Klomene yeni başlayanlar

Adet olursan bu ayda femara kullanalım dedi adetin 2 veya 3.günü gel dedi hayır benim anlamadığım ovulasyon testleri hep negatif de hiç pik olmadı testlerde sorun varmış demekki
27 mm çok iyi büyümüş ama çatlaması gerekmez miydi benim doktorum 20 mmde iğneyi yapacak

27 mm çok iyi büyümüş ama çatlaması gerekmez miydi benim doktorum 20 mmde iğneyi yapacak
Cuma günü gelmen gerekirdi dedi bende nede olsa geç büyüyor ve testlerde de pik görmedim diye gelmedim Dr da geç kaldın dedi iğne için falan baya büyümüş dedi kendi haline birakicaz değerlendir bu haftayı dedi bı dahaki femara yi da günde 1 tane al dedi fazla büyütmüş dedi

Cuma günü gelmen gerekirdi dedi bende nede olsa geç büyüyor ve testlerde de pik görmedim diye gelmedim Dr da geç kaldın dedi iğne için falan baya büyümüş dedi kendi haline birakicaz değerlendir bu haftayı dedi bı dahaki femara yi da günde 1 tane al dedi fazla büyütmüş dedi
Eve gidip havuç vs yicem bol bol çatlasın diye bu ayi olmadı sahip geciyorum artık umudum yok o yumurtanın dolleneceginden önümüzdeki aya tekrar başlarım artık çok moralim bozuldu ya

Evet yetiştim baktı bı tane 27 mm olan yumurta varmis gösterdi bı kaç tane daha var ama geç geldin dedi iğne vermedi bu günler gun aşırı ilişki olsun dedesi bekle adet olursan gel dedi diğer doktorda büyümüş buyuyende var dedi ama mm soylemedi o bende kendi doktoruma dedim evde ovualsyon deniyorum hiç pik olmadı dedim kacirmissindir dedi ay iğnemi de aldim şimdi

Evet yetiştim baktı bı tane 27 mm olan yumurta varmis gösterdi bı kaç tane daha var ama geç geldin dedi iğne vermedi bu günler gun aşırı ilişki olsun dedesi bekle adet olursan gel dedi diğer doktorda büyümüş buyuyende var dedi ama mm soylemedi o bende kendi doktoruma dedim evde ovualsyon deniyorum hiç pik olmadı dedim kacirmissindir dedi ay iğnemi de aldim şimdi napicam bilemedim ya catlamazsa
Catlar ya boyutu iyi zaten denemen lazım olmazsa önümüzdeki ay iğne vurursun

Eve gidip havuç vs yicem bol bol çatlasın diye bu ayi olmadı sahip geciyorum artık umudum yok o yumurtanın dolleneceginden önümüzdeki aya tekrar başlarım artık çok moralim bozuldu ya

Sağlık olsun canım üzme kendini çatlar belki lh yükselmediği için çatlama olmamıştır o yüzden uvulasyon testleri siliktir sen günde iki kez 5 gün kullandın değil mi klomeni

Sağlık olsun canım üzme kendini çatlar belki lh yükselmediği için çatlama olmamıştır o yüzden uvulasyon testleri siliktir sen günde iki kez 5 gün kullandın değil mi klomeni
Evet femara kullandım günde 2 defa 5 gün

Evet canım femara kullandım günde 2 defa
Geldim şimdi yine ovulasyon yaptım yine pik değil hafif koyulaşma var sadece azıcık

Catlar ya boyutu iyi zaten denemen lazım olmazsa önümüzdeki ay iğne vurursun
Doktordan çıktıktan 1 saat sonradan beri aşırı sancım var rahimde batma falan arttı oturup kalkamiyorum geçen ay da yumurtanmin catladigi gün böyle olmuştum şu an da da böyle başladı inşallah çatlar ya

Doktordan çıktıktan 1 saat sonradan beri aşırı sancım var rahimde batma falan arttı oturup kalkamiyorum geçen ay da yumurtanmin catladigi gün böyle olmuştum şu an da da böyle başladı inşallah çatlar ya
İnşallah çatlar canım havuç yemeye devam et faydası oluyormuş baya

Oy
İnşallah çatlar canım havuç yemeye devam et faydası oluyormuş baya
Oyle yapicam ben femara haricinde inositol vitamin ve bu ay kıvırcık nane çayı da içiyordum ama hepsi birleşince mi bu kadar büyüttü anlamadim

Biraz önce bı topikte okudum 29 mm çatlatma vermiş Dr yine de değerlendirelim demiş benimki de vermedi insllh çatlar ya çok taktım kafaya
Biraz önce 34 mm için çift doz iğne alan birinin yazısını okudum bende neden vermemiş size anlamadım

Back
X