klomeni 3.kez kullananlar ya da kullanıp hamile kalanlar

meryemce85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
57
1
46
İstanbul
3.kez başlıyorum başka bi tedavi förmedi 1.ay yumurtladım ama tutmadı 2.ay yumurtlamadım 3.olacak inşallah sizlerin nasıl umut olun bizlere

3.kez başlıyorum başka bi tedavi förmedi 1.ay yumurtladım ama tutmadı 2.ay yumurtlamadım 3.olacak inşallah sizlerin nasıl umut olun bizlere

bende 2. ken bu ay kulladın suan yumurta takıbındeyım. 5 ay once ıcmıstım adetımın 11. gunu 16mm olgunlasmıs yumurtam vardı. 5 6 tane daha var ama kucuklerdı. doktor cok guzel dedı ıgne vermeme gerek yok kendı catlaar dedı ve catladı ama esımde grade 1 varıkosel var o ay olmadı hsg dedı doktorum. korkudan 5 ay erteledım. sogan suyu ıncır suyu ıctım sogan yumrtalamamı sagladı catladı yıne ama yok bebıs. ıncır ters teptıı ıcmez olaydım.. snr hsg cekıldım fecıydıı sag tupum kısmen kapalı cıktı suanda solda 14mm buyuklugunde adetımın 10, yumrta vardı. yarın 15. gunum gene gıtcem takıbe. sagdada yumrta cok var ama kucukdu 10mm dı. bakalım yarın ne dıcek. ben cok zayıfım 40 kıloyum doktor kılo alsan duzelır senın herseyın normal dedı ama alamıyorum su nalet olası kıloyu.. ıste bende 2 .kez kullanıyorum bakalım bu ay bebısıme kavusacakmıyım

hayırlı ugurluı olsun....benım de su an 3. klomen tedavım ılk ıkısı tutmadı... su an 3.klomen tedavımdeyım 2 gun sonra sonuc bellı olcak. catlatma ıgnesı bu sefer vermedı kendı kendıne catlar dedı....

canım 3.klomn tedavinle inş.hayırlı ve güzel hebrini topiğine yazarsın olan varda bende olmadı tabi soru ne sizde

canım inş.sanada rabbim en kısa zamanda nasip eder
kız çok zayıfmışsın ne güzel diyeceğim şu ki bu ilçlarla beraber bende kilo aldım darısı senin başına kşloya gerek kalmadan inş.hammiş kalırsın öğünlerinde ekmek çok kullan yemeklerden sonrada abur cuburda hamur şeylerde tüket tabi sağlığınad A dikat et sen kilo almak isterken ben nasıl vericim 7 kilo fazlam var da

cnm ben kadar abur cubur tatlı yıyen dunyada yoktur o derece yıyıorum ama ben bıraz vetejeryanım etle aram hıc yok.. aksıne bana hıc bı ılac kılo yapmadı zayıfladım .. kac aydır 43 dum. 1 haftada 40 a dustum .. vucudum gelısık degıl pek... goguslerım bıle kucucuk... ve 3 kadfın doguma gıttım adet duzensızlıgın zayıflıkdan dedıler. sımdı vıtamın takvıyesı yapılcak bakalım hyrlısı.. 3 yıldır olmadı. ıstahım hıc yok yasımda 20. daha. bende kılo almak ıstıyorum ama olmuyooo

bir haftada 3kilo vermişsin ne güzel nasıl başardın ya bana da söyle
seni az çok hayal ettim zayıfmışsın söyle güzmün önünde canlandırdımda hem yaşın dahA genç olacak allahın izniyleee

valla oturdugm yerden verdım o kıloları nasıl verdım bnde blmyrm. evet yasım ufak ama bu zayıflık basıma cok ıs acmaya basladı. moralım bozuluyoo

canım spor kilo aldırır diyorlar ama metabolizma tabi

canım ilk 2 kullanışında da yumurta çatladı mı başka bir sorun varmıydı ki neden olmamış bişe demedi mi doktor?çok mu soru sordum

canım spor kilo aldırır diyorlar ama metabolizma tabi

metabolızmam hızlı benım yaa. of ya benımde suanda 28mm buyuklugunde adetımın 15. gunu yumurtam vardı doktor bugunn yarın catlar dedı ıgne ıstedım vermedı. bende korkuyorum kıst olarak kalırmı dıyee?? ve uzayan akıntımda oolmadı xs catladımı blmyrm. bugun adetımın 17. gunu xsss

Günaydın kızlar ben haber vereyim dedim daha belli değil ama ikinci çizgi silik çıktı ve kan tahlili sonucu 120 çıktı...bugun randevüm var gelince net bilgiyi yazarım....3. klomen kullanışımdı ama çatlatma iğnesi olmadım....

ay ıns cnmmm cok sevındım adına . yaa bende bu ay klomen kullandm yumurta takıbım yapıldı 15. 28mm yumurtam var. ıgne vermedı. ama catladımı blmyrm bugun 18. gunum uzayan sumuksu akıntım olmadı xsss

hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmm diğer 2 kullanışında da yumurtan çatlamışmıydı

kızlar 2.kez klomen kullanısımda bende gebeyım bugun ogrendm ultrasyonda kucuk kesen vr ddı. ama yanında 6 cmlık kıst var ddı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…