- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi Melegim elif
Benim testim negatif çıktı iğneden 12 gün sonra kan testim de çıkmadı henüzSizin sonuç belli olmadimi bende bu ay başladım nasipse aşılamaya yumurtanın gelişimini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testim negatif çıktı iğneden 12 gün sonra kan testim de çıkmadı henüzSizin sonuç belli olmadimi bende bu ay başladım nasipse aşılamaya yumurtanın gelişimini bekliyoruz
Mutluluk ben de yok galiba canım 3 saat sıvı almadım test yaptım gene negatf hayrlisi olsunBenim testim negatif çıktı iğneden 12 gün sonra kan testim de çıkmadı henüz
Ben de olacağını hiç sanmıyorum da işte.. hayırlısı olsun tabi zaten bu ay olmazsa birdahaki aya olur senin. Ama ben biraz umutsuz vakayımMutluluk ben de yok galiba canım 3 saat sıvı almadım test yaptım gene negatf hayrlisi olsun
Benim de farkım yokBen de olacağını hiç sanmıyorum da işte.. hayırlısı olsun tabi zaten bu ay olmazsa birdahaki aya olur senin. Ama ben biraz umutsuz vakayım![]()
Kiz nasıl cikmadi hala gerçi ben de oturduğum yerde geçen ay verdim bhcg abow 3 4 gün sonra dustu sisteme tabi ben dayanamayıp 2saat sonra gidip doktora sormuştumBen de olacağını hiç sanmıyorum da işte.. hayırlısı olsun tabi zaten bu ay olmazsa birdahaki aya olur senin. Ama ben biraz umutsuz vakayım![]()
Benim geldi bile kırmızılar sonuç öğrenmeye gerek kalmadıBenim de farkım yok
Dün gece 12 gibi geldi iğneden tam 14 gün sonra olmuş oldum. Baya ağrım oldu gece. Doktora randevu alsam mı bilmiyorum. Bu ay ugrasasim yok ne kadar umut yok desem de umutlanmisimKiz nasıl cikmadi hala gerçi ben de oturduğum yerde geçen ay verdim bhcg abow 3 4 gün sonra dustu sisteme tabi ben dayanamayıp 2saat sonra gidip doktora sormuştum
Aha olaya bak ya allahim sen buyuksun yarabbim bence al ben aldım bile randevu ama konuşacak ne olacak böyle tup bebek denicem olmadı 2 3 aya yoruldum cokBenim geldi bile kırmızılar sonuç öğrenmeye gerek kalmadı
Ben de test yaptım yine negatf zaten karnım ağrıyor bugün bari rrglimiz iyi sokulse geçen ay benim 2 3 gün oldu çok az oldu o da dertİ
Dün gece 12 gibi geldi iğneden tam 14 gün sonra olmuş oldum. Baya ağrım oldu gece. Doktora randevu alsam mı bilmiyorum. Bu ay ugrasasim yok ne kadar umut yok desem de umutlanmisim![]()
Aldım ben de ama Perşembe gününe alabildim duruma göre bakacağım artık. Senin klomenle kaçıncı ayAha olaya bak ya allahim sen buyuksun yarabbim bence al ben aldım bile randevu ama konuşacak ne olacak böyle tup bebek denicem olmadı 2 3 aya yoruldum cok
Benim de çok az oluyor son aylarda daha bı azaldı yine az olur tahminim. Bu sorun değil dedi doktor ama ben de sorun ediyorumBen de test yaptım yine negatf zaten karnım ağrıyor bugün bari rrglimiz iyi sokulse geçen ay benim 2 3 gün oldu çok az oldu o da dert
İlk aydı klomen ben de adetin az olmasına takıyorumAldım ben de ama Perşembe gününe alabildim duruma göre bakacağım artık. Senin klomenle kaçıncı ay
Daha ilk denemenmiş canım hayırlısıyla olur inşallah.İlk aydı klomen ben de adetin az olmasına takıyorum
Insallahta bi sıkıntı varda Allah hayırlısını versin bakıyorum listelere burdaki ilk 3 4 ay kalan kalıyor hamile yoksa uzuyorDaha ilk denemenmiş canım hayırlısıyla olur inşallah.
Evet haklısın peki eşin bakıldı mı seninInsallahta bi sıkıntı varda Allah hayırlısını versin bakıyorum listelere burdaki ilk 3 4 ay kalan kalıyor hamile yoksa uzuyor
Evet bir şey yok allahtan ben de rezerv düşük sanırım bir de tembellik varEvet haklısın peki eşin bakıldı mı senin
Rezerv bende iyi ama tembellik var bende de işte. Kafadan atınca oluyor diyorlar inanmiyordum ama galiba öyle iyi de atılmıyor daha takılıyor benimEvet bir şey yok allahtan ben de rezerv düşük sanırım bir de tembellik var
Yok ya nasıl atak kafadan Allah buyuk dua edip beklicez napalim=(Rezerv bende iyi ama tembellik var bende de işte. Kafadan atınca oluyor diyorlar inanmiyordum ama galiba öyle iyi de atılmıyor daha takılıyor benim
Öyle tabi vakti zamanı var işteYok ya nasıl atak kafadan Allah buyuk dua edip beklicez napalim=(
Benimde adetim azaldı klomenden mi acabaİlk aydı klomen ben de adetin az olmasına takıyorum