• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomene yeni başlayanlar

Kontrole gittiniz mi yumurtanız ne durumdaymış
Simdi çıktım kontrolden. Sağ tarafta 2 tane yumurta gelişmiş. 18 ve 19 mm. Solda yokmuş. Bizim doktor birlikte olmadan hamile kalmayı deniyor😂Gün aşırı değerlendirin dedi. Bakalım inşallah tutar. Hepimizinki tutsun inşallah 🙏

Simdi çıktım kontrolden. Sağ tarafta 2 tane yumurta gelişmiş. 18 ve 19 mm. Solda yokmuş. Bizim doktor birlikte olmadan hamile kalmayı deniyor😂Gün aşırı değerlendirin dedi. Bakalım inşallah tutar. Hepimizinki tutsun inşallah 🙏
İnşallahh güzel haberlerinizi alırız🌸

Merhaba bende bu gün adetin 3. Günü femara ya başladım 5 gün kullanicam sonra kontrole gidicem Dr bakacak inşallah güzel büyür
merhaba bende 6 nisanda başladım 10 nisanda famera bitirdim perşembe günü kontrol bakalım inşallah güzel haberler alırız

A çok iyi inşallah tutarlar bende gittim sabah 1 tanesi 20 ml olmuş duphaston verdi çatlatma iğnesi verdi onu gece vuracağım ondan sonra bir dolu bir boş ilişki önerdi ama ben günaşırı yapmayı düşünüyorum iğneden sonra 3 gün boyunca

A çok iyi inşallah tutarlar bende gittim sabah 1 tanesi 20 ml olmuş duphaston verdi çatlatma iğnesi verdi onu gece vuracağım ondan sonra bir dolu bir boş ilişki önerdi ama ben günaşırı yapmayı düşünüyorum iğneden sonra 3 gün boyunca
Canım bir boş bir dolu gün aşırı demek zaten doktor da gün aşırı önermiş ama sen istersen ilk üç gün üst üste ilişki yaşayabilirsin sağlama al ben de bugün sabah 8 de vurdurdum çatlatma iğnesi bu 2 gün üst üste ilişki düşünüyoruz sonra gün aşırı inşallah pozitif sonuçlar alırız

Aynen bana da bir gün var bir gün yok dedi. Hatta bugüne vermedi salı Perşembe cumartesi dedi. Senin de yumurta büyümüş ne güzel maşallah 🧿

Adetinizden kaç gün geçti

Back
X