• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomene yeni başlayanlar

garipbirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Hanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz

Merhaba bende bu gün adetin 3. Günü femara ya başladım 5 gün kullanicam sonra kontrole gidicem Dr bakacak inşallah güzel büyür

Hanımlar merhaba klomene başlayacağım ilk defa nasıl kullandınız dozunuz ne kadardı ne zaman kontrole gittiniz ve ne zaman gebelik oluştu bilgilendirebilir misiniz
Kızımda da femara 3. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonra kontrole gittim çatlatma iğnesi kullandım değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım şimdi 2.için uğraşıyorum

Benim dp
Kızımda da femara 3. Gün başlayıp 5 gün kullandım sonra kontrole gittim çatlatma iğnesi kullandım değerlendirmiştir ve hamile kalmıştım şimdi 2.için uğraşıyorum
ktorum baya ilgisiz davrandı ya çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi sizin sorununuz neydi pcos mu

Benim dp

ktorum baya ilgisiz davrandı ya çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi sizin sorununuz neydi pcos mu
Evet pcosum amh 13 2 kimyasal gebeliğim var ama eşimde cift taraflj varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay önce takviye kullanıyor 4aydir birlikte değildik yeni geldi bu ay işte femara basladim insallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben aynı zamanda ovulasyon testi ile de takip yapicam evde dr haricinde

Evet pcosum amh 13 2 kimyasal gebeliğim var ama eşimde cift taraflj varikosel çıktı ameliyat oldu 5 ay önce takviye kullanıyor 4aydir birlikte değildik yeni geldi bu ay işte femara basladim insallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben aynı zamanda ovulasyon testi ile de takip yapicam evde dr haricinde
İnşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsun benim amh 9.44 pcos dediler evde takip edeceğim ben de inşallah olur

Adetin 3. Gününden Sabah akşam kullandım 11. Gün doktor çatlatma iğnesi vurdurdu bekliyorum inşallah hepimizin sonucu pozitif olur🤲🏻

İnşallah ya Allah hepimizin yardımcısı olsun benim amh 9.44 pcos dediler evde takip edeceğim ben de inşallah olur
İnşallah canım burdan habelesiriz testlerimizi atarız takip ederiz bakalım neler olacak

Ben Buay kullandım inşallah gebelik olmuştur ama test yapmadım daha Buay şu belirtileri olacak sendede adet öncesi göğüs kasık ağrısı klomenle daha hissedilir oluyor hatta ben yumurtlama ağrısını bile hissettim bunlar klomendenmiiş doktor söyledi yumurtam daha geç çatladı Buda klomenden adetin 5. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ben ekstra yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyetim oldu Buda klomendenmiş hepsi beni umutlandırdı heyecanlandım hep bu sebeple yazayım dedim :)

Benim yumurta rezervim düşük tek yumurtam büyüdü 20 mm . İlk kullanımda hemen çatlatma iğnesi vermediğini söyledi doktor

Ben Buay kullandım inşallah gebelik olmuştur ama test yapmadım daha Buay şu belirtileri olacak sendede adet öncesi göğüs kasık ağrısı klomenle daha hissedilir oluyor hatta ben yumurtlama ağrısını bile hissettim bunlar klomendenmiiş doktor söyledi yumurtam daha geç çatladı Buda klomenden adetin 5. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ben ekstra yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyetim oldu Buda klomendenmiş hepsi beni umutlandırdı heyecanlandım hep bu sebeple yazayım dedim :)
İnşallah olmuştur gecikme var mı

Merhaba, ben de kendinden bahsetmek istiyorum. 33 yaşındayım. 1 yıldır korunmuyoruz hiç gebelik oluşmadı. Hormon kan vs her şey normal ama bir türlü olmadı. Eşimde ufak bir sıkıntı vardı. Onu da doktorun verdiği takviyeyle çözdük. Bu ay tekrar kontrole gittim. Kan vs yapıldı. Hiçbir sıkıntı yok dedi. Ve klomene başladık. Bana çatlatma iğnesi demedi. Günde iki kez kullandım. Bugün 4. Günüm. Pazartesi kontrole gideceğim. Yumurta kontrolü yapıp ilişki planlayacağız dedi. İlacı kullanırken de cinsel perhiz verdi. Çevremden perhiz verilmediğini vs söylediler. Benzer bir durum yaşayan var mı?

Back
X