün geçtikçe kötüye gidiyor tüm belirtileri kaybettim. Belirtilerin olduğu zamanda bir önemi yoktu doktor dediki senin için yumurtlama gününün bir önemi yok. Tahminimce yumurta her ay büyüyor çatlıyor ben adet oluyorum ama kalitesiz ve küçük yumurtalar bunlar oyüzden bir önemi yok dedi doktor
Yumurtlamadan üzerinden 7 gün geçti benim adetm 1 hafta varsiz hangi gündesiniz kaçıncı gün
Yumurtlamadan üzerinden 7 gün geçti benim adetm 1 hafta varsiz hangi gündesiniz kaçıncı gün
dün adetimin 14. günüydü adetimin 4. gününde femara içtim 5 gün yani fameraya başladıktan 11 gün sonra bana iğne yapmışAdetin kaçıncı günü
İnşallah gebelik elde edersiniz ben de 13.günü gideceğim pazartesi bugün yumurtlama testi yaptım koyulaşmıştı chat yarın yada diğer gün yumurtlama olabilir diyor heyecanla bekliyorumdün adetimin 14. günüydü adetimin 4. gününde femara içtim 5 gün yani fameraya başladıktan 11 gün sonra bana iğne yapmış
Adetin kaçıncı günü 23 mm olmuş canımevet beni dün çağırmıştı gittim bence sizde geç kalmayın tam da sağ tarafımdaki yumurta 23cm olmuş dedi kendisi çatlamamış doktor ovitrelle yaptı karnımdan bir de rahim duvarım 7 cm miş ince dedi kalınlaşması için yarın ilaca başlayacağım hiç evde test yapma 30 nisanda kan testi ver dedi bakalım nasip
14.gunde 23 iyi benimde işte pazartesi 14. Gün oluyor bakalım ne olacak seninde kasıklarında ağrı varmiydi ya batma falandün adetimin 14. günüydü adetimin 4. gününde femara içtim 5 gün yani fameraya başladıktan 11 gün sonra bana iğne yapmış
Evet 23 mm çok iyi gerçekten sizinkiyle benimkisi neredeyse aynıymış benim de pazartesi 13. Gün oluyor14.gunde 23 iyi benimde işte pazartesi 14. Gün oluyor bakalım ne olacak seninde kasıklarında ağrı varmiydi ya batma falan