Aşılama Klomene yeni başlicak olanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah vardır kanda daha güzel çıkar belki. Ben ağladım gene baya üzüldüm sen daha yorulmussundur ama ben de dayanamıyorum artık Allah bizim de yüzümüzü güldürr insallah
İnşallah canım. Seni anlıyorum insan üzülüyor ben de öyleydim ağlardım hep bu sefer de çok üzüldüm elim ayağım tutmadı sanki. Yarın daha çok koyacak kanda da çıkmazsa
İnşallah artık son bulur bekleyişlerimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benim beyaz akıntım devam ediyor hafiften kesildi sanmıştım sende nasıl

İnşallah canım. Seni anlıyorum insan üzülüyor ben de öyleydim ağlardım hep bu sefer de çok üzüldüm elim ayağım tutmadı sanki. Yarın daha çok koyacak kanda da çıkmazsa
İnşallah artık son bulur bekleyişlerimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada benim beyaz akıntım devam ediyor hafiften kesildi sanmıştım sende nasıl
Benim normaldi bugün arttı ama hep oluyor valla

Bugunki testim tertemiz 12.gunum o 1.6 hcg de gitti sanırım hayrlisi olsun

Yok sanmiyorum doktora gittin mi bugun

Gittim tahlil verdim ama öğrenemiyorum e nabız da göstermiyor. Barkod numarası almıştım o şekilde de çıkmıyor hata veriyor. Yakın değil hastane gidemedim de çıkıp çıkmadığı da belli değil bir gün sonra çıkıyor sonuçlar burda ama gebelik bir saatte çıkmıştı daha önce şimdi de çıkar dedim ama bu saat oldu çıkmadı. Şimdi de yola çıkıyoruz memlekete gidiyoruz. Gebelik olsaydı gitmeyecektik. Ama dedimki yoktur yüzde 99 olsa dün testte çıkardı.

Gittim tahlil verdim ama öğrenemiyorum e nabız da göstermiyor. Barkod numarası almıştım o şekilde de çıkmıyor hata veriyor. Yakın değil hastane gidemedim de çıkıp çıkmadığı da belli değil bir gün sonra çıkıyor sonuçlar burda ama gebelik bir saatte çıkmıştı daha önce şimdi de çıkar dedim ama bu saat oldu çıkmadı. Şimdi de yola çıkıyoruz memlekete gidiyoruz. Gebelik olsaydı gitmeyecektik. Ama dedimki yoktur yüzde 99 olsa dün testte çıkardı.
Cikti mi sonuc inşallah vardır canim=)

Hastanede verdim ama dün hastaneye gidip soramadım e nabız dan bakarım demiştim. Şimdi memlekete geldik yarın akşam döneceğiz acile gitsem öğrenebilir miyim
Ben labta çalışıyorum aile hek verdiysen uzun sürer ama hastanede verdiysen çıkmıştır e nabiza geç düşüyor sadcee=/

Ben labta çalışıyorum aile hek verdiysen uzun sürer ama hastanede verdiysen çıkmıştır e nabiza geç düşüyor sadcee=/
Aslında e nabiza bazı hastanelerde hemen öğleden sonra çıkıyor ama bizim hastanede sonuçlar ertesi gün çıkıyor zaten ile gidiyor tahliller ama daha önce beta HCG hemen bir saat içinde e nabız dan görünmüştü bu sefer öyle olmadı

Aslında e nabiza bazı hastanelerde hemen öğleden sonra çıkıyor ama bizim hastanede sonuçlar ertesi gün çıkıyor zaten ile gidiyor tahliller ama daha önce beta HCG hemen bir saat içinde e nabız dan görünmüştü bu sefer öyle olmadı
Hayirlisi olsun haber et canım benim test negatf 4 5 saat sonra çizgi olmuş onu saymıyorum tabi

Gece uyandım 3 gbi yaptım baya nrgatf 5 gibi uyandım baya negatf 8 de pozitifti baya çıkmış çizgi ama sayılmıyor tabi
Okudum baya yaşadıklarınizi canım şuan varsa bile küçüktür ondan sonradan çıkıyor olabilir yoksa yoksa kesinlikle pozitife dönen bi test görmedim ben

Evet sayılmıyor ama normalde negatif olunca kaç gün dursa hâlâ negatif oluyor. Yarın sabah bir daha yap bakalım
Sizin sonuç belli olmadimi bende bu ay başladım nasipse aşılamaya yumurtanın gelişimini bekliyoruz

Back
X