Klomene yeni başlayanlar

Merhaba herkese. 31 yaşındayım. 1.5 senedir korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı. 4 Nisan günü adetimin 3. günü Klomene başladım, 5 gün kullandım günde 1 defa tablet. Bugün 13 Nisan doktora gittim 3 adet yumurtalık oluşmuş çatlatma iğnesi yapalım dedi. 19:00 da çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki ve ondan sonra gün aşırı önerdi. Ben de burayı okudum epey sonradan mesaj yazmak istedim, kalbim hepinizle canım kadınlar.

sizin de ilk hamilelik mi olacak ne zamandan beri deniyorsunuz? hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz
Yok benim 2. Olacak 1 buçuk yıl oldu istiyoruz eşimde varikosel çıktı çift taraflı ameliyat oldu 5 ay önce takviye falan kullanıyor şu an deniyoruz bakalım ne zaman olacak Dr 1 yıla kadar ancak spermler toparlar kendini dedi

Simdi çıktım kontrolden. Sağ tarafta 2 tane yumurta gelişmiş. 18 ve 19 mm. Solda yokmuş. Bizim doktor birlikte olmadan hamile kalmayı deniyor😂Gün aşırı değerlendirin dedi. Bakalım inşallah tutar. Hepimizinki tutsun inşallah 🙏
Merhaba bende ilk kez klomen kullandım bu ay. Bugün döngümün 12. Günü az önce doktordan çıktım solda 18 mm tek yumurta varmış. Perşembe tekrar gel dedi. Çatlatma iğnesinden de söz etmedi hiç. İlişkiyle alakalı da bişey demedi 🤦🏻‍♀️😊 ama ben dün değerlendirmiştim bugün ve yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum nasipse. Çünkü çatlamaya çok yakın boyutta bence. Siz de sık değerlendirin derim ben

Merhaba bende ilk kez klomen kullandım bu ay. Bugün döngümün 12. Günü az önce doktordan çıktım solda 18 mm tek yumurta varmış. Perşembe tekrar gel dedi. Çatlatma iğnesinden de söz etmedi hiç. İlişkiyle alakalı da bişey demedi 🤦🏻‍♀️😊 ama ben dün değerlendirmiştim bugün ve yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum nasipse. Çünkü çatlamaya çok yakın boyutta bence. Siz de sık değerlendirin derim ben
Çok sevindim sizin adınıza 🥳ben de doktorun dediginin dışına çıkacağım

Arkadaşlar klomen bittikten sonra baş ağrısı yaşayan var mı? Gerçekten dün geceden beri böyle bir ağrı olamaz. Ne yaptıysam geçmedi 😢parol attım bir tane. Parolun bile haberi yok ne yapması gerektiğinden. Umrunda olmadı başımın.

Merhaba döngümün 15 günü yumurtlamadm 16 çatladı

Merhaba döngümün 15 günü yumurtlamadm 16 çatladı
Dimiii bende öyle olur diye düşünüyorum doğrusu. Doktorum şu gün çatlar gibi tahminde bulunmadı ama yakın gibi sanki bencede. Bakalım hayırlısı artık. Her türlü stresli işler 😊

İnşallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz. Sizin ilk mi olacak
Evet bir yıl korunmadim. Eşimde ileri hareketsizlik vardı. Bir takviye verdi doktor. Kullandik her şey yolundaydı ama olmadı. Bu ay ilk kez kullanıyorum. Umarım olur bu ilacı kullanmama gerek kalmaz tekrardan. Gerçekten çok zorladı. Klomen kullanırken çok fazla mide bulantısı sıcak basması yaşadım. İştah filan kalmadı(hoş fazla kilom da var iyi bile olmuş olabilir) bıraktım şimdi de baş ağrısı yaşıyorum. Doktorumla görüştüm ilacın varmış böyle bir etkisi. Dediğine göre yumurta catlayabilirmis bugün. 24-48 saat içerisinde kendiliğinden gececekmiş bu ağrı.

Evet bir yıl korunmadim. Eşimde ileri hareketsizlik vardı. Bir takviye verdi doktor. Kullandik her şey yolundaydı ama olmadı. Bu ay ilk kez kullanıyorum. Umarım olur bu ilacı kullanmama gerek kalmaz tekrardan. Gerçekten çok zorladı. Klomen kullanırken çok fazla mide bulantısı sıcak basması yaşadım. İştah filan kalmadı(hoş fazla kilom da var iyi bile olmuş olabilir) bıraktım şimdi de baş ağrısı yaşıyorum. Doktorumla görüştüm ilacın varmış böyle bir etkisi. Dediğine göre yumurta catlayabilirmis bugün. 24-48 saat içerisinde kendiliğinden gececekmiş bu ağrı.
Benimde neredeyse 7 yaşında bir oğlum var. Kendiliğimden 5. Ay da hamile kalmıştım ona. 2 senedir ikinci çocuk için denemeler yapıyoruz ama henüz nasip olmadı. Benim eşimde de ileri hareketlilik biraz düşük çıktı takviye verdi doktor onu kullanıyor. Doktorum bu süreçte klomene başlattı işte. Ben öyle ağrı sızı yaşamadım fakat aşırı sivilcelendim ve ruh halimde ani inişler çıkışlar yaşıyorum ilacı kullanmaya başladığımdan beri 😊 hormonları dalgalandırdığı için olabiliyormuş. Ama baş ağrısı yaptığını okumuştum forumda da sanki. İnşallah yan etkilerini çektiğimize değer 😊

Dün çatlatma iğnesi vurdum 19:00 da. Bugün böyle bir hafif ağrı giriyor yumurtalıklarıma normal midir? İlk ilişkiyi 36 saat sonra dedi doktor.

Benimde neredeyse 7 yaşında bir oğlum var. Kendiliğimden 5. Ay da hamile kalmıştım ona. 2 senedir ikinci çocuk için denemeler yapıyoruz ama henüz nasip olmadı. Benim eşimde de ileri hareketlilik biraz düşük çıktı takviye verdi doktor onu kullanıyor. Doktorum bu süreçte klomene başlattı işte. Ben öyle ağrı sızı yaşamadım fakat aşırı sivilcelendim ve ruh halimde ani inişler çıkışlar yaşıyorum ilacı kullanmaya başladığımdan beri 😊 hormonları dalgalandırdığı için olabiliyormuş. Ama baş ağrısı yaptığını okumuştum forumda da sanki. İnşallah yan etkilerini çektiğimize değer 😊
Ben de öyle umuyorum. Allah bağışlasın evladınızı. Tez zamanda güzel haberlerinizi alırız umarım. Bu arada belki başka yaşayan olabilir diye yazıyorum. Nane yağı sürdüm şakaklarıma ve alnıma. Oldukça hafifletti. Keşke daha önce yapsaydım neredeyse 24 saat kesintisiz ağrıdı.

Ben de öyle umuyorum. Allah bağışlasın evladınızı. Tez zamanda güzel haberlerinizi alırız umarım. Bu arada belki başka yaşayan olabilir diye yazıyorum. Nane yağı sürdüm şakaklarıma ve alnıma. Oldukça hafifletti. Keşke daha önce yapsaydım neredeyse 24 saat kesintisiz ağrıdı.
Teşekkür ederim. Nane yağının şifa olmasına sevindim. Gelmiş geçmiş olsun🌸

Back
X